Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Платерини от плажа ?
Атеринки или барбунчета ще да е било.И надвечер мове да опиташ ама по -добре рано сутрин.Късмет и наслука

- sarfa
- научил се да хвърля

А бе колега,ходене му е майката.

- даката
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
риба къща няма-риба време няма
-
amatev1
- вече хвърля и на тежко

Колеги, утре сутринта ще ловя от плажа, след това ще пусна репортаж в тази тема. 
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Етого и улова ми
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
Браво Пешо! Скоро от бургаската банда никой не се е хвалил с нещо подобно. Или нямат улов или си траят
.
днес на дружба от 8.00 до 14.00 3 иларии.от там на най капо

-
adventurebg
- разбира нещата

- Обратна връзка:
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
amatev1 написа:Здравейте колеги !
Днес ходих да разузная ситуацията на плажа. Кво да ви кажа, поне 15 дънни въдици и един колега на бомбарда. Питам го : Как е ?, а той ми вика, че вчера имало, обаче днес не ще![]()
Единствения колега с улов, беше с някакви миниатюрни рибки, мисля че бяха сафрид или чернокоп, около 5-6 броя. Утре може би ще отида към 6-7 ч. към края на плажа, ще пробвам на бомбарда и дънна с тапи.
Стига го човарка пак и ти бе ,обаркал се човека
Иначе се стреснах от информацията казано с такав лежерен тон някакви дребни рибки май чернокоп или сафрид
от плажа.На слука колеги и лек ден ви пожелавам. 
-
amatev1
- вече хвърля и на тежко

В 6:50 бях на плажа, имаше доста колеги на дънна с тапи. Аз лових на 20 - грамова плаваща бомбарда, с телемача, който е с акция 0 - 25 гр. Учудващо добре летеше бобардата, достигаше дистанция от 80 - 90 м. За 2 часа, никакъв удар. Колегите около мен също без удар. Ситуацията е : на плажа не се хваща платерина, въпреки митовете, че някой си, някога хванал 15 платерини за 2 часа. През този месец повече няма да ходя да ловя от плажа, може би септември ще тръгне по - добре.
Няма какво повече да добавя, затова ето и снимките :

П.С : Дребните рибки, които беше хванал колегата действително са 2 сафрида и 3 чернокопа.
Бъзик бе, барбунчета се оказаха
Няма какво повече да добавя, затова ето и снимките :

П.С : Дребните рибки, които беше хванал колегата действително са 2 сафрида и 3 чернокопа.
Бъзик бе, барбунчета се оказаха
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Kолега с един опит как да разбереш дали има или няма ,че си е доста по-слабо по-слабо е ама много барзо извади извода че не се лови риба на плажа нали знайш(рибата къщичка си няма) ден с ден не си прилича
.То и друг лаф има ....риб
а има винаги вчера и утре теб като те няма
От мен поздрави
и довечера да стане готин мач. ПП. Не се отказвай толкова бързо с 
а има винаги вчера и утре теб като те няма
-
amatev1
- вече хвърля и на тежко

Абе колко дена подред все като ходя нищо не хващат. Днес отново, нищо, никой. Ще видя, ако имам свободно време, може отново да се пробвам, пък току виж ми излзязъл късметаroko-koko написа:Kолега с един опит как да разбереш дали има или няма ,че си е доста по-слабо по-слабо е ама много барзо извади извода че не се лови риба на плажа нали знайш(рибата къщичка си няма) ден с ден не си прилича.То и друг лаф има ....риб
а има винаги вчера и утре теб като те нямаОт мен поздрави
и довечера да стане готин мач. ПП. Не се отказвай толкова бързо с
Днес бях на болата на море с децата.Имаше мъж и жена на буната които си тренираха мускулатурата на ръцете.От 8.00-до 14.00 имаха само една празна кофа!Две бомбарди и две на дъно.Ходи ми се на бялата лагуна но въпроса е къде?От всякъде пазачи и охрана те гонят.Колегите от Балчик нека да помогнат!