Внимание! Крадени извънбордови двигатели!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Внимание! Крадени извънбордови двигатели!

Мнение от krokibg »

Всички ще дадем едно рамо,кой-повече,кой по-малко.Тедо,как се краде този кютук без да си забелязал ???Защо първо не се огледаш около теб и дали вътрешен човек не е дал информация за това какво имаш вътре в помещението където ги съхраняваш.Съдружник имаш ли??? Работниците тествани ли са защото работниците по принцип дават информация на крадците.Провери си работниците ако имаш такива,имат ли кражби и т.н.Може да си взел вълк да ти пази овцете.Охраната на обекта също прави набези в местата където пазят и т.н.Отговори си на тези въпроси а ние ще гледаме дали ще се появят някъде по язовирите.Дано ги хванеш !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Няма проблем от моя страна,стига да го мерна :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Всички ще дадем едно рамо,кой-повече,кой по-малко.Тедо,как се краде този кютук без да си забелязал ???...
нямам работници - информацията е дошла от охраната /обща за 10-ина фирми/ или от някой клиент...
полицаите само дойдоха, погледнаха и ми помогнаха да напиша жалба... нито взеха отпечатъци, нито разпитаха охраната...
lusienn

Мнение от lusienn »

Моряка написа:Напоследък не ми се пише в Разни,ама тук не мога да не се отчета.Не казвам,че ще тръгна да оглеждам всеки двигател от Варна до Златните веднага,но ще имам навпредвид.И най Важното!!!Рибарски форум сме,и някакси ме хваща яд ако една тема за Жена дето иска да спечели Нещо си ,се развива с бясна скорост и се клика постоянно,и се следи темата.И набъбва страница след страница,а нещо свързано с риболова,като това ,ще умре на втора страница!!!Дано не стане така де,ама :cry:
:smt023 :smt062 :smt038 :smt038 :smt039
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Тедо написа:
нямам работници - информацията е дошла от охраната /обща за 10-ина фирми/ или от някой клиент...
полицаите само дойдоха, погледнаха и ми помогнаха да напиша жалба... нито взеха отпечатъци, нито разпитаха охраната...
Така и си помислих !!! Ако имаш възможност,просто виж кои са биле на смяна и там е проблема.Човек като се разрови,чрез приятели,следене ден-два от хора разбиращи си от занаята,след някой ден,трябва да искочат моторите от някъде.Ако нищо не откриеш сам и по свои пътища,около охраната била на смяна същата вечер,моторите ще се появят по водоемите не по-рано от другия сезон.Дано съумееш да направиш нещо и се растършувай за познати на тези въпросните пазачи и чрез тях евентуално нещо да се разбере.На този глад в момента,може да тръгнат да продават и веднага за без пари !!! Просто приятелски съвет,и изпробвано не еднократно :idea: :!:

Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Лошото е, че нямам опит в "полицейските" разследвания... Но ако някой "вещ в занаята" може да помогне:

Обявявам награда 500лв/двигател за достоверна информация довела до намирането и връщането на двигателите!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове нека да помогнем на Тедо, не толко за наградата която дава, по скоро за това да се накажат крадците.Аз лично знам какво е да те оберат.Преди години ми откраднаха лодка Ямаха 3м , нова на 20 излета и двигател Меркур.Нека не позволяваме на крадците да печелят на наш гръб.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Няма начин да не се появят някъде по водоемите,трябва да го имаме в предвид,при това са мощни мотори за големи лодки.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Полицаите май са намерили нещо... Сега получих призовка като свидетел за сл. седмица...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Дано те зарадват приятел !!!

Бате
новобранец
новобранец

Мнение от Бате »

Поради зачестилите опити за измама, искам да наблегна на това, че наградата се дава СЛЕД намирането на двигателите, а не преди това...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”