Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

споделете
Модератор: bobopeli
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
АБЕ КРОКИ, ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ ПРАВИЛИ?Krokibg написа:Ангел123,а пък по марица какви красиви и усамотени местенца има и са пълни с риба че не е за вярване.Само се иска човек да има време да обиколи навсякъде.И аз ще напиша в новата тема за чудните местенца,но малко по късно,като видя кой как се однася към темата и колко човека са склонни да споделят техните места със събратята си![]()
![]()

НАЛИ ТРЯБВА ОЩЕ НЯКОЙ, ДА ПОКАЖЕ ЗА ПРИМЕР...........изчакай, виж кой как, пък като решиш драсни някой ред.
Ти ми писа тези думи.......(Моя приятелски съвет е да се ръководиш от това което ти диктува съвестта ,а после да става каквото ще става.)
Сложи едно чудно местенце, което може да прежалиш и да видим.....
апък ако имаш желание кръстиго "чудно местенце 3" да ми се доиска да пусна и 4 и 5 и 6.............

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- krokibg
- учете се от него
Не си ме разбрал правилно,ще дам пълна информация,за мои местенца,но понеже очаквам пак нападения в гръб за това ще изчакам само малко,не ме разбираите погрешно.Само малко изчакайте !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Разбирам и затова писах думите горе!

Обаче се сещам за историята, когато БЪЛГАРИЯ е била под робство, на всички им е тежало но са си трали 5 ВЕКА докато не са се явили хората които да вдигнат народа: Левски, Ботев и........още много истински Българи на които не им е било все тая..............за България.
Аз така ги разбирам нещата, винаги ще има друговерци, а ние трябва да изберем сми за себеси дали нашата война си струва..........
като нестава ще пробвам другаде все ще намерим хора, които чуват нашта идея!

Ама без да искам сменихме темата и се извинявам!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- krokibg
- учете се от него
Анга 123, подкрепих те още от самото начало и съм готов със моите местенца,но си бращолевя по скайпа с приятели за много важни неща и от време на време само поглеждам как са нещата при вас.Имай ми доверие,ще се включа много активно,но малко по късно.Още от самото начало ми направи много добро впечатление и те разбирам че като си мълчат другите се чувстваш използуван,но не е така.Виждаш как 5кила се включи и още хора ще се включат спокойно,ще си разменим доста информация,защото и аз когато си харесам място с хубава природа дори и да няма много риба се връщат там отново и отново.Цитата дето го даде ,написан от мен е точно това което мисля,но с предното написано от мен,може би несъм го формулирал и написал правилно и ме разбра погрешно.Само изчакай,като съм готов ще се включа активно.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!