Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

wwtr
Модератор: bobopeli
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
БРАВО!!!!!!!!!!!!
Браво само так. Дано да има колкото се може повече проверки и дано дойде денят в който няма да виждаме такива снимки-както е в цивилизованият свят!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

ЩО ГИ ГЛОБЯВАТ, ТОВА СИ Е ГРАБЕЖ, ЗАТВОР ТРЯБВА ДА ИМА ТУКА!
НЯКОЙ ВЛИЗАЛ ЛИ В ЗАПАДНИТЕ ФОРУМИ ДА ВИДИ ХОРАТА КАКВИ РАБОТИ СИ ПИШАТ И ОБСЪЖДАТ! А УЖ ЩЕ СТАВАМЕ ЕВРОПЕЙЦИ....

И ТЕЯ ЗВЕНА ЗА НАДЗОР ДА ЗАБИЯТ НА ВСЕКИ ВОДОЕМ ПОНЕ ПО 10 ТАБЕЛИ С ТЕЛЕФОНИ И ИНСТРУКЦИИ КВО ДА ПРАВЯТ ХОРАТА КАТО СТАНАТ СВИДЕТЕЛИ НА ТАКИВА ПЛАДНЕЖКИ ГРАБЕЖИ..........И...ТН....!

Последно промяна от AL KAPONE на Чет Фев 22, 2007 5:38 pm, променено общо 3 пъти.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- новобранец
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Това наистина е като светлина в края на тунела. Само дано да продължи до момента в който на никой да не му идва на ум да пуска мрежи.
Тук преди около 7-8 месеца намериха малка мрежа (в района на Кембридж) и се вдигна такъв вой, че ................
А наистина идеята за табелите с тел. номера е супер, но незнам как ще се измисли и начин да се спрат фалшивите обаждания.
Тук преди около 7-8 месеца намериха малка мрежа (в района на Кембридж) и се вдигна такъв вой, че ................
А наистина идеята за табелите с тел. номера е супер, но незнам как ще се измисли и начин да се спрат фалшивите обаждания.
-
- сериозен играч
На 17.02 с братовчед ми бяхме на яз.Пясъчник за бяла риба на зимна блесна.Колеги хванаха мрежа до кулата на стената.Ние я събрахме когато си тръгвахме,без ръце останахме(над 500метра)докато я извадим.Искаше ми се да видя мутрите на малоумниците, когато идат да я вадят.А мрежата ще я унищожим и ще вземем оловата.
- borislav58
- сериозен играч
Браво това ми вдигна настроението . От както влезнах в форумът само пиша пиша за този язовир че освен мрежи нищо не може да се хване това ми згря душата . Браво на ИАРА в месеца трябва поне 3 пъти да правят такива удари защото там в беловица има на човек по 5 мрежи там и старци пона 70 години пускат мрежи лично съм ги виждал сутрин към 5 даги вадят Трябва който го хванат там да му конфискуват и автомобила с който Бракониерстват

- borislav58
- сериозен играч