Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Лобош
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Лобош
Колега, вземи си и рибки за костур. Кълве безотказно!
Но за костур тръгни от Радибош вдясно (посоченото от колегите място е наляво) или отиди при стената. Сещам се за мястото с каракудите, но там костури не съм вадил и не съм сигурен дали ще намериш.
На слука!!!
Но за костур тръгни от Радибош вдясно (посоченото от колегите място е наляво) или отиди при стената. Сещам се за мястото с каракудите, но там костури не съм вадил и не съм сигурен дали ще намериш.
На слука!!!

magichko написа:а на житцето...ако сложа малко степ за цвят и мирис ? или чисто ?
Чисто !!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз залагам на розово 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За да не пускам друга тема,от вчера от 16 до днес на обяд бях на Радибош,рибата е доста на вътре и доста на рядко,за това време хванахме 5-6 каракуди,народ има доста,вече е платено,собственика на земята си събира такса съвместно с община Ковачевци,а са започнали и да почистват кочината която беше там.
-
- научил се да хвърля
вчера бяхме от 6 до 11 и 30... пълна мизерия.. гняс и ужас.. водарасли чудеса... 2 удара на 2 малки костурчета и решихме да се дигнеме към искара.. мисля че този язовир остава в черния списъкdrebens написа:За да не пускам друга тема,от вчера от 16 до днес на обяд бях на Радибош,рибата е доста на вътре и доста на рядко,за това време хванахме 5-6 каракуди,народ има доста,вече е платено,собственика на земята си събира такса съвместно с община Ковачевци,а са започнали и да почистват кочината която беше там.