Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Фидър или пружина
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Фидър или пружина
ако си навитак и на теб ти влизам с един стотак на твойто място.Бачо Илия написа:е шаки, то иначе, няма как да станеш фидерист, с "на две якички фидер"..., най добре на твойто си място и на захраненото два-три дни подред, петно![]()

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
shekira написа:ако си навитак и на теб ти влизам с един стотак на твойто място.Бачо Илия написа:е шаки, то иначе, няма как да станеш фидерист, с "на две якички фидер"..., най добре на твойто си място и на захраненото два-три дни подред, петно![]()

Бачо няма да се навие, иначе аз залагам на ЯН ВАН ШЕНТОВ

-
- учете се от него
Айде, първо се оправете с колегата по-горе, щото на такива водоеми и риби, пружината е печелившата карта, па после дръпкайте Бачо ви за топките
Що е печелившата карта ... може да го напиша някой ден, ма не баш сега
п.п. аз "място" нямам; няма и да имам

п.п. аз "място" нямам; няма и да имам

Страх!!!
Баче едно е да дрънкаш по-клавиатурата , друго е да хващаш риПки
Хайде с здраве!

Баче едно е да дрънкаш по-клавиатурата , друго е да хващаш риПки

Хайде с здраве!

-
- учете се от него
Ти глей да не ти забършат сложената вече на тезгяха стотарка, па на Бачо ти риПките ги има в бая излети и в бая форуми(справка, подфорумите "Излети").koki написа:Страх!!!![]()
![]()
![]()
Баче едно е да дрънкаш по-клавиатурата , друго е да хващаш риПки![]()
Хайде с здраве!
Вместо двамцата да си чешете езиците, вземете организирайте един фидерфест, ма не като миналата година- един(двама) да думка тъпана, пък други двама да перем пешкира

п.п. състезанията по "бетонки" и "шадравани", не се броят; не че и там се е случило нещо....

Ако искаш може да я вземеш и тиБачо Илия написа: стотарка

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...колеги, ако искате да намалиме входа, после да ви е яд на половина.Предлагам по 50кинта да е, тамън за едно монофилче на Шимано ще ми пасне тамън на Катаната.
Тайните после ще си казваме, а доколкото чета , а може и да не съм разбрал, но май два състезания ще има, за дистанция и за килограми уловена риба-пообъркахте ме.
Със здраве,
Мариан.
Тайните после ще си казваме, а доколкото чета , а може и да не съм разбрал, но май два състезания ще има, за дистанция и за килограми уловена риба-пообъркахте ме.
Със здраве,
Мариан.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Умние сте сите ..... Има хора които си могат да ловят на фидер независимо къде са:На река,Язовир или "Локва",Недейте да се правите като сте хванали 1 голям или няколко големи шарана на платено,смешно е ! Едно е да хванеш риба 2-3 кила ,а защо ли и 10 ???? Има разлика в кълването,ти тая риба щеш-нещеш я хващаш.защото иначе прътя ти отива във водата.Текаче като сте хванали по некоя риба незначи ,че можете да ловите на Фидер! В Този форум има хора които ходят на НЕ арендовани водоеми и правят мазало,сигурен съм,че има хора които ако отидат на същото място с какъвто и такъм да са ще се Осер*т,текаче си се радвайте на трофейте по платените и недейте да се нахъсвате ,че знаете всичко .
пп.Забравих да добавя:Някой можели да ми обесни като толкова знаете къв е смисъла да метнеш ан 140 метра ?Ето защо не хващате риба и на обикновенните водоеми.Всичко е до Мислене,а не толкова до Техника
пп.Забравих да добавя:Някой можели да ми обесни като толкова знаете къв е смисъла да метнеш ан 140 метра ?Ето защо не хващате риба и на обикновенните водоеми.Всичко е до Мислене,а не толкова до Техника

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....прав си бате, но в момента мисля че съдиш по себеси, лека ти желая.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не Правя си извода от един колега дето пише в темата и от теб .Аре като си толквоа добър дай да направим едно състезание самоче,на не арендован язовир. Пък и да не говорим колко са ти изледите ......
те такива като тебе "НАЙ-ДОБРИТЕ" за това си седят и гледат само състезанията по Телевизията,а не са на тях .
Текаче стига се правил,че си най-добрия като си хванал там некъв шаран 4-5-6 кила незначи,че може да ловиш на фидер .

И какво аз като използвам фидер главно за шарани,бели мрени и платики(+едри каракуди), кво занчи, обичам да ходя на Бгоров например защото мога да си направя кефа, да уловя много риби, това значи ли че немога да ловя на фидерeminem94 написа:Умние сте сите ..... Има хора които си могат да ловят на фидер независимо къде са:На река,Язовир или "Локва",Недейте да се правите като сте хванали 1 голям или няколко големи шарана на платено,смешно е ! Едно е да хванеш риба 2-3 кила ,а защо ли и 10 ???? Има разлика в кълването,ти тая риба щеш-нещеш я хващаш.защото иначе прътя ти отива във водата.Текаче като сте хванали по некоя риба незначи ,че можете да ловите на Фидер! В Този форум има хора които ходят на НЕ арендовани водоеми и правят мазало,сигурен съм,че има хора които ако отидат на същото място с какъвто и такъм да са ще се Осер*т,текаче си се радвайте на трофейте по платените и недейте да се нахъсвате ,че знаете всичко .

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
КАзах,че майсторлъка не е да хванеш на платено (еле пък точно на богров рибата ти е вързана),Майсторлъка е да се истресеш некъде и да направиш незабравим излет.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...Мен, за 50лв не ми се ходи до Батак, макар да знам че са МОЙ.milo_bg написа:Искаш ли на по 50 кинта на фидер на Батак примерно,ти там като метнеш 140 метра ще е 40 метра дълбоко и ще ловиш настинка.Искаш ли на по 50 кинта на Батак..................Пиши ЛС да се разбереме....qno_zloo написа:....прав си бате, но в момента мисля че съдиш по себеси, лека ти желая.
Имам газове , не мога.А бе пич хвани си затвори прозореца,че май става много течение...
...това само дечица като ТЕБ, си го мислят.Ти без засилка меташ по 600 метра нали.Много си верваш,че като си хванал на Богоров некой шаран си некъв уникален ФидерисТ...

Ше дойда да пометкам отстрани зе да ми става интересно 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!