Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

За сом в река
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Когато кажа че нещо незнам,значи него знам.Аз също не искам да споря защото дражкович съм го ползевал няколко пъти.Що се однася до нищелката,съм я ползувал постоянно но на Овчарица и е била много ефикасна за сом и бяла риба.Никой не оспорва нищо,просто на мен повече ми пасва нищелката и това е всичко.Ако телето е прочел нещо друго просто съжалявам.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Не бе Кроки искам само да ти помогна,да разбереш,че дражкото е уникално.Нищелката се прави по-лесно.И аз съм ловил по 500кг бяла на Овчарица с нищелка-за седмица.За тоя начин съм съгласен,защото бялата като удари трябва и да налапа.А веднъж хвърлях от садките и като удари един сом и ми се е.а майката.Едва не ми счупи пръчката.Мина под садките и въобще не си помислях за спиране.Но дражкото е доста по добре.И не се смейте за килата.Бяхме 5 човека Васил Лоринков,Станимир и аз.Жена ми хвана 250кг и всичките на нищелка,но това е до едно време.После е Дражкото.
- krokibg
- учете се от него
Teleto,виж още какви неща има измислени,но още не съм се убедил в тяхната ефикастност.
Мисля че по простите неща са и по ефикасни.Защо на нищелка да си хващал 500 кг бяла риба и от там нататък дражкович.Означава ли това че на драшкото си хванал 700кг.Няма две мнения че и драшкото е ефикасен,но мисля че нищелката със нищо не му отстъпва.Това си личи и от количеството риба която си извадил с нея.

Мисля че по простите неща са и по ефикасни.Защо на нищелка да си хващал 500 кг бяла риба и от там нататък дражкович.Означава ли това че на драшкото си хванал 700кг.Няма две мнения че и драшкото е ефикасен,но мисля че нищелката със нищо не му отстъпва.Това си личи и от количеството риба която си извадил с нея.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
С Дражкото съм хващал по-малко риба,но теца не е мерило.Това е все едно да отида в зоопарка и да застрелям Лъва.Голям ловец ли ставам.Или да отида в публичен дом и след това да се хваля,че имам гадже.Искам да ти кажа,че е по-добре от нищелката,но е верно и това,което каза предния колега.Не споря Кроки-така мисля.
.
Последно промяна от Franko на Съб Авг 29, 2009 5:42 am, променено общо 3 пъти.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- krokibg
- учете се от него

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ето ви нещо интересно http://zamunda.net/details.php?id=82302
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- krokibg
- учете се от него
Ето ви едно сомле -3,190 - 82 см.Уловено днес от мен на Марица в 16 ч.На 0.4 гр перо,0.18 корда , сръв - Дървояд. Приятеля ми които беше със мене,извади гол шаран също на дървояд.
P.S. И преди някой да е истърсил нещо,да кажа че дупката на главата е от канджата с която ги вадя.
P.S. И преди някой да е истърсил нещо,да кажа че дупката на главата е от канджата с която ги вадя.