Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Търся помощ за квартира в Бургас или Несебър.
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Търся помощ за квартира в Бургас или Несебър.
Към колегите от Бургас.Някой ако има познати които дават квартира.
Нещо около центъра,по точно близо до плажа,к.с.ЛАЗУР,За жената и 2 малки деца,да ходят на плаж.3 легла,и фризер за рибата.
И колеги които да ме водят за риба или аз тях
За септември месец,около 4ти,за една седмица.
Несебър стария град.
Нещо около центъра,по точно близо до плажа,к.с.ЛАЗУР,За жената и 2 малки деца,да ходят на плаж.3 легла,и фризер за рибата.
И колеги които да ме водят за риба или аз тях
За септември месец,около 4ти,за една седмица.
Несебър стария град.
На къса плувка,в репея...
- glarusa
- кандидат преподавател
Re: Търся помощ за квартира в Бургас или Несебър.
Колега/жке/...толкова ни е тръшнала кризатат тука в Бургас,че ще изядът бабичките ако те чуят че търсиш квартира.Ако пътуваш с влака още на слизане от гарата ще те офертират с всемъзможни предложения...За стария град в Несебър нямам наблюдения,но определено никой няма да те остави да спиш на паветата!особенно септември месец съм убеден,че ще има свободни места!Успех и приятна почивка!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- разбира нещата
Това с гарата и бабичките ми е ясно,ама рекох някой колега запален да ме води за рибка,че наистина съм с влака.glarusa написа:Колега/жке/...толкова ни е тръшнала кризатат тука в Бургас,че ще изядът бабичките ако те чуят че търсиш квартира.Ако пътуваш с влака още на слизане от гарата ще те офертират с всемъзможни предложения...За стария град в Несебър нямам наблюдения,но определено никой няма да те остави да спиш на паветата!особенно септември месец съм убеден,че ще има свободни места!Успех и приятна почивка!
Несебъра ми е играчка,няма проблеми,че и рибата я знам къде спи там,ама ми е проблем пристана,дали е свободен,дали пускат,че миналата година ме гониха гранична полиция.

-
- учете се от него
През деня гонят, но за нощен немаш грижи - минаваш зад сградата на пристанището, по стената и до края на пристана, до фара 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- разбира нещата
Мерси ,хитро.strijok написа:През деня гонят, но за нощен немаш грижи - минаваш зад сградата на пристанището, по стената и до края на пристана, до фара