Абичите и кленовете 2010г - размисли и страсти!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Абичите и кленовете 2010г - размисли и страсти!!!

Мнение от ivo Vratsa »

И така мили хора, днес след работа със Сашо решихме да отскочим до Лева-за ул риболов :lol: Прибрах се, взех си превозното средство , завъртех педалите :lol: и кацнах пред Сашо.
Пална той минивана :D та на Лева- да ма там само бързеи - обикаляхме но просто нямаше места. И тогава получихме видение :lol: и чухме глас:
"Бегайте на Ботуня бе, ламери" :idea:
Е може ли човек да не се вслуша :lol: Имахме 40 мин време за риболов, че Сашо имаше ангажименти :wink: :D
Та пристигнахме-цвета на водате-леко замътен и леко бърза - но имаше активност на рибите.
Сашо реши да пробва на блесни, а аэ на един много ценен и скъп на сърцето ми воблер, който с първото хвърляне се отчете с кленче колкото него :lol: Дакато чаках Сашо да дойде да го снима прецених, че живота му е в беда и само му прошепнах:
"Бегай викай по-големия си брат бе, миндил" :lol:
И си продължих да хвърлям.Само че , времето летеше и нищо - едно дребосъче само ми клъцна :lol: воблерчето и си замина :twisted:
Викам си малкия миндил, ме прекара :evil: и тогава след като с феноменален кастинг :lol: уличих до едни водорасли след втория оборот некой реши да ми вземе скъпоценната примамчица :D Да ама не - както се казваше :lol:
Аз напъват - то напъва и не се показва да го фиксирам с поглед 8) Много борбена риба се оказа :idea: Но в крайна сметка я преборих и малкия юнак не ме подведе, а си изпълни успешно задачата :D Абе агентурния апарат беше на ниво :lol:
Та ето го тоя юнак:
Изображение
Е не е ли красавец :roll: а и с воблера са убавци - казано по точно :lol:
Краси, за това ще се плува требва да знаеш, без да се замислям :lol:
Та за 40 минутен риболов - доволно.Подготвя се по- сериозна офанзива тия дни, но дано времето е с нас :idea:
ПС Сашо как го снима по тоя феноменален начин, не знам :lol:
Vankata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vankata »

Големи сте :prayer: :prayer: :prayer: Благодаря за репортажите :smt038 :smt038 :smt038
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Хубави кефлаци ! Браво !!!
Върл Shimano фен!
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:o Пореден чудесен излет , език достоен за възхвала и удоволствие на МАХ !!! Започвате да създавате страшен респект у мен , и това ще ме депресира ! Но , ще ви ударя контрата с няколко красиви репортажа /само да ида за риба :mrgreen: / и тогава ще ми мине !!! :rolleyes:
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

И така мили приятели, дойде момента отново да потормозим с момчето с готините панталони, :lol: рибното население на река Искър :wink:
Вчера се разбрахме със Сашо да се пробваме, като началния час за тръгване беше 5 30 :shock: Невероятно но факт , но в 5 31 вече пътувахме към набелязаната риболовна дестинация.Искър ни посрещна леко мътен и висок.Очертаваше се труден риболов.Комарите, които налетяха да ни Апат имаха агресията на раздразнен бик, виждащ червения задник на тореадор :idea: Все съм виждал свирепи животни, но като тия не бях.На всичкото отгоре респектираха и с външен вид - големината им беше на малко лЯстовиче :lol: Както и да е, след известна кръвозагуба ни оставиха на мира, че ги напече жегата :| Та аэ реших да стартирам неуспешно(засега) с един лминоу 44, но нямах пипане и след като смених мястото сложих една жабка на видра.След няколко хвърляния почувствах лек удър и един юнак дойде да ми прави компания:
Изображение
Бях доволен, че съм спасил капото :mrgreen:
Момчето с панталона също се записа, след като ми извади кленчето под носа :lol: след като имах 4 удъра в една проводка :rolleyes:
Изображение
Това беше последната снимка на този воблер :( след като го надви някакъв камък по дъното.
Решихме ние с човека с готиния панталон, да сменим позицията и да минем от другия бряг :lol: Речено -сторено.
Реших, че лминоу не може да не лови и пак се върнах на него.След 5 хвърляния имах рязък удър на риба 7 см :mrgreen: Сашо дойде тъкмо като го пусках и вика " Келеме ,бегай викай брат си"
Заметнах и както си се смеехме - люююююс - нещо се опита да ми строши жилото :evil: Да, ама не :!: Както се казва - нема лабаво :idea:
Започна борбата и както е видна от снимката - надвих му 8)
Изображение

Изображение
След като вече бях нагазил реших да се пробвам да ловя надолу по течението, а човека с готиния панталон ловеше от мойто място.И започна да ми ги лови из краката :mrgreen:
Изображение
Извади може би 3-4 риби, които въобще не се притесниха от моето присъствие.
След като и тук ни усетиха се преместихме надолу.Както си хвърлях нещо натежа и.........аванс препищя ........... изамалко да е риба :lol: Бях закачил в нещо, но просто си нагазих без грам притеснение и се сдобих с ПОЛО от най-новата колекция на Армани :lol: Абе хора не си хвърляйте поне дрехите във водата :? Естествено докато се борех да си спаси лминоулчето, човека с готините гащи ми направи актови снимки, които няма да пусна-по боксерки са, но все пак ще загубим детската аудитория :lol:
След това започна да се покачва нивото и да се размътва водата още повече и решихме да си бием камшика :D
И така - до нови срещи :wink:
Последно промяна от ivo Vratsa на Сря Юли 14, 2010 3:24 pm, променено общо 1 път.
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

Изображение
Това беше последната снимка на този воблер :( след като го надви някакъв камък по дъното.
Значи сега е момента да кажа, че чудото стана и имаше Възкресение :!: :lol:
След двудневен престой :mrgreen:
Изображение

Изображение

Та асакурата отиде при собственика си , а за мен остана новата придобивка от чувала :lol:
Познайте модела :?:
Естествено позналия, не печели нищо :mrgreen:
Иначе същия риболов като онзи ден с агресивни кленове, но малко по-капризни.
Само лминоу голд блек искаха пустините :?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”