Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Абичите и кленовете 2010г - размисли и страсти!!!
-
- ще става разбирач
Re: Абичите и кленовете 2010г - размисли и страсти!!!
И така мили хора, днес след работа със Сашо решихме да отскочим до Лева-за ул риболов
Прибрах се, взех си превозното средство , завъртех педалите
и кацнах пред Сашо.
Пална той минивана
та на Лева- да ма там само бързеи - обикаляхме но просто нямаше места. И тогава получихме видение
и чухме глас:
"Бегайте на Ботуня бе, ламери"
Е може ли човек да не се вслуша
Имахме 40 мин време за риболов, че Сашо имаше ангажименти
Та пристигнахме-цвета на водате-леко замътен и леко бърза - но имаше активност на рибите.
Сашо реши да пробва на блесни, а аэ на един много ценен и скъп на сърцето ми воблер, който с първото хвърляне се отчете с кленче колкото него
Дакато чаках Сашо да дойде да го снима прецених, че живота му е в беда и само му прошепнах:
"Бегай викай по-големия си брат бе, миндил"
И си продължих да хвърлям.Само че , времето летеше и нищо - едно дребосъче само ми клъцна
воблерчето и си замина
Викам си малкия миндил, ме прекара
и тогава след като с феноменален кастинг
уличих до едни водорасли след втория оборот некой реши да ми вземе скъпоценната примамчица
Да ама не - както се казваше
Аз напъват - то напъва и не се показва да го фиксирам с поглед
Много борбена риба се оказа
Но в крайна сметка я преборих и малкия юнак не ме подведе, а си изпълни успешно задачата
Абе агентурния апарат беше на ниво
Та ето го тоя юнак:

Е не е ли красавец
а и с воблера са убавци - казано по точно
Краси, за това ще се плува требва да знаеш, без да се замислям
Та за 40 минутен риболов - доволно.Подготвя се по- сериозна офанзива тия дни, но дано времето е с нас
ПС Сашо как го снима по тоя феноменален начин, не знам

Пална той минивана

"Бегайте на Ботуня бе, ламери"

Е може ли човек да не се вслуша

Та пристигнахме-цвета на водате-леко замътен и леко бърза - но имаше активност на рибите.
Сашо реши да пробва на блесни, а аэ на един много ценен и скъп на сърцето ми воблер, който с първото хвърляне се отчете с кленче колкото него

"Бегай викай по-големия си брат бе, миндил"

И си продължих да хвърлям.Само че , времето летеше и нищо - едно дребосъче само ми клъцна

Викам си малкия миндил, ме прекара

Аз напъват - то напъва и не се показва да го фиксирам с поглед

Та ето го тоя юнак:

Е не е ли красавец

Краси, за това ще се плува требва да знаеш, без да се замислям

Та за 40 минутен риболов - доволно.Подготвя се по- сериозна офанзива тия дни, но дано времето е с нас

ПС Сашо как го снима по тоя феноменален начин, не знам

Големи сте
Благодаря за репортажите

- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- ще става разбирач
И така мили приятели, дойде момента отново да потормозим с момчето с готините панталони,
рибното население на река Искър
Вчера се разбрахме със Сашо да се пробваме, като началния час за тръгване беше 5 30
Невероятно но факт , но в 5 31 вече пътувахме към набелязаната риболовна дестинация.Искър ни посрещна леко мътен и висок.Очертаваше се труден риболов.Комарите, които налетяха да ни Апат имаха агресията на раздразнен бик, виждащ червения задник на тореадор
Все съм виждал свирепи животни, но като тия не бях.На всичкото отгоре респектираха и с външен вид - големината им беше на малко лЯстовиче
Както и да е, след известна кръвозагуба ни оставиха на мира, че ги напече жегата
Та аэ реших да стартирам неуспешно(засега) с един лминоу 44, но нямах пипане и след като смених мястото сложих една жабка на видра.След няколко хвърляния почувствах лек удър и един юнак дойде да ми прави компания:

Бях доволен, че съм спасил капото
Момчето с панталона също се записа, след като ми извади кленчето под носа
след като имах 4 удъра в една проводка

Това беше последната снимка на този воблер
след като го надви някакъв камък по дъното.
Решихме ние с човека с готиния панталон, да сменим позицията и да минем от другия бряг
Речено -сторено.
Реших, че лминоу не може да не лови и пак се върнах на него.След 5 хвърляния имах рязък удър на риба 7 см
Сашо дойде тъкмо като го пусках и вика " Келеме ,бегай викай брат си"
Заметнах и както си се смеехме - люююююс - нещо се опита да ми строши жилото
Да, ама не
Както се казва - нема лабаво
Започна борбата и както е видна от снимката - надвих му

След като вече бях нагазил реших да се пробвам да ловя надолу по течението, а човека с готиния панталон ловеше от мойто място.И започна да ми ги лови из краката

Извади може би 3-4 риби, които въобще не се притесниха от моето присъствие.
След като и тук ни усетиха се преместихме надолу.Както си хвърлях нещо натежа и.........аванс препищя ........... изамалко да е риба
Бях закачил в нещо, но просто си нагазих без грам притеснение и се сдобих с ПОЛО от най-новата колекция на Армани
Абе хора не си хвърляйте поне дрехите във водата
Естествено докато се борех да си спаси лминоулчето, човека с готините гащи ми направи актови снимки, които няма да пусна-по боксерки са, но все пак ще загубим детската аудитория 
След това започна да се покачва нивото и да се размътва водата още повече и решихме да си бием камшика
И така - до нови срещи

Вчера се разбрахме със Сашо да се пробваме, като началния час за тръгване беше 5 30

Бях доволен, че съм спасил капото

Момчето с панталона също се записа, след като ми извади кленчето под носа

Решихме ние с човека с готиния панталон, да сменим позицията и да минем от другия бряг

Реших, че лминоу не може да не лови и пак се върнах на него.След 5 хвърляния имах рязък удър на риба 7 см

Заметнах и както си се смеехме - люююююс - нещо се опита да ми строши жилото

Започна борбата и както е видна от снимката - надвих му

След като вече бях нагазил реших да се пробвам да ловя надолу по течението, а човека с готиния панталон ловеше от мойто място.И започна да ми ги лови из краката

Извади може би 3-4 риби, които въобще не се притесниха от моето присъствие.
След като и тук ни усетиха се преместихме надолу.Както си хвърлях нещо натежа и.........аванс препищя ........... изамалко да е риба

След това започна да се покачва нивото и да се размътва водата още повече и решихме да си бием камшика

И така - до нови срещи

Последно промяна от ivo Vratsa на Сря Юли 14, 2010 3:24 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач

Значи сега е момента да кажа, че чудото стана и имаше Възкресение

След двудневен престой

Та асакурата отиде при собственика си , а за мен остана новата придобивка от чувала

Познайте модела

Естествено позналия, не печели нищо

Иначе същия риболов като онзи ден с агресивни кленове, но малко по-капризни.
Само лминоу голд блек искаха пустините