Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Първия ми излет за 2010 и последния на Мещица-RIP
Модератор: sapuna
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Първия ми излет за 2010 и последния на Мещица-RIP
Клеги, какво да ви пиша , всичко вече ми е спомен, просто съм много ядосан.
След като видях пресъхналото ЯЗОВИРЧЕ, всички сладки спомени ми станаха горчиви.....
Мисля че това си е повече от бракониерство, бракониерите поне остават след себеси живот, а тук е директен ХЕТ-ШОТ.
С чиста съвест обвинявам всички институции за инцидента, сега като доиде някой да ме проверява за билет и т.н. ще му искам и белйото да си покаже преди да му дам билета си....
Последните ни часове с любимото ни хоби на Яз.Мещица.

Виждал съм пресушени гйолчета, ама язовир досега никога
.

След като видях пресъхналото ЯЗОВИРЧЕ, всички сладки спомени ми станаха горчиви.....

Мисля че това си е повече от бракониерство, бракониерите поне остават след себеси живот, а тук е директен ХЕТ-ШОТ.
С чиста съвест обвинявам всички институции за инцидента, сега като доиде някой да ме проверява за билет и т.н. ще му искам и белйото да си покаже преди да му дам билета си....

Последните ни часове с любимото ни хоби на Яз.Мещица.

Виждал съм пресушени гйолчета, ама язовир досега никога

Re: Първия ми излет за 2010 и последния на Мещица-RIP
България се провали наистина, провалиха се напоителните канали и рибата даже се провали, водоемите се прецакаха, извинете грешка не водоеми а сухоеми, аз живея до р.Тунджа, тук имаше напоителна станция и огромни полета с ябълки, а сега на тяхно място има само трева, бракониери ловят с мрежи, а рибата продават (за да изпият парите които спечелят), докога ще я караме тей незнам

lyusienka написа: може да ми банете и този профил

нямам думи просто незнам какво да кажа за това което виждам
(((((((((

пазете природата чиста.....
- Батко Емо
- разбира нещата
Арендатори и след това следват такива гледки!
Задължително се поправя стената,след което отиваш,хвърляш въдиците за които плащаш яко и следва за баламите