Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Намаля активността на щуката
Модератор: bobopeli
Намаля активността на щуката
Целия Януари я пробвам, сега през Февруари ходих 5-6 пъти но показва силно изразена неактивност, за разлика от други години. Няколко бройки хванах в дълбокото на около 2м. Дали тази година няма да започне хвърлянето на хайвера по-рано, та се е закротила така? Ако някой знае нещо по въпроса, моля да каже!

Обичам да я ловя тази пущина....!!!
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
-
- вече хвърля и на тежко
Коко ти къде я търсиш ?
На дупка ли си пробвал ?
Тя ако ще си хвърля хайвера по-рано , мисля че, активноста и ще е повишена .
Тази зима доста хора се оплакват от слаб улов , някой го отдават на голямото заметресение , ма аз си мисля че , не зарди него .
Щуката е много капризна риба , има дни в който се храни усилено и после със седмици не пипа нищо и е доста трудно да я провокираш .
На спининг ли я търсиш или на рибе ?
Там където ходя аз сега е замръзнало и не става , но ако в следващите седмици времето се оправи мисля да отида .
Най-добри резултати съм имал в края на март и началото на април , когато времето рязко се затопли , въпреки писанията по книгите че, резките промени не влиаят добре на риболова .
Пускам ти един линк , надявам се там да намериш отговор на повечето си въпроси . http://oberon.cult.bg/Fish/Fish/Shtuka.html
Успех .
На дупка ли си пробвал ?
Тя ако ще си хвърля хайвера по-рано , мисля че, активноста и ще е повишена .
Тази зима доста хора се оплакват от слаб улов , някой го отдават на голямото заметресение , ма аз си мисля че , не зарди него .
Щуката е много капризна риба , има дни в който се храни усилено и после със седмици не пипа нищо и е доста трудно да я провокираш .
На спининг ли я търсиш или на рибе ?
Там където ходя аз сега е замръзнало и не става , но ако в следващите седмици времето се оправи мисля да отида .
Най-добри резултати съм имал в края на март и началото на април , когато времето рязко се затопли , въпреки писанията по книгите че, резките промени не влиаят добре на риболова .
Пускам ти един линк , надявам се там да намериш отговор на повечето си въпроси . http://oberon.cult.bg/Fish/Fish/Shtuka.html
Успех .
дай рибо рибо дай
Кalinanimal, в Луковит има ВЕЦ , който ползва водата на р. Златна Панега, чийто извор е на 16 км от Луковит. Езерото над ВЕЦ-а тази година замръзна за 3 дни, така че няма проблеми за риболов на щука. Пробвам я от м. Октомври и съм доволен. Чел съм много за хищника, но ти благодаря за линка. От Януари обаче се покри , търся я в долбоко и плитко на всичко, но успех нямам. Това ме кара да мисля, че или е от природните катаклизми, или че ще хвърля хайвера. Дано да е второто. Виж снимките!
Обичам да я ловя тази пущина....!!!