Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

За Мухарите Филателисти
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Cougar
- ще става разбирач
За Мухарите Филателисти
Взех го новия апарат и реших да направя някоя и друга тестова снимка.
Преди 2 седмици тук издадоха нова поредица пощенски марки с изкуствени мухи. Има ги в вариант карнетка с адхезивно лепило и като блок с обикновенно лепило. Четири марки по 50ц всяка. Аз се заредих с добри количества и от двата вида
За апарата констатирах че ако прави снимка на близък обект със светкавица нещо не се получава защото светкавицата е много силна. Има и цели 12 режима за снимане всеки с неговите си настройки
На риба oще няма да го ползвам май докатао не видя колко плачевен ще е резултата от поправката на стария.

Tezi 2 snimii s ednakuv razmer li gi vizhdate? Ne mog ada razbera zashto ponjakoga snimki s ednakuv razmer tuk izlizat s razlichen.
Преди 2 седмици тук издадоха нова поредица пощенски марки с изкуствени мухи. Има ги в вариант карнетка с адхезивно лепило и като блок с обикновенно лепило. Четири марки по 50ц всяка. Аз се заредих с добри количества и от двата вида
За апарата констатирах че ако прави снимка на близък обект със светкавица нещо не се получава защото светкавицата е много силна. Има и цели 12 режима за снимане всеки с неговите си настройки

На риба oще няма да го ползвам май докатао не видя колко плачевен ще е резултата от поправката на стария.

Tezi 2 snimii s ednakuv razmer li gi vizhdate? Ne mog ada razbera zashto ponjakoga snimki s ednakuv razmer tuk izlizat s razlichen.
-
- вече хвърля и на тежко
- Cougar
- ще става разбирач
Благодаря.калинанимал написа:Цъ , долната е доста по-малка от горната .
Честито апаратче , бая рибоци да ти позират с него.
В добавка, дано скоро не го потапям в реката. Тя иначе рибата е почти сигурна.
Но нещо на работата ще ми объркат добрия риболов. По рано ме караха като тротонетка до US и обратно, но после Канадците въведоха едни карти без които пътуването е невъзможно. Аз таман това и чаках и не си извадих карта, като вече имах добро оправдание защо не мога да пътувам. Да, но до миналия месец.

Миналия ден влизам в тоалетната и гледам новия шеф на завода застанал срещу пикалото и нещо си мърмори под носа. Викам си, този човек нещо е станало с него. После що да видя. С едната си ръка си хванал онази работа а с другата хванал cell-фона и говори

- Cougar
- ще става разбирач
А, по интересно ще е ако си изтърве ДЖИ-ес-ем-а и трябва да го дава после на ремонт като моя апаратспоок написа:ама това е много отвратно ! той сигурно и като дриска си говори !
представяш ли си обсъжда делови разговор с някой и изведнъж се изпърди ! :лол: каквито са чувствителни микрофоните на джи-ес-ем :оопс: :оопс: :оопс: