За Мухарите Филателисти

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

За Мухарите Филателисти

Мнение от Cougar »

Взех го новия апарат и реших да направя някоя и друга тестова снимка.

Преди 2 седмици тук издадоха нова поредица пощенски марки с изкуствени мухи. Има ги в вариант карнетка с адхезивно лепило и като блок с обикновенно лепило. Четири марки по 50ц всяка. Аз се заредих с добри количества и от двата вида

За апарата констатирах че ако прави снимка на близък обект със светкавица нещо не се получава защото светкавицата е много силна. Има и цели 12 режима за снимане всеки с неговите си настройки :( :(

На риба oще няма да го ползвам май докатао не видя колко плачевен ще е резултата от поправката на стария.

Изображение

Изображение

Tezi 2 snimii s ednakuv razmer li gi vizhdate? Ne mog ada razbera zashto ponjakoga snimki s ednakuv razmer tuk izlizat s razlichen.
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Цъ , долната е доста по-малка от горната .
Честито апаратче , бая рибоци да ти позират с него .
дай рибо рибо дай
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

калинанимал написа:Цъ , долната е доста по-малка от горната .
Честито апаратче , бая рибоци да ти позират с него.
Благодаря.
В добавка, дано скоро не го потапям в реката. Тя иначе рибата е почти сигурна.

Но нещо на работата ще ми объркат добрия риболов. По рано ме караха като тротонетка до US и обратно, но после Канадците въведоха едни карти без които пътуването е невъзможно. Аз таман това и чаках и не си извадих карта, като вече имах добро оправдание защо не мога да пътувам. Да, но до миналия месец. :( Накараха ме да си извадя и то спешно и таман я получих и вече ми измислиха полет за Texas :( Ще нахранят някое торнадо с мен накрая :( И да ходйа из щата на онзи ненормалник с маймунската мутра :( . Те ако знаят колко съм "техен" не само няма да ме канят но и ракета биха ми пуснали :lol:

Миналия ден влизам в тоалетната и гледам новия шеф на завода застанал срещу пикалото и нещо си мърмори под носа. Викам си, този човек нещо е станало с него. После що да видя. С едната си ръка си хванал онази работа а с другата хванал cell-фона и говори :shock: Как ги координира тези ръце и не си припикава телефона или не си пикае в устата не ми е ясно. Но хигиеничните му навици ме втрещиха :shock: Ако толкова е закусал за време да си вземе гърне и д аси го сложи под бюрото в офиса, така и до тоалетна няма да има нужда да ходи. Те тук наоколо ги има всякакви боси скачат из асансйора или пък по бели чорапи.
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

ама това е много отвратно ! той сигурно и като дриска си говори !
представяш ли си обсъжда делови разговор с някой и изведнъж се изпърди ! :lol: каквито са чувствителни микрофоните на gsm :oops: :oops: :oops:
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

споок написа:ама това е много отвратно ! той сигурно и като дриска си говори !
представяш ли си обсъжда делови разговор с някой и изведнъж се изпърди ! :лол: каквито са чувствителни микрофоните на джи-ес-ем :оопс: :оопс: :оопс:
А, по интересно ще е ако си изтърве ДЖИ-ес-ем-а и трябва да го дава после на ремонт като моя апарат :D Много изобретателност ще трябва да обясни къде е паднал и защо мирише така.
Публикувай отговор

Обратно към “Мухарски риболов”