Покана към Жоро Гоцов

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Покана към Жоро Гоцов

Мнение от Павел Иванов »

От името на спининг клуб " Стари видри " ви каним с Краси Гогов да отразите срещата на клуба с представители на ИАРА ( която трябваше да бъде днес но лицето Ерман Занков което отправи поканата не беше открито за доуточняване къде и как ) . Времето и мястото на срещата се предполага че ще бъде другата седмица ако изпълнителният директор на ИАРА все пак влезе в контакт с нас .

апропо : поканата за среща беше от тях в адресирано до клуба писмо подписано от Ерман Занков който впоследствие се оказа че не може да бъде открит в ИАРА .
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Мисля това ще е , доста интересно предаване да не кажа НАЙ .
Ще го гледам гаранция .
дай рибо рибо дай
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ето че имаме ден и час за среща с ИАРА . Днес нашият прецедател Стефан Минчев се свърза със Занков и :

написано от Стефан Минчев :

Пуснато на: Пон Фев 14, 2005 4:56 pm Заглавие: Срещата с ИАРА е в сряда

--------------------------------------------------------------------------------

Колеги,

днес се свързах в Е. Занков и се договорихме да проведем среща в сградата на ИАРА на 16.02. /СРЯДА/ от 15.00 ч.
Искам още веднъж да уверя господата от Агенцията по рибарство и аквакултури, че никой от клуб Стари Видри не се е крил от ИАРА, а просто имахме ангажименти с участието в републ. първенство по подледен риболов

.........................................................................................................

Тъй начи Жоро казвай ще дойдете ли ? Поканата е в сила и не ми се вярва да не можете да организирате нещата с Краси та да присъствате :wink:

апропо : и никакви такива оправдания с дисковата херния щот в момента и аз съм с точно същата ама ще присъствам от името на "Стари видри " . Все пак като гледам по - горните ти постове си приел поканата .
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Стефанаки нал знайш песента : " Няма не искам , няма недей ..... " :lol: Тъй на Стефан Цандера съм казал че Жоро и Краси са поканени малце преди днешния ГСМ разговор със Занков , ся ако Жоро каже че е поканен в последния момент или пък случайно влезе във форума чак четвъртък сутринта ще си затвърдя едно мнение създадено от миналият четвъртък по отношение на " С въдица и пушка ... " коет хич не е позитивно но дано да греша :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Левака написа:Павка какво стана ще се документира ли срещата от "С въдица и пушка"? :wink:
Ми срещата мина а ни има " въдица " ни " пушка " .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Няма значение , ще има медийно отразяване на самата среща пък и се договорихме за много други в последствие 8)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Жоро Гоцов написа:Дръще ни в течение какво става за да реагираме навреме а не в последния момент..а ако ние го откриеме ще ви свирнеме..няма значение кой е пръв важно е да се координираме!
8) 8) 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”