Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как да премахна водач...?
Модератор: emo vasilev
Как да премахна водач...?
Здравейте,
Имам проблем с тази пръчка -Цък! - не мога да махна водач I а трябва да сменя водач IV. И възможно ли е без да махам водачи I,II и III , да поправя водач IV.
А въпросът ми е дали има други начини за отстраняване на водачи , освен нагряване със запалка?
Благодаря!
Имам проблем с тази пръчка -Цък! - не мога да махна водач I а трябва да сменя водач IV. И възможно ли е без да махам водачи I,II и III , да поправя водач IV.
А въпросът ми е дали има други начини за отстраняване на водачи , освен нагряване със запалка?
Благодаря!
-
- разбира нещата
Re: Как да премахна водач...?
Не е проблем нагряването,стига да не прегрееш.По лесно е на свещ с леки въртеливи движения хад свеща и един парцал в ръката,нагряваш леко и дърпаш с въртеливо движение ,с парцала,да не повредиш другите с клещите от снимката.
Най-лесно е така.
Най-лесно е така.
На къса плувка,в репея...
Благодаря, получи се.Но ако знаете други похвати може да ги постнете.Благодаря отново mimi750830 .mimi750830 написа:Не е проблем нагряването,стига да не прегрееш.По лесно е на свещ с леки въртеливи движения хад свеща и един парцал в ръката,нагряваш леко и дърпаш с въртеливо движение ,с парцала,да не повредиш другите с клещите от снимката.
Най-лесно е така.
- Моряка
- кандидат преподавател
За водач на карбон съм навивал мокър вълнен конец или пърцал на лента под и над водача и пак с въртеливи движения на запалка или свещ,мокрото предпазва сопата 

А сега де?