Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Какво влакно да си купя за тролинг.
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Re: Какво влакно да си купя за тролинг.
има и едни искуствени каламари на YO-ZURI много ги хвалят иаз си купих два но още не съм ги пробвал за да си кажа впечатленията 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
tanosliven написа:има и едни искуствени каламари на YO-ZURI много ги хвалят иаз си купих два но още не съм ги пробвал за да си кажа впечатленията

-
- научил се да хвърля
тои е по принцип за другия начин на влачене с многото олово защото ако караш с повече от миля ще изплува.Къпил съм го втора година вече и не съм го ползвал защото използвам каламар или сепия ,тези дни ще ги пробвам и ще пиша за впечатленията си и изводите.[url][/url]
http://translate.google.com/translate?h ... n%26sa%3DX

140mm,18g,floating-dives 1-2m.Друго като се видим!Troli Rapala написа:tanosliven написа:има и едни искуствени каламари на YO-ZURI много ги хвалят иаз си купих два но още не съм ги пробвал за да си кажа впечатленията![]()
Уби ме!През март,от Кабелас ми пратиха каталога за "Солтуотър фишинг" и мислех да ги поръчам с Ахабите-8 и 16,но ме спря липсата на инфо,колко газят!
5инча и 5/8-ми,е 14.95доларес,па 7 и 3/5 е 19.95!Грийн и Блу-пинк си ги бройках,дай инфо за дълбочината,щот тя е половината на успеха в риболова на тролинг!
Сигурен съм,че бялата и сомът ще го харесат това Йо-зу-ри!Уникални са,но ме дразнят тия японци,що не дават газенето?
За това ги пренебрегвам!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Geo,ако го имаш тоя воблер и си хванал риба на него ще се изям,че съм задръстеняк и се чудим 4месеца за покупка!
Но понеже го дават дийп-дайвинг,явно за друго ще си шпрехаме!
Вчера се зачудих,че на Пауър-про пише-Спектра,па на Уиплеш-про е Динема-технологията!Оказа се,че двата плетеняка са направени по различна технология,макар и двете да са американски!Кое,е по-добро ще трябва всеки да си реши отделно,ще стане интересен спор!
Чудно ми е,що Павката-спинингистът е на погрешен път с тия японско-скъпарски-плетеняци?
Технологията за направата на плетеняци произлиза от Дюпон-тефлон-кевлар!
И заради това,не може да има съмнения,кой и къде прави най-добрите плетеняци!Малкият диаметър на плетеняка,не е химера а действителност!Нали се сещате,кво оборудване има нашата "Метеорологична служба" и Щатската,за да ги обвиним в "рекламен трик" относно действителният диаметър на плетеняка!
Та,Павка 10-0 за мене!

И аз съм заложил на hidro squirt-a.Но не съм го пробвал.Мисля,че ще проработи на 10-12м.Troli Rapala написа:Geo,ако го имаш тоя воблер и си хванал риба на него ще се изям,че съм задръстеняк и се чудим 4месеца за покупка!Но понеже го дават дийп-дайвинг,явно за друго ще си шпрехаме!
Вчера се зачудих,че на Пауър-про пише-Спектра,па на Уиплеш-про е Динема-технологията!Оказа се,че двата плетеняка са направени по различна технология,макар и двете да са американски!Кое,е по-добро ще трябва всеки да си реши отделно,ще стане интересен спор!
Чудно ми е,що Павката-спинингистът е на погрешен път с тия японско-скъпарски-плетеняци?
Технологията за направата на плетеняци произлиза от Дюпон-тефлон-кевлар!
И заради това,не може да има съмнения,кой и къде прави най-добрите плетеняци!Малкият диаметър на плетеняка,не е химера а действителност!Нали се сещате,кво оборудване има нашата "Метеорологична служба" и Щатската,за да ги обвиним в "рекламен трик" относно действителният диаметър на плетеняка!
Та,Павка 10-0 за мене!
![]()
А за влакната по-доброто е СПЕКТРА според мен.Това Whiplashe e здраво,но само да го беше видял след онзи един час и половина.Приличаше на разплетено корабно въже.Все пак обаче издържа!
-
- научил се да хвърля
http://www.ownerhooks.com/images/OWNERlogohead.jpg с тези има много успехи