Какво влакно да си купя за тролинг.

Модератор: bobopeli

tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Какво влакно да си купя за тролинг.

Мнение от tanosliven »

има и едни искуствени каламари на YO-ZURI много ги хвалят иаз си купих два но още не съм ги пробвал за да си кажа впечатленията Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

tanosliven написа:има и едни искуствени каламари на YO-ZURI много ги хвалят иаз си купих два но още не съм ги пробвал за да си кажа впечатленията Изображение
:shock: :roll: Уби ме!През март,от Кабелас ми пратиха каталога за "Солтуотър фишинг" и мислех да ги поръчам с Ахабите-8 и 16,но ме спря липсата на инфо,колко газят! :oops: 5инча и 5/8-ми,е 14.95доларес,па 7 и 3/5 е 19.95!Грийн и Блу-пинк си ги бройках,дай инфо за дълбочината,щот тя е половината на успеха в риболова на тролинг! :wink:Сигурен съм,че бялата и сомът ще го харесат това Йо-зу-ри!Уникални са,но ме дразнят тия японци,що не дават газенето? :evil: За това ги пренебрегвам! :oops:
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

тои е по принцип за другия начин на влачене с многото олово защото ако караш с повече от миля ще изплува.Къпил съм го втора година вече и не съм го ползвал защото използвам каламар или сепия ,тези дни ще ги пробвам и ще пиша за впечатленията си и изводите.[url][/url]Изображениеhttp://translate.google.com/translate?h ... n%26sa%3DX
Geo
новобранец
новобранец

Мнение от Geo »

Troli Rapala написа:
tanosliven написа:има и едни искуствени каламари на YO-ZURI много ги хвалят иаз си купих два но още не съм ги пробвал за да си кажа впечатленията Изображение
:shock: :roll: Уби ме!През март,от Кабелас ми пратиха каталога за "Солтуотър фишинг" и мислех да ги поръчам с Ахабите-8 и 16,но ме спря липсата на инфо,колко газят! :oops: 5инча и 5/8-ми,е 14.95доларес,па 7 и 3/5 е 19.95!Грийн и Блу-пинк си ги бройках,дай инфо за дълбочината,щот тя е половината на успеха в риболова на тролинг! :wink:Сигурен съм,че бялата и сомът ще го харесат това Йо-зу-ри!Уникални са,но ме дразнят тия японци,що не дават газенето? :evil: За това ги пренебрегвам! :oops:
140mm,18g,floating-dives 1-2m.Друго като се видим!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Geo,ако го имаш тоя воблер и си хванал риба на него ще се изям,че съм задръстеняк и се чудим 4месеца за покупка! :oops: Но понеже го дават дийп-дайвинг,явно за друго ще си шпрехаме! :D Вчера се зачудих,че на Пауър-про пише-Спектра,па на Уиплеш-про е Динема-технологията!Оказа се,че двата плетеняка са направени по различна технология,макар и двете да са американски!Кое,е по-добро ще трябва всеки да си реши отделно,ще стане интересен спор! :D Чудно ми е,що Павката-спинингистът е на погрешен път с тия японско-скъпарски-плетеняци? :roll: Технологията за направата на плетеняци произлиза от Дюпон-тефлон-кевлар! :D И заради това,не може да има съмнения,кой и къде прави най-добрите плетеняци!Малкият диаметър на плетеняка,не е химера а действителност!Нали се сещате,кво оборудване има нашата "Метеорологична служба" и Щатската,за да ги обвиним в "рекламен трик" относно действителният диаметър на плетеняка! :idea: Та,Павка 10-0 за мене! :wink: :drinkers:
Geo
новобранец
новобранец

Мнение от Geo »

Troli Rapala написа:Geo,ако го имаш тоя воблер и си хванал риба на него ще се изям,че съм задръстеняк и се чудим 4месеца за покупка! :oops: Но понеже го дават дийп-дайвинг,явно за друго ще си шпрехаме! :D Вчера се зачудих,че на Пауър-про пише-Спектра,па на Уиплеш-про е Динема-технологията!Оказа се,че двата плетеняка са направени по различна технология,макар и двете да са американски!Кое,е по-добро ще трябва всеки да си реши отделно,ще стане интересен спор! :D Чудно ми е,що Павката-спинингистът е на погрешен път с тия японско-скъпарски-плетеняци? :roll: Технологията за направата на плетеняци произлиза от Дюпон-тефлон-кевлар! :D И заради това,не може да има съмнения,кой и къде прави най-добрите плетеняци!Малкият диаметър на плетеняка,не е химера а действителност!Нали се сещате,кво оборудване има нашата "Метеорологична служба" и Щатската,за да ги обвиним в "рекламен трик" относно действителният диаметър на плетеняка! :idea: Та,Павка 10-0 за мене! :wink: :drinkers:
И аз съм заложил на hidro squirt-a.Но не съм го пробвал.Мисля,че ще проработи на 10-12м.
А за влакната по-доброто е СПЕКТРА според мен.Това Whiplashe e здраво,но само да го беше видял след онзи един час и половина.Приличаше на разплетено корабно въже.Все пак обаче издържа!
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

http://www.ownerhooks.com/images/OWNERlogohead.jpg с тези има много успехи
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”