Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

за белия червей
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
за белия червей
не знам кой и как го произвежда и внася белия червей, но никога не мога да уцеля хубав червей два пъти поред.ако днес червея е супер след два-три дни е пълен боклук и обратното. на какво се дължи тая работа, нямам идея
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
В тая смеска слагаш и боя останала след великден и получаваш оцветени гадинки.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Как се бучат на куката белите червеи за различните риби?
Аз предимно таранка ще ловя с бели червеи,също и за кефал ще пробвам,има ли някаква разлика?
Ловя на леко с малки орловки под 12 номер.Слагам така наречения грозд от червейчета на куката,като ги буча напреко,а не по дължината на телата.Бройката е над 5 червейчета,за да се покрие куката,обаче ме притеснява,че много бързо умират и гроздът става прекалено голям за устата на таранката.
Дайте съвет!
Аз предимно таранка ще ловя с бели червеи,също и за кефал ще пробвам,има ли някаква разлика?
Ловя на леко с малки орловки под 12 номер.Слагам така наречения грозд от червейчета на куката,като ги буча напреко,а не по дължината на телата.Бройката е над 5 червейчета,за да се покрие куката,обаче ме притеснява,че много бързо умират и гроздът става прекалено голям за устата на таранката.
Дайте съвет!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.