Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Стана ли по-чисто?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Стана ли по-чисто?
Искам да попитам и други колеги, дали съм прав или само на мен така ми се струва, но мисля че тази година е малко по-чисто, поне на водоемите, които посещавам – яз.Искър, яз.Огняново, Панчарево.На Огняново даже има и котейнери за боклук.
Не че дебилите са намалели, а повече станахме „чистачите” и ако това е така ще бъда много удоволетворен.
Сигурен съм, че на масово посещаваните язовири отново има ужасяващи гледки след вдигането на биваците на дегенератите, но в мен се зароди една малка надежда, че има някакъв симптом към подобрение.
Не че дебилите са намалели, а повече станахме „чистачите” и ако това е така ще бъда много удоволетворен.
Сигурен съм, че на масово посещаваните язовири отново има ужасяващи гледки след вдигането на биваците на дегенератите, но в мен се зароди една малка надежда, че има някакъв симптом към подобрение.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Стана ли по-чисто?
Така е колега и на мен ми направи впечатление това на яз.Искър за 1 месец престой за района след Филмовата.По чисто е ,при сериозните постоянни лагери няма проблем с това ,виж след събота-неделя остава тук там от някой тинейджърски компании боклук.И "другарите" роми като дойдат да се къпат правят мазало ,но в гората където седят,при тях обаче е неспасяемо положеието
Обаче има един техен ЧОВЕК минава с каруца и събира ,но само шишета ,бирени кутии,пвц.Иначе и на Искъра има контейнери ,вярно чак преди каменния мост ,но поне ги чистят.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- научил се да хвърля
Знам само , че на Баташкия и доспат вече е що годе нормално : )
-
Стана, като водата се дигна и заля боклуците 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
E на филмовата може и да има раздвижване,ама да видиш за какво става въпрос срещу нея,всяко деренце заливче,навсякъде е брутална свинщина,незнам защо се залъгваме?Последния път като ходих напълних едно чувалче за нула време и като се огледах наоколо,да съм събрал боклук на 20кв.площ еми отказах се.Няма да казвам,какво е по деретата и в храстите,където можеш да си метнеш ботилката и тя няма да се вижда там вътре.MITKO70 написа:Така е колега и на мен ми направи впечатление това на яз.Искър за 1 месец престой за района след Филмовата.По чисто e..

Дядо ми е ходил вчера там,все пак той ме понаучил че боклук не се зарязва където ти падне,обади ми се одвратен от обстановката и си е отишъл още в 11 часа.Свинщина е голяма особенно на Искъра...
Ето едно прекрасно заливче приличащо повече на лагунка,ако не му броиме боклуците,от които номер две е голяма пвц тръба.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Vlado_852
- разбира нещата
Ей сега се връщам от яз. Цонево и си е доста мизерийка. Много мразя да чистя чужди боклуци но ми е още по неприятно да ги гледам по време на целия риболов около мен... Абе носете си поне по една торбичка за собствения боклук...
- Павел Иванов
Искър , Филмовата къща през годините :

Искъра над язовира :

Огняново :

и пр.
Сметам това е един от добрите начини да е чисто ама най-добрият е да спре народа да сере насекъде !!!

Искъра над язовира :
Огняново :

и пр.
Сметам това е един от добрите начини да е чисто ама най-добрият е да спре народа да сере насекъде !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Язовир Искър никога не съм го виждал по-мръсен. Ръцете да им изсъхнат на серящите 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
snegk написа:Стана, като водата се дигна и заля боклуците

Преди месец два се пусках по Струма с лодка и другите викат какво се кокориш бе дръж си греблото

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
По Арда и Черна открай време си е украсено с всякакви боклуци отстрани по храстите и дърветата.Малка част от този боклук е от недобросъвестни риболовци,почти всичко е от изхвърляне на битовите отпадъци от жителите на околните села в импровизирани нерегламентирани сметища по бреговете.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Трагедия цялото кресненско дефиле половината от което е резерват - заровено! Местата където е довлечен и натрупан боклука са недостъпни за риболовци! Туризъм щели сме да правим в тая глупава държава...

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- разбира нещата
След мен винаги става по-чисто