Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Благодарности
Модератор: dantho.mihov
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Благодарности
Pavkata 1977 написа:Колеги,дайте да кажем "ЕВАЛА" на продавача,стига сте търсели под вола теле!
Нека се възхитим от малкото честни хора!

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Пич ! Не коментирам дали е реклама..
От разказа ти разбирам,че не си случаен купувач. Дори ти имат телефонния номер? Съвсем нормално да ти звъннат!!
Ти го превърна в събитие?
..а иначе.Това,че не си се усетил за 30-60 лв разлика в цената,сещаш се как говори за теб! Нали?
От разказа ти разбирам,че не си случаен купувач. Дори ти имат телефонния номер? Съвсем нормално да ти звъннат!!
..а иначе.Това,че не си се усетил за 30-60 лв разлика в цената,сещаш се как говори за теб! Нали?
AC/DC
-
- научил се да хвърля
Трябва да сме много скапана държава, за да благодарим за честност. Толкова ли са малко тези хора вече?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Отидох да си поръчам дограма в една фирма във Видин, казва се "Домстрой" ООД, тел. за контакти...ъъъ....може и моя
, та мнооого свестни момчета, ще знаете, правят дограмата та се цепят, даже и желязо слагат вътре, адски коректни, за разлика от други фирми....и не взимат скъпо, а пък са и професионалисти в монтажа....в тази криза приемат поръчки от цялата страна......няма друга такава фирма, ей! 
Бях си платил за 2 комарника, ама последствие се отказах от единия, та хората ми върнаха парите...цъ-цъ-цъ....ма'а му стара....имало честни хора, шЪ знаете...горещо препоръчвам фирмата.

Бях си платил за 2 комарника, ама последствие се отказах от единия, та хората ми върнаха парите...цъ-цъ-цъ....ма'а му стара....имало честни хора, шЪ знаете...горещо препоръчвам фирмата.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- pachosz
- сериозен играч
Кире, наложи ли се да търся някъде алимин дурлама, теб ша търся, ша знайш 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
След 10 дни ще съм си в Стара Загора, така че казвай да ти я карам направо...и да не си помисли някой, че правя реклама.pachosz написа:Кире, наложи ли се да търся някъде алимин дурлама, теб ша търся, ша знайш
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Напротив случаен куповач съм.Аз работя в БТВ а те във Видрах.Това че съм оставил визитка и ми има тел.не ме прави рекламен агент.А това че не съм се усетил е моя грешка.ТАРАЛЕЖ написа:Пич ! Не коментирам дали е реклама..
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Ще помоля админа за ключе на темата и ако може да ми ИЗТРИЕТЕ АКАУНДА.Явно че в този сайт има много негативно мислещи хора.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Напротив,просто няма нужда и ние да благодарим на продавача(магазина)?Ти нали си го направил вече!bobir написа:Явно че в този сайт има много негативно мислещи хора.
Другото е реклама.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Да за това Мод.си залагам регистрацията тук и те моля да я изтриеш.Благодаря.Paublo_Eskobar написа:Напротив,просто няма нужда и ние да му благодарим на продавача(магазина)?Ти нали си го направил!bobir написа:Явно че в този сайт има много негативно мислещи хора.
Другото е реклама.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Стига да можех!bobir написа: Да за това Мод.си залагам регистрацията тук и те моля да я изтриеш.Благодаря.
Ама явно се засягаш на тема реклама,като гледам.Благодарности,благодарности,ама чак и адрес-няма нужда.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Да затова помолих админа защото знам че ти нямаш тези права.Paublo_Eskobar написа:Стига да можех!bobir написа: Да за това Мод.си залагам регистрацията тук и те моля да я изтриеш.Благодаря.
Ама явно се засягаш на тема реклама,като гледам.Благодарности,благодарности,ама чак и адрес-няма нужда.