Асеновград@регион-общообразователна тема

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград@регион-общообразователна тема

Мнение от chestarfield »

Извинявам се че се меся във вашта тема,но като чета Дончо какви ги пише за вас,направо ви е зел акъла .Както и да е,не ми влиза в работата.Понеже съм нов и съм от едно село близо до Асеновград,искам да попитам дали приемате гости когато ще се събирате на 40 извора.Също ще ми е приятно да се запознаем.Името ми е Величко и съм от с.Селци .Ако ме поканите какво трябвна да нося и жената може ли да дойде с мен.Поздрави и
Ами ако си прост селски бег,нищо неразбиращ от риболов, не мойш да си оправиш и жената, и ходиш на платени язовири :wink: заповядай при нас на 40-извора.Носи си жената децата и за ядене и пиене и ако оставаш ,каде да спите.
НО ако си специалист майстор на спорта, ебача на селото и на околностите, и ходиш само на ковентируеми язовири като най дашния язовир на десетелитието яз.Кърджали, и хващаш само сомове от 10 кила нагоре и бели риби по една лодка на излет,тогава брат си объркал сбирката :lol: Твойто место не е при нас.
В Събота Бат ти Дончо заминава за Ивайловград въри да те научи как се праят нещата, човек да станиш. :mrgreen:
А за акъла ни не се тревожи :wink: имаме си достатъчно,просто колегите не се занимават с комплексари майстори риболовци и за това не пишат, като мен.
А ние с Бат ти Дончо сме си стара любов :ANAL: , повиче от една седмица не можим да издържим да не се обесним в приятелски намерения един към друг.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

колегата не е добре с нервите нещо и избухва не му обръщай внимание.
всеки е добре дошъл.
ако смятате да оставате на язовира си вземи палатка или нещо от сорта, а за носене каквото си се яде и пие.
поздрави!
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

За да няма неясноти : Среща № 10 ще се проведе на яз. Мечка :idea:
Асен заминава утре сутринта, Зако по обяд, аз към 17 !
Краси и Петьо малко след мен .
Васко не се обади.
Извинения към Ванко и Ани за това късно инфо :oops:
Много се надяваме да намерят възможност да дойдат !
Всички желаещи са добре дошли !!!
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

първо смятам че това инфо трябва да се пусни в тема срещи и купони а не тук :!:
и второ язовир мечка е обширно понятие може да конкретизирате мясрото на срещата :!:

и трето ако мога да доида така ще се насвиркам че чак на краси каръка няма да може да ме лови :drinkers:
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Ok.
Зако вече я е пуснал там !
Чакаме ви !!!
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
apffff

Мнение от apffff »

Здравейте сега се прибирам от полето,че тя селскостопанската работа няма край.Надявах се да срещна някакво разбиране и покана,но колегата честърфилд много лошо подходи.Не ме познава а изговори куп глупости.Сигурно се мисли за тютюнев бос :roll: ,или както спомена другия колега, с нервите не е добре.Дончо сигурно за това му е взел акъла.Между другото,като разгледах профила на дончо се сетих че го познавам от Марица щото много често ходя на Садово на бента.Той се казва Антон и миналата година бая фащаше на воблер.Даже му писах на лични но не се обажда.Но да оставим това,исках да се запознаем но вие май сте затворено общество и непознати не каните.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

apffff написа:Здравейте сега се прибирам от полето,че тя селскостопанската работа няма край.Надявах се да срещна някакво разбиране и покана,но колегата честърфилд много лошо подходи.Не ме познава а изговори куп глупости.Сигурно се мисли за тютюнев бос :roll: ,или както спомена другия колега, с нервите не е добре.Дончо сигурно за това му е взел акъла.Между другото,като разгледах профила на дончо се сетих че го познавам от Марица щото много често ходя на Садово на бента.Той се казва Антон и миналата година бая фащаше на воблер.Даже му писах на лични но не се обажда.Но да оставим това,исках да се запознаем но вие май сте затворено и непознати не каните.
Колега, Честъра се шегува, виж че и себе си самоиронизира като се слага към селските бегове ,които ходят на платени язовири.Това е малко грубовата покана и английски хумор.Той свърши ремонта ,а аз го почвам ,иначе и аз щях да дойда :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

и аз идвам да пия бира.
и ако някой се чуди дали да идва да спре и направо да идва :lol:
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Здравейте само мога да кажа че това беше най глупавия избор за тази среща.Защото там има много малко място.Говорим за Мечка де и то точно на това място.В петък сутринта рано-рано с огромен мерак трътнах за язовира но уви не ме огря защото нямаше място.Имаше място в дясно на едни колеги но се оказа че чакали не само една кола а даже "две" да са живи и здрави дано да са хванали всичката риба на Мечка.
Георги Тенев
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

равейте сега се прибирам от полето,че тя селскостопанската работа няма край.Надявах се да срещна някакво разбиране и покана,но колегата честърфилд много лошо подходи.Не ме познава а изговори куп глупости.Сигурно се мисли за тютюнев бос
Напротив причтелю съвсем обикновен кранист съм :wink: .
Ами каза че четеш темата от самото и начало, и бат ти Дончо ни е зел акъла, затова ако исакаш прочети я пак и ще разбереш какво съм имал предвид :wink:
Иронизирах Бат ти Дончо дето го възхваляваш толкова, понеже това е мнението му за нас, и мнението му за себе си.Че сме селски бекове и тн.А той е майстора на риболова, да е жив и здрав и се големи риба да хваща, но да не се занимава с нас.
И непрекъснатите му заяждания нямат край , неслучайно са го Баннали затова няма да се свържеш с него.
А и изобщо не сме затворено общество понеже нашата тема и за сбирки и за излети е отворена а не като някой други и секи можи да чете и ако иска да заповяда с нас за риба и мохабет.
Както и теб те поканих ако си като нас обикновен рибар.
Но ако си майстор на спорта като бат ти Дончо просто не си от нашата черга и нямаме общ език.
Извинявай ако си ме разбрал погрешно може би иронията ми беше не на място.
Заповядай на следващата сбирка много неща ще ти се изяснат, както и на други колеги които имат такова мнение за мен и за другите колеги от групата.
А знам че има такива :wink:
Здравейте само мога да кажа че това беше най глупавия избор за тази среща.Защото там има много малко място.Говорим за Мечка де и то точно на това място.В петък сутринта рано-рано с огромен мерак трътнах за язовира но уви не ме огря защото нямаше място.Имаше място в дясно на едни колеги но се оказа че чакали не само една кола а даже "две" да са живи и здрави дано да са хванали всичката риба на Мечка.
Ами много си прав батка и ние го разбрахме ама към обяд като отидохме и нямаше места, :lol: .Но това не ни попречи да си опънем лагера на долния залив до стената.Риба почти не хванахме :oops: ама така се отсвирехме вечерта :drinkers: то заря ли нямаше, то борба свободен стил.
Пък хората и кичеците продължиха до 4 сутринта :rolleyes:
Та не риба жабите избягаха от язовира като се развихрехме. :lol:
То нащи сбирки се скромно почват и сутринта инфо от приятел искаме как сме се пребра ли. :D
Има и снимков и видео материал.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Е нямам нищо напротив никой пък даже и да е "бат ти Донча" пък и от къде да знам че ще отидете към стената.Аз ходих на Леново.Пък и онези колеги ме ядосаха със запазените места.Риболова не беше кой знае какво но изкарах добре пък и се запознах с нови хора.
Георги Тенев
apffff

Мнение от apffff »

Вярвам че сте си изкарали добре и другия път се надявам да се видим.Тя малко объркана като че ли стана тая сбирка откъм място и язовир,но карай другия път.А това дето честърфила написа за Антон,лично за мен не е вярно.Миналата година човека го гледах доста на реката и найстина фащаше бая хищтници(щука и сом),даже ми е помагал със съвети и много сме си говорили.Никой не защитавам,но като гледам как си пишете тука сигурно и той се е побъзикал малко.Или за риболова нямате общи мнения.Не знам за кво е банат но лично аз искам да си срещна с него,че имам още неща за учене за спининга по марица.Някой ако му има тел.нека ми го прати.Поздрави и другия път ще се видим
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

apffff написа:Вярвам че сте си изкарали добре и другия път се надявам да се видим.Тя малко объркана като че ли стана тая сбирка откъм място и язовир,но карай другия път.А това дето честърфила написа за Антон,лично за мен не е вярно.Миналата година човека го гледах доста на реката и найстина фащаше бая хищтници(щука и сом),даже ми е помагал със съвети и много сме си говорили.Никой не защитавам,но като гледам как си пишете тука сигурно и той се е побъзикал малко.Или за риболова нямате общи мнения.Не знам за кво е банат но лично аз искам да си срещна с него,че имам още неща за учене за спининга по марица.Някой ако му има тел.нека ми го прати.Поздрави и другия път ще се видим
Виж батка никой не му успорва на Бат Дончо уменията, много добре знам каде му е силата в риболова.И за риба съм ходил с него и на кръчма и на дискотека и на хижа, правили сме си купона заедно сичките.Но посли като се пребере в къщи и седни на пустия компютър и се улива не можи да си ял пил и веселил с тия хора и посли да им пусниш една кофа помия одгоре.
То базик базик ама сичко си има грници, ето и аз се избазиках с тебе не ти стана приятно.
Той обича да се базика и ти като го захапиш я ела виж какво става, на базик недържи.
Никога и никаде на сме му успорвали мненията и съветите нито за Марица ,Кърджалй, Ивайловград.Понеже хал хабер си нямам от тия язовири.
Аз предпочитам риболова на леко и тепърва се зарибих към дънния риболов,моя риболов и неговия от небето до земята има разлика, сравнение и дума неможи да става.
Неможи да не си стъпвал на Брягово и на Леново от 6 години и да даваш информация за водоема че бил обезрибен,казва това място е дашно да ама нивото на водата кадее занеш ли.От каде ше знае като не е ходил скоро.
От към неговия вид риболов ако е обезрибен съм съгласен :!: но по 10кила риба язовира си дава почти на секи,независимо каква риба. :wink:
Тогава незнам какъв му е проблема че ходим по-нашите "обезрибени" от към риба язовири.
Аз за един ден на перо как мислиш ще ида до Ивайловград ли. :rolleyes: :?: :idea:
Или на 40-извора да речем.
Нямам му телефона но до края на месеца ще му манат бана, поне така пише в съобщения.
А също не искам да се заяждам с него и сичко да си е като преди, но просто явно нестава,преди една седмица се разбрахме нещо но той не можа да издържи и три дена и пак сейр на хората.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Гледам, двама комшии ще участват на едно състезание. :)
Ако искате може да направим съвместна тренировка през седмицата, стига да сте свободни.
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Гледам, двама комшии ще участват на едно състезание.
Ако искате може да направим съвместна тренировка през седмицата, стига да сте свободни.
Охооо работата става сериозна :rolleyes:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”