Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Гумена лодка
Модератор: emo vasilev
Гумена лодка
Някой може ли да ми препоръча къде мога да си занеса лодката да я залепят, или поне да купя нещо с което да я залепя сам?В момента нямам снимка на лодката но е от по твърдия вид гума!Мерси предварително
-
- разбира нещата
Re: Гумена лодка
Ми ако не ще да дойде,то и лебарите цял ден месят ляб,ама жената не ще да я водя там,ами иска на даскотека.fn1p написа:Заведи я на Вулканизатор,мисля,че ще ти свършат работа,се пак цял ден гуми лепят.

На къса плувка,в репея...
- dedeff
- разбира нещата
Не,не.Отиди в Бриколажа,има лепила на Бизон,зачисти мястото за лепене с разредител,залепи си я сам,ще стане най добре от всички алтернативи които си помислиш.Ако няма бриколаж,търси Пракрис,Практикер,Баумакс и всеки по-голям магазин предлага тези лепила.fn1p написа:Заведи я на Вулканизатор,мисля,че ще ти свършат работа,се пак цял ден гуми лепят.
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- вече хвърля и на тежко
човек, вземи си лепенки за автомобилни гуми, тия за студеното лепене, като едно времешните тип-топ или как се казваха там, имат си и лепилов комплекта. моята лодка само с тях си я лепя и за 2 години не са мръднали
Все пак зависи и колко е спуканото? Уфимката я цепнах с една тройка и си реших проблема с гумаджия.Вече
2 години не е мръднала а цепнатото беше 5 на 10см. с формата на прав ъгъл.Та всичко е според случая.
2 години не е мръднала а цепнатото беше 5 на 10см. с формата на прав ъгъл.Та всичко е според случая.
здр
имам проблем с гумичките на винтилите за помпене на лодката , та някой ако има инфо от къде мога си купя ще съм му много благодарен
П.П. лодката е "Нептун"
имам проблем с гумичките на винтилите за помпене на лодката , та някой ако има инфо от къде мога си купя ще съм му много благодарен
П.П. лодката е "Нептун"
Не вземай живота на сериозно защото няма да излезниш жив от него