Сезон 2010

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Re: Сезон 2010

Мнение от vatus56 »

deathwalker написа:Браво Алекс,задобрял си нещо май :wink:
Момчиле, това е еволюцията брат...
Сашковците възмъжават, помъдряват, задобряват...
...а ние незабележимо остаряваме, наедряваме, оглупяваме... :D
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Изображение

:drinkers:

P.S. Утре ши са 5 , а на 30ти - 30 :shock:

:D
Dims
новобранец
новобранец

Мнение от Dims »

Моите поздрави за улова ти. :smt041
Също така и за местата където си ги ударил.
Да не злоопотребяваме с това което ни дава морето.
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Да това и на мен направи впечатление.Поздрави и пожелания на 30-ти ти пожелавам точно толкова ......на 31 -ви почивка за :drinkers: :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Благодаря ви приятели ! Димс , ся виждам , верно съм ги надумкал като снайперист мама му стара :shock: ...е-е-е който си е ловец , си е ловец :oops: ...пък ти , щом си карабинер , само в оценцата ши ги целиш вервам :!: , само си довърши пушкалото :!: ...неска станах за резил на целия паркинг :D :D :D :D ...прибирам си се аз до колата и мятам отгоре и плавниците и харпуна , тамън ши я отключвам , аве гледам нещо колата станала многу чиста :shock: , някой ми сменил джантите :shock: , някой ми сложил каталог от Метро на жабката :shock: , Бассси , викам си слънчасах :shock: и ...гледам по нататъка - мойта калинка :shock: , като клонирана стои - ма малко по-мръсна , щот я мия веднъж в годината , инак мъ удрят :axe: ....и тихомълком си преместих такъмите ...и едно лапе съ развика : " - Майко , пък тоя чичо си обърка колата !!! " :axe: :axe: :axe: ...и сички се обърнаха към мен :oops: :oops: :oops:
...кой не верва да види :

Изображение

П.С. Поздрави на Христо и брат му , дет се срещнах с тях на морето днес ...и пишете ...не е страшно :D
Dims
новобранец
новобранец

Мнение от Dims »

Този номер съм го правил много пъти,само че аз и мои познат със същата като моята кола направо ги палим и си тръгваме(не ги заключва ме),чуството ми е познато.
По отношение къде ще ги целя надиавам се да е като теб,но май много трябва да се попляскам :D докато свикна както с другите ми пушкала ( само като знам колко съм пуцал преди това оооооооооо :( 0 )
Да не злоопотребяваме с това което ни дава морето.
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Булти написа:прибирам си се аз до колата и мятам отгоре и плавниците и харпуна , тамън ши я отключвам , аве гледам нещо колата станала многу чиста
Ти да не си забравил маската на главата ве Булти? :D :drinkers:
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

ами правилно Митак, по-чистата си избрал :D пък и тя бургаска, знае си пътя :D
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
gogo26
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo26 »

Все по-дебели и по-дебели ги думкаш :shock: Абе Булти да не ги угояваш някъде :?: :lol:
Аватар
niki_fire1977
новобранец
новобранец

Мнение от niki_fire1977 »

Да, угоява ги. Заградил си е 4дка в морето човека и им хвърля фураж. Като малки прасенца са. Големи рибоци. И едни такива заоблени. Супер снимка, много се кефя на Булти. Като еталон ми е. Как ще го стигнем. :drinkers: . ОХ дано да намеря малко време това лято да отида и аз там където ги угоява. Да им понамаля малко бройката. Ама пуста му работа все няма край. И това море нещо му стана. Много топло стана. Жив рибок не виждам. Голяма апнеа ми трябва, за студеното, ама пусти цигариии.... :(
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

niki_fire1977 написа: И това море нещо му стана. Много топло стана. Жив рибок не виждам. :(
Ми оглеждай се за такива рибки... :wink: :wink:
Изображение

Аз вчера отстрелях 3 такива за половин час къпане с маска на плажа.. :lol: :lol: :lol:
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Много ти е дребен улова, по едри парчета плажобанкомата не пуска ли? :D
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...Ники , благодаря ! Ето ти още три прасенца , ма неска баси мъртвака , ма нема ко да се яде , напоследък само платерини , тиквички и праскови мааеме ...да не мислиш , че аз имам кинти за бензин , добре че ми са в махлата , инак забрави да отида за риба :?

Изображение

:drinkers:
Аватар
niki_fire1977
новобранец
новобранец

Мнение от niki_fire1977 »

Булти, тези по-предишните бяха много разпрани. Тези последните вече имат естетически вид. Явно си сменил пушкалото. И си ги строил като бирени шишета :lol: :lol: :lol: . Браво. :drinkers: Нещо започват да ме сърбят пръстите. Само да взема малко отпуск и е..л съм го бензина. Постни още някоя друга снимка и натоварвам вана. Удрям една майна на всичко. Само едно се моля. Малко да се охлади това море, че апнеята няма да стигне. Тези на колко ги опушка?
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...от 0,50 до 5 метра...в Бургаския залив на по дълбоко често не се вижда нищо ...сутрин рано и следобед късно платерините доближават брега и се хранят , особено където има миди , се търкат в тях и оттам искачат дребни животинки , като скариди , червеи и прочие храна ...основен метод на лов - най -трудния - чрез търсене : плуваш ниско над дъното и държиш пушката с две ръце - като калашник , видиш ли ги да проблясват( търкат по скалите ) , насочваш пушкалото натам и ги доближаваш бавно , те те виждат в последния момент или обикновено ти виждаш част от тях , инициативата е твоя , завърташ бавно харпуна с две ръце и стреляш , изстрела в повечето случаи е каубойски - без прицелване , трудно е , но се свиква и именно тук е майсторлъка и изкуството :D ...засадата в батака е обречена , тогава почти винаги рибата те вижда първа , а ти я виждаш като се отдалечава или е между теб и харпуна , при засадата мръднеш ли - рибата се плаши , по добре не стреляй , ако не ти е на сгода , а изчакай - те са любопитни и в повечето случаи пак се доближават след като направят кръг и ще те изненадат от другата страна , демек изчезне ли рибата в мътилката не тръгвай след нея , няма да я намериш...честно казано предпочитам да стрелям в бистра вода в дълбокото , по уморително е , но мътното е подтискащо и реакцийте ти трябва да са светкавични , срещите траят секунда , две и често трябва да прогнозираш накъде ще стреляш още преди да е потеглила ...всичко опира до опит и много тренинг...тая пролет сефте стрелях по мигриращи риби и резултатите ми бяха плачевни ...в мътното имам опит голям - на времето като вадих рапани на апнея , винаги отделях около час , два за белите риби , да си осигуря манджата :D

п.с. харпуна е същия , но почнах да ги изнизвам вече , верно ония имаха доста месарски вид :oops: , нема се излагаме я :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”