Плетени Влакна - кои са най-добрите?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Плетени Влакна - кои са най-добрите?

Мнение от afgany »

Друга тема не видях за това отварям нова, че тоя вапрос е много интересен,
аз сега използвам един SUFIX, 0.18, който не е лош но си се оплита от време на време, иначе е компактен, но не толкова изрдъжлив, едва ли ще взема пак от него

преди имах SpiderWire 0.20 който бе много издръжлив и мисля че е добър вариант за влакно

взех и едно Power Pro 0.13 ама за 15 лв :) и още не сам го пробвал, а сега си взех и един FireLine 0.17, който не е плетено ами са някакви изтеглени тишки, по скоро наелонови, също не е изпробван още

а това дали е напълно кръгло или не, според мен няма голямо значение?!

някакви мнения от вашия опит?
Последно промяна от afgany на Сря Фев 28, 2007 11:29 am, променено общо 1 път.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Колега, откъде взе това РР за 15 лв. :shock: :shock: Явно ще да е някакво менте, но пък може да е сполучливо :roll: :roll:
Дай повече информация когато го пробваш :wink:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
nikki
новобранец
новобранец

Мнение от nikki »

Най-хубавите са японските- Unitica,YGK PE super,Sasame.Кръгло сечение/много е важно за далечни замятания/,плътна оплетка /не "пият" вода/,меки и без памет/по-рядко се оплитат/,по-реални диаметри.
Трудно се намират/приятели,интернет/ и са доста скъпи.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Хе , хе , ако не се умешам баш у тая тема , нема да ме бъде :lol: :lol: :lol:

Начи тъй , една лична класация на брейдовете :wink:

Те туй за достъпните в БГ такива :

1. Power Pro
За предпочитане оригиналното въпреки че и това което си взел не е за изхвърляне :wink:

2. spiderwire

3. Stren

Тъй много добър брейд но със съответната "добра" цена е :

AVANI JIGGING BIG ONE

Стефко , кат идваш до Софето минаваш през Илиенци и си зимаш от туй ПП :wink: Доста колеги работят с него и са доволни особенно кат се направи съотношение цена/качество :wink: А иначе ако си ги поръчваш отвън и Power Pro и spiderwire и Stren ти излизат около 11$ ама ти май си доде преди време от гурбет без да си разпитал :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Павел Иванов написа:Стефко , кат идваш до Софето минаваш през Илиенци и си зимаш от туй ПП :wink: Доста колеги работят с него и са доволни особенно кат се направи съотношение цена/качество :wink: А иначе ако си ги поръчваш отвън и Power Pro и spiderwire и Stren ти излизат около 11$ ама ти май си доде преди време от гурбет без да си разпитал :wink:
Абе не е да не съм разпитал, ама нещо се получи засечка с доставката :? Оттам си взех едно ПП, тест 10 lb, с което съм в момента, но за Дунава си ми трябват и по-здрави варианти. По тая именно причина си поръчах чрез братлето от Cabelas още 2 ролчици, съответно 20 и 30 lb, но май нещо се прее..а работата, защото вече повече от месец никакви ги няма :? :evil: :evil: Сега се чудя имам ли начин да проверя каква е ситуацията, щото все пак не ми се хвърлят 50$ на вятъра... :roll: :?: :?:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”