Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Сезон 2010
Модератор: nkolev66
Re: Сезон 2010
Момчиле, това е еволюцията брат...deathwalker написа:Браво Алекс,задобрял си нещо май
Сашковците възмъжават, помъдряват, задобряват...
...а ние незабележимо остаряваме, наедряваме, оглупяваме...

Никоя риба не е по - важна от живота !

P.S. Утре ши са 5 , а на 30ти - 30

Моите поздрави за улова ти. 
Също така и за местата където си ги ударил.

Също така и за местата където си ги ударил.
Да не злоопотребяваме с това което ни дава морето.
Да това и на мен направи впечатление.Поздрави и пожелания на 30-ти ти пожелавам точно толкова ......на 31 -ви почивка за

Благодаря ви приятели ! Димс , ся виждам , верно съм ги надумкал като снайперист мама му стара
...е-е-е който си е ловец , си е ловец
...пък ти , щом си карабинер , само в оценцата ши ги целиш вервам
, само си довърши пушкалото
...неска станах за резил на целия паркинг
...прибирам си се аз до колата и мятам отгоре и плавниците и харпуна , тамън ши я отключвам , аве гледам нещо колата станала многу чиста
, някой ми сменил джантите
, някой ми сложил каталог от Метро на жабката
, Бассси , викам си слънчасах
и ...гледам по нататъка - мойта калинка
, като клонирана стои - ма малко по-мръсна , щот я мия веднъж в годината , инак мъ удрят
....и тихомълком си преместих такъмите ...и едно лапе съ развика : " - Майко , пък тоя чичо си обърка колата !!! "
...и сички се обърнаха към мен
...кой не верва да види :

П.С. Поздрави на Христо и брат му , дет се срещнах с тях на морето днес ...и пишете ...не е страшно

...кой не верва да види :

П.С. Поздрави на Христо и брат му , дет се срещнах с тях на морето днес ...и пишете ...не е страшно

Този номер съм го правил много пъти,само че аз и мои познат със същата като моята кола направо ги палим и си тръгваме(не ги заключва ме),чуството ми е познато.
По отношение къде ще ги целя надиавам се да е като теб,но май много трябва да се попляскам
докато свикна както с другите ми пушкала ( само като знам колко съм пуцал преди това оооооооооо
0 )
По отношение къде ще ги целя надиавам се да е като теб,но май много трябва да се попляскам

Да не злоопотребяваме с това което ни дава морето.
Ти да не си забравил маската на главата ве Булти?Булти написа:прибирам си се аз до колата и мятам отгоре и плавниците и харпуна , тамън ши я отключвам , аве гледам нещо колата станала многу чиста

- Jack Daniels
- разбира нещата
ами правилно Митак, по-чистата си избрал
пък и тя бургаска, знае си пътя 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Все по-дебели и по-дебели ги думкаш
Абе Булти да не ги угояваш някъде

- niki_fire1977
- новобранец
Да, угоява ги. Заградил си е 4дка в морето човека и им хвърля фураж. Като малки прасенца са. Големи рибоци. И едни такива заоблени. Супер снимка, много се кефя на Булти. Като еталон ми е. Как ще го стигнем.
. ОХ дано да намеря малко време това лято да отида и аз там където ги угоява. Да им понамаля малко бройката. Ама пуста му работа все няма край. И това море нещо му стана. Много топло стана. Жив рибок не виждам. Голяма апнеа ми трябва, за студеното, ама пусти цигариии.... 

- spook
- ще става разбирач
Ми оглеждай се за такива рибки...niki_fire1977 написа: И това море нещо му стана. Много топло стана. Жив рибок не виждам.

Аз вчера отстрелях 3 такива за половин час къпане с маска на плажа..

Много ти е дребен улова, по едри парчета плажобанкомата не пуска ли? 

Никоя риба не е по - важна от живота !
...Ники , благодаря ! Ето ти още три прасенца , ма неска баси мъртвака , ма нема ко да се яде , напоследък само платерини , тиквички и праскови мааеме ...да не мислиш , че аз имам кинти за бензин , добре че ми са в махлата , инак забрави да отида за риба

- niki_fire1977
- новобранец
Булти, тези по-предишните бяха много разпрани. Тези последните вече имат естетически вид. Явно си сменил пушкалото. И си ги строил като бирени шишета
. Браво.
Нещо започват да ме сърбят пръстите. Само да взема малко отпуск и е..л съм го бензина. Постни още някоя друга снимка и натоварвам вана. Удрям една майна на всичко. Само едно се моля. Малко да се охлади това море, че апнеята няма да стигне. Тези на колко ги опушка?

...от 0,50 до 5 метра...в Бургаския залив на по дълбоко често не се вижда нищо ...сутрин рано и следобед късно платерините доближават брега и се хранят , особено където има миди , се търкат в тях и оттам искачат дребни животинки , като скариди , червеи и прочие храна ...основен метод на лов - най -трудния - чрез търсене : плуваш ниско над дъното и държиш пушката с две ръце - като калашник , видиш ли ги да проблясват( търкат по скалите ) , насочваш пушкалото натам и ги доближаваш бавно , те те виждат в последния момент или обикновено ти виждаш част от тях , инициативата е твоя , завърташ бавно харпуна с две ръце и стреляш , изстрела в повечето случаи е каубойски - без прицелване , трудно е , но се свиква и именно тук е майсторлъка и изкуството
...засадата в батака е обречена , тогава почти винаги рибата те вижда първа , а ти я виждаш като се отдалечава или е между теб и харпуна , при засадата мръднеш ли - рибата се плаши , по добре не стреляй , ако не ти е на сгода , а изчакай - те са любопитни и в повечето случаи пак се доближават след като направят кръг и ще те изненадат от другата страна , демек изчезне ли рибата в мътилката не тръгвай след нея , няма да я намериш...честно казано предпочитам да стрелям в бистра вода в дълбокото , по уморително е , но мътното е подтискащо и реакцийте ти трябва да са светкавични , срещите траят секунда , две и често трябва да прогнозираш накъде ще стреляш още преди да е потеглила ...всичко опира до опит и много тренинг...тая пролет сефте стрелях по мигриращи риби и резултатите ми бяха плачевни ...в мътното имам опит голям - на времето като вадих рапани на апнея , винаги отделях около час , два за белите риби , да си осигуря манджата 
п.с. харпуна е същия , но почнах да ги изнизвам вече , верно ония имаха доста месарски вид
, нема се излагаме я 

п.с. харпуна е същия , но почнах да ги изнизвам вече , верно ония имаха доста месарски вид