Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Автоконсултация
Модератор: dantho.mihov
- danev69
- сериозен играч
Re: Автоконсултация
http://video.data.bg/27/%D0%9A%D0%BE%D0 ... 0%B5%D1%81 Каквото и да избереш... безавариино каране. ПП. Сори за спама ама е баси и колата.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
така и аз да питам малко
предстои ми закупуване на автомобил (опел астра 1.7 или 2.0 дизел комби 98,99г )по тукашните саитове гледам че вървят от 3900 до към 4000 5000 а в немския саит са от 1000 до 1500 евро някой може ли да ми каже ако намеря начин да я взема от там на колко горе долу може да ми легне с доставки такси и тн
п.с бЮджета ми е околко 3500лв имам ли някакъв шанс за класиранне?
предстои ми закупуване на автомобил (опел астра 1.7 или 2.0 дизел комби 98,99г )по тукашните саитове гледам че вървят от 3900 до към 4000 5000 а в немския саит са от 1000 до 1500 евро някой може ли да ми каже ако намеря начин да я взема от там на колко горе долу може да ми легне с доставки такси и тн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
изчетох почти всички мнения-няма какво да добавя-и моя сьвет е за комбинацията пасат 1.8/бензин/метан
забрави за аудита,мареи и пр...сампо ти е снимал сьвсем нагледно за какво иде реч-мога да добавя,че само за РАСБОТА отиваш на неколкостотин лева,пьк да не говоря за смяна на СЬЕДИНИТЕЛ
.джитиди двигателя не е никак лош при фятовете,той е хадито на пежо всьщност,НО....това е единственото свястно в италянските коли
имал сьм няколко италянски и са пьлен боклук след 60 000 нататьк.даже сега имам-знаеш.френските не са лоши,противно на общото мнение,като визирам главно ренде меган комби от по старите и ситроен ксара(какьвто аз сьм имал).всичко е и до кьсмет,но горещо препорьчвам пасата в горния сценари,пьк мен,ако питаш за истинско мнение-вземи си БУС
фолксваген шаран или най добре транспортер или каравел....успех

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Колега 500евро е пътя (монтанчани толкова взимат с бус и двоина платформа) за 4 или 5 дена е тука.Ако имаш познати може и да намалят малко но ....С автовоз е по-тънко но са едни групажи ще те влачат един месец.Ако отидеш но ход да си я докараш не вярвам да е под 300евро от там до Бг (а до там???)alekoto написа:така и аз да питам малко
благодаря на колегата за отговора,информацията е полезна
билета до германия (софия/берлин)е около 100 евро
-
- и господ не е толокова добър
Сметни си билет, хотел, ядене, гориво за насам, рушвети, ядове.Ако нещо се скине да не говорим, че е по-добре да я зарежешalekoto написа:благодаря на колегата за отговора,информацията е полезна

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
Митак,Ауди 100 авант V 16
Няма място където да не съм го вкарвал,само в разкрачена ***** не е влизало.Слагаш метан и се раждаш за следващите 10 години.Карам го вече 7ма година,обръщаха я,какво ли не правиха с нея и е като пушка.Комбито отзад събира много багаж,може и да спиш там спокоино и т.н.Давам ти моето мнение и ти гарантирам че ще се родиш.Бърза при испреварване,мощна ако се наложи тяга и тежичка,което я прави стабилна на пътя.Само метан уредба иска.Дизела е тромав,вярно че ще ти гори казват 5-6,но стара кола виноаги има разлика от нова и ще ти гори 6-7нафта,единствено това им е предимството,иначе са като спънати коне.Има и друго,което е проблем,тенденцията да се увеличава цената на дизела повече от бензина и да го изравнят,все едно караме бензинови коли.Така мисля,а ти си решаваш.Все пак,ти ще си я плащаш и ще си я караш.Каквото и да езбереш,с здраве да го караш

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- разбира нещата
Дельо,е това е твоя човек пиленцеtoyo1 написа:Колега 500евро е пътя (монтанчани толкова взимат с бус и двоина платформа) за 4 или 5 дена е тука.Ако имаш познати може и да намалят малко но ....С автовоз е по-тънко но са едни групажи ще те влачат един месец.Ако отидеш но ход да си я докараш не вярвам да е под 300евро от там до Бг (а до там???)alekoto написа:така и аз да питам малко

Пп1:Ко ти трябва Опъл,знаеш кои са най-добрите дизели(японските).Не че нещо реклама,амаааааа

Пп2Успех с търсенето,и горе главата-има няма, още 40дена

Пп3:Лека нощ,е в 23:00 трябва да бегам в баничарницата

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Преди година номерих на мои приятел Опел Вектра 94г ,1.7д (без турбо) с климатик за 2000лв (нов внос)
До сега само втулки някакви е сменил (за паленето ,предполагам на стартера) на Опел са проблемни веждите на калниците и праговете .Колега ако не караш много бензина е за предпочитане.А спрял ли си се на дизела препоръчвам ти да е чист дизел (БЕЗ ТУРБО) карам Ландкрузер 4,2дизел вече е на 308000км и НИКОГА НЕ МИ Е ПРАВИЛА ПРОБЛЕМИ (бес значение какви са температурите на вънка)Не бързаи но имаи в предвид че изгодните коли може да те изненадат в последствие .Решил ли си за кола от Германия ги търси в mobile.de но задълшително ограничи пробега до 140000км да ти е мирна главата,по са постни от към екстри в сравнение с колите от Италия обаче са в пъти ПО-ГЛЕДАНИ.Можеш да запазиш колата по интернет без да им пращаш капаро но са много стриктни и нее желателно да се бавиш с транспорта и плащането.Чао и успех

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ще се включа с моето скромно мнение.Техничска обосновка няма да правя, за да не е дълго, но като доста приемлив вариант за кола, съчетаваща
лукс, сигурност,мощ, проходимост аз намерих във Volvo V 70 2,5 D.В момента цените са им прилични, може подръжката да е малко по-скъпа от други марки, но такава кола се вкарва много рядко в сервиз, или аз бях попаднъл на точната кола.Пазарът е залят от автомобили и изборът не е лесен.
Късмет и погледни някои такива Volva и забележи ,че на нашият пазар изборът не е голям за тях, в повечето случаи хората не си ги продават,освен ако не сменят с нова.Не си налагам мнението, но шведския автомобил преди 2000г. е наистина много-добър избор.
лукс, сигурност,мощ, проходимост аз намерих във Volvo V 70 2,5 D.В момента цените са им прилични, може подръжката да е малко по-скъпа от други марки, но такава кола се вкарва много рядко в сервиз, или аз бях попаднъл на точната кола.Пазарът е залят от автомобили и изборът не е лесен.
Късмет и погледни някои такива Volva и забележи ,че на нашият пазар изборът не е голям за тях, в повечето случаи хората не си ги продават,освен ако не сменят с нова.Не си налагам мнението, но шведския автомобил преди 2000г. е наистина много-добър избор.
- krokibg
- учете се от него
toyo1 написа:Преди година номерих на мои приятел Опел Вектра 94г ,1.7д (без турбо) с климатик за 2000лв (нов внос)До сега само втулки някакви е сменил (за паленето ,предполагам на стартера) на Опел са проблемни веждите на калниците и праговете .Колега ако не караш много бензина е за предпочитане.А спрял ли си се на дизела препоръчвам ти да е чист дизел (БЕЗ ТУРБО) карам Ландкрузер 4,2дизел вече е на 308000км и НИКОГА НЕ МИ Е ПРАВИЛА ПРОБЛЕМИ (бес значение какви са температурите на вънка)Не бързаи но имаи в предвид че изгодните коли може да те изненадат в последствие .Решил ли си за кола от Германия ги търси в mobile.de но задълшително ограничи пробега до 140000км да ти е мирна главата,по са постни от към екстри в сравнение с колите от Италия обаче са в пъти ПО-ГЛЕДАНИ.Можеш да запазиш колата по интернет без да им пращаш капаро но са много стриктни и нее желателно да се бавиш с транспорта и плащането.Чао и успех
Това ми хареса,аз ще сменям моя дарак евентуално след известно време с такъв джип

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Любе пожелавам ти да е по-скоро и да знаеш че можеш да разчиташ в случаи на нуждаЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:toyo1 написа:Преди година номерих на мои приятел Опел Вектра 94г ,1.7д (без турбо) с климатик за 2000лв (нов внос)До сега само втулки някакви е сменил (за паленето ,предполагам на стартера) на Опел са проблемни веждите на калниците и праговете .Колега ако не караш много бензина е за предпочитане.А спрял ли си се на дизела препоръчвам ти да е чист дизел (БЕЗ ТУРБО) карам Ландкрузер 4,2дизел вече е на 308000км и НИКОГА НЕ МИ Е ПРАВИЛА ПРОБЛЕМИ (бес значение какви са температурите на вънка)Не бързаи но имаи в предвид че изгодните коли може да те изненадат в последствие .Решил ли си за кола от Германия ги търси в mobile.de но задълшително ограничи пробега до 140000км да ти е мирна главата,по са постни от към екстри в сравнение с колите от Италия обаче са в пъти ПО-ГЛЕДАНИ.Можеш да запазиш колата по интернет без да им пращаш капаро но са много стриктни и нее желателно да се бавиш с транспорта и плащането.Чао и успех
Това ми хареса,аз ще сменям моя дарак евентуално след известно време с такъв джип![]()
![]()

- dedeff
- разбира нещата
Митак,мълчиш,има ли все пак повод за черпене?Изчака ни се чакането да видим новата фурия 

Без жени можем,без риболов не можем!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Няма братле!И аз изчаквам.Не съм се отказал,но ме завъртя шайбата в друга посока и ми се поохладиха страстите.И все пак в скоро време ще се похваля! 
Благодаря за съветите на всички!!!

Благодаря за съветите на всички!!!
-
- разбира нещата
Хммм, ще чакам покана за "надпреварата" !

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!