Автоконсултация

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Re: Автоконсултация

Мнение от danev69 »

http://video.data.bg/27/%D0%9A%D0%BE%D0 ... 0%B5%D1%81 Каквото и да избереш... безавариино каране. ПП. Сори за спама ама е баси и колата. :smt119 :smt119 :smt119
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
alekoto
новобранец
новобранец

Мнение от alekoto »

така и аз да питам малко
предстои ми закупуване на автомобил (опел астра 1.7 или 2.0 дизел комби 98,99г )по тукашните саитове гледам че вървят от 3900 до към 4000 5000 а в немския саит са от 1000 до 1500 евро някой може ли да ми каже ако намеря начин да я взема от там на колко горе долу може да ми легне с доставки такси и тн
п.с бЮджета ми е околко 3500лв имам ли някакъв шанс за класиранне?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

изчетох почти всички мнения-няма какво да добавя-и моя сьвет е за комбинацията пасат 1.8/бензин/метан :wink: забрави за аудита,мареи и пр...сампо ти е снимал сьвсем нагледно за какво иде реч-мога да добавя,че само за РАСБОТА отиваш на неколкостотин лева,пьк да не говоря за смяна на СЬЕДИНИТЕЛ :oops: .джитиди двигателя не е никак лош при фятовете,той е хадито на пежо всьщност,НО....това е единственото свястно в италянските коли :butthead: имал сьм няколко италянски и са пьлен боклук след 60 000 нататьк.даже сега имам-знаеш.френските не са лоши,противно на общото мнение,като визирам главно ренде меган комби от по старите и ситроен ксара(какьвто аз сьм имал).всичко е и до кьсмет,но горещо препорьчвам пасата в горния сценари,пьк мен,ако питаш за истинско мнение-вземи си БУС :lol: :lol: :lol: :lol: фолксваген шаран или най добре транспортер или каравел....успех
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
toyo1

Мнение от toyo1 »

alekoto написа:така и аз да питам малко
предстои ми закупуване на автомобил (опел астра 1.7 или 2.0 дизел комби 98,99г )по тукашните саитове гледам че вървят от 3900 до към 4000 5000 а в немския саит са от 1000 до 1500 евро някой може ли да ми каже ако намеря начин да я взема от там на колко горе долу може да ми легне с доставки такси и тн
Колега 500евро е пътя (монтанчани толкова взимат с бус и двоина платформа) за 4 или 5 дена е тука.Ако имаш познати може и да намалят малко но ....С автовоз е по-тънко но са едни групажи ще те влачат един месец.Ако отидеш но ход да си я докараш не вярвам да е под 300евро от там до Бг (а до там???)
Аватар
alekoto
новобранец
новобранец

Мнение от alekoto »

благодаря на колегата за отговора,информацията е полезна
билета до германия (софия/берлин)е около 100 евро
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

alekoto написа:благодаря на колегата за отговора,информацията е полезна
билета до германия (софия/берлин)е около 100 евро
Сметни си билет, хотел, ядене, гориво за насам, рушвети, ядове.Ако нещо се скине да не говорим, че е по-добре да я зарежеш :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Митак,Ауди 100 авант V 16 :idea: :idea: :idea: Няма място където да не съм го вкарвал,само в разкрачена ***** не е влизало.Слагаш метан и се раждаш за следващите 10 години.Карам го вече 7ма година,обръщаха я,какво ли не правиха с нея и е като пушка.Комбито отзад събира много багаж,може и да спиш там спокоино и т.н.Давам ти моето мнение и ти гарантирам че ще се родиш.Бърза при испреварване,мощна ако се наложи тяга и тежичка,което я прави стабилна на пътя.Само метан уредба иска.Дизела е тромав,вярно че ще ти гори казват 5-6,но стара кола виноаги има разлика от нова и ще ти гори 6-7нафта,единствено това им е предимството,иначе са като спънати коне.Има и друго,което е проблем,тенденцията да се увеличава цената на дизела повече от бензина и да го изравнят,все едно караме бензинови коли.Така мисля,а ти си решаваш.Все пак,ти ще си я плащаш и ще си я караш.Каквото и да езбереш,с здраве да го караш :lol: :wink: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

toyo1 написа:
alekoto написа:така и аз да питам малко
Колега 500евро е пътя (монтанчани толкова взимат с бус и двоина платформа) за 4 или 5 дена е тука.Ако имаш познати може и да намалят малко но ....С автовоз е по-тънко но са едни групажи ще те влачат един месец.Ако отидеш но ход да си я докараш не вярвам да е под 300евро от там до Бг (а до там???)
Дельо,е това е твоя човек пиленце :wink:
Пп1:Ко ти трябва Опъл,знаеш кои са най-добрите дизели(японските).Не че нещо реклама,амаааааа :lol:
Пп2Успех с търсенето,и горе главата-има няма, още 40дена :lol:
Пп3:Лека нощ,е в 23:00 трябва да бегам в баничарницата :?
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
toyo1

Мнение от toyo1 »

Преди година номерих на мои приятел Опел Вектра 94г ,1.7д (без турбо) с климатик за 2000лв (нов внос) :idea: До сега само втулки някакви е сменил (за паленето ,предполагам на стартера) на Опел са проблемни веждите на калниците и праговете .Колега ако не караш много бензина е за предпочитане.А спрял ли си се на дизела препоръчвам ти да е чист дизел (БЕЗ ТУРБО) карам Ландкрузер 4,2дизел вече е на 308000км и НИКОГА НЕ МИ Е ПРАВИЛА ПРОБЛЕМИ (бес значение какви са температурите на вънка)Не бързаи но имаи в предвид че изгодните коли може да те изненадат в последствие .Решил ли си за кола от Германия ги търси в mobile.de но задълшително ограничи пробега до 140000км да ти е мирна главата,по са постни от към екстри в сравнение с колите от Италия обаче са в пъти ПО-ГЛЕДАНИ.Можеш да запазиш колата по интернет без да им пращаш капаро но са много стриктни и нее желателно да се бавиш с транспорта и плащането.Чао и успех
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Dotuk »

Ще се включа с моето скромно мнение.Техничска обосновка няма да правя, за да не е дълго, но като доста приемлив вариант за кола, съчетаваща
лукс, сигурност,мощ, проходимост аз намерих във Volvo V 70 2,5 D.В момента цените са им прилични, може подръжката да е малко по-скъпа от други марки, но такава кола се вкарва много рядко в сервиз, или аз бях попаднъл на точната кола.Пазарът е залят от автомобили и изборът не е лесен.
Късмет и погледни някои такива Volva и забележи ,че на нашият пазар изборът не е голям за тях, в повечето случаи хората не си ги продават,освен ако не сменят с нова.Не си налагам мнението, но шведския автомобил преди 2000г. е наистина много-добър избор.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

toyo1 написа:Преди година номерих на мои приятел Опел Вектра 94г ,1.7д (без турбо) с климатик за 2000лв (нов внос) :idea: До сега само втулки някакви е сменил (за паленето ,предполагам на стартера) на Опел са проблемни веждите на калниците и праговете .Колега ако не караш много бензина е за предпочитане.А спрял ли си се на дизела препоръчвам ти да е чист дизел (БЕЗ ТУРБО) карам Ландкрузер 4,2дизел вече е на 308000км и НИКОГА НЕ МИ Е ПРАВИЛА ПРОБЛЕМИ (бес значение какви са температурите на вънка)Не бързаи но имаи в предвид че изгодните коли може да те изненадат в последствие .Решил ли си за кола от Германия ги търси в mobile.de но задълшително ограничи пробега до 140000км да ти е мирна главата,по са постни от към екстри в сравнение с колите от Италия обаче са в пъти ПО-ГЛЕДАНИ.Можеш да запазиш колата по интернет без да им пращаш капаро но са много стриктни и нее желателно да се бавиш с транспорта и плащането.Чао и успех

Това ми хареса,аз ще сменям моя дарак евентуално след известно време с такъв джип :smt023 :smt023 :smt023
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
toyo1

Мнение от toyo1 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
toyo1 написа:Преди година номерих на мои приятел Опел Вектра 94г ,1.7д (без турбо) с климатик за 2000лв (нов внос) :idea: До сега само втулки някакви е сменил (за паленето ,предполагам на стартера) на Опел са проблемни веждите на калниците и праговете .Колега ако не караш много бензина е за предпочитане.А спрял ли си се на дизела препоръчвам ти да е чист дизел (БЕЗ ТУРБО) карам Ландкрузер 4,2дизел вече е на 308000км и НИКОГА НЕ МИ Е ПРАВИЛА ПРОБЛЕМИ (бес значение какви са температурите на вънка)Не бързаи но имаи в предвид че изгодните коли може да те изненадат в последствие .Решил ли си за кола от Германия ги търси в mobile.de но задълшително ограничи пробега до 140000км да ти е мирна главата,по са постни от към екстри в сравнение с колите от Италия обаче са в пъти ПО-ГЛЕДАНИ.Можеш да запазиш колата по интернет без да им пращаш капаро но са много стриктни и нее желателно да се бавиш с транспорта и плащането.Чао и успех

Това ми хареса,аз ще сменям моя дарак евентуално след известно време с такъв джип :smt023 :smt023 :smt023
Любе пожелавам ти да е по-скоро и да знаеш че можеш да разчиташ в случаи на нужда :idea:
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Митак,мълчиш,има ли все пак повод за черпене?Изчака ни се чакането да видим новата фурия :D
Без жени можем,без риболов не можем!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Няма братле!И аз изчаквам.Не съм се отказал,но ме завъртя шайбата в друга посока и ми се поохладиха страстите.И все пак в скоро време ще се похваля! ;)
Благодаря за съветите на всички!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Хммм, ще чакам покана за "надпреварата" ! :lol: :wink:
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”