Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
tun4o
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от tun4o »

Колега ако случайно си там утре пиши може да се видим
Ще напрая и аз 1 нощен риболов там. Неделя ще пишем какво е станало
Дано поне половината късмет от предния път да си го нося :)
marin74
новобранец
новобранец

Мнение от marin74 »

Колеги някой ходил ли е скоро на р.Шкорпиловска за клен или щука.Ако е моля за малко инфо.НАСЛУКА

Не знаех че на тази река има щука.Това р.Фъндъклийска ли е.И къде по точно се крият тези щуки , дали са близо до устието(до комплекса) или по нагоре в някой канал. Колега много ме заинтригува и ще помоля за каквото и да е инфо. Аз утре съм на Добротич уж тръгнала рибата там.После ще докладвам.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Имаше ги от моста нагоре по вирчетата и кадето е по зашумено.Но тази година незнам дали е останало нещо от бракониерите.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

А и колега на Добротич само през седмицата защото събота и неделя нещо я лекуват.НАСЛУКА
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

На Доброплодно от 5 до 7 с 30кг. царевица и 1-2кг. топчета само 1 шарко към 2кг. 1 таранка 1кг. и 7кг. червеноперка :lol:
За жалост с толкова много видове стръв и желание тръгнах че само 1 шаранче за толкова време ми се струва малко нещо :( а иначе имах и още един удар много мощен на 6 вечерта в 19:30ч. направо щеше за счупи прата , но не се закачи нещо пезнайно защо :shock: :? Рака вечерта не пипаше изобщо между другото поне при нас де само през деня и то на плувките, а и пътя до там е доста кофти и откадето и да минеш трябва да е висока колата и то доста или джип най добре :lol: найстина пътя е най кофтино нещо от цялата работа тия ариндатори трябва да хвърлят някой лев ако йскат някой изобщо да отиде на язовира им :axe:
А условията са следните 15 на човек 4 въдици за 24ч. рибата не се плаща, местата за риболов са силно ограничени или от растителност или мн. висок бряг и рака е забранен разбира се.
А иначе почивчицата стана супер :drinkers: :rolleyes: :D :lol: :wink:
SRUBSKOTO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от SRUBSKOTO »

колеги днес ще ходя на белокопитово ако някой е имал скоро слука там нека драсне някой ред :D ..мерси предварително
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

здравейте колеги утре ще ходя на камчия до село дъбравино казахами че излизали добри сомчета някой имали прясно инфо
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Тука ощо взето всеки пита а никой не казва как е минал излета му!!!! :?
zazec
новобранец
новобранец

Мнение от zazec »

Тука ощо взето всеки пита а никой не казва как е минал излета му!

ами колега кото се върна утре ще пиша,а иначе предната седмица бях на пода има мн шаранчета но са малки монтажа ми беше на пружина стръвта сладка царевица
marin74
новобранец
новобранец

Мнение от marin74 »

Ня 08.08 с двама приятели бяхме на Добротич- 2 амура(3.250 и 3.000 кг)-стръв царевица с мастика. 1шаран - 1.500 кг . Още два амура изтървани - единия беше около 3 кг др. по малък. Също доста таранка и маломерни шаранчета.Захранване със суха царевица през 3-4 часа.Хубавото е че част от ограниченията са отпаднали , но все още има някой странни неща , като това , че е забранено захранването с мини лодка с дистанционно!? Ами това еот мене.
VANIAKAMEN
новобранец
новобранец

Мнение от VANIAKAMEN »

Здравейте колеги. В петък решихме да посетим яз.Звънец.Когато престигнахме към 17,30 часа на язовира беше митинг и нямаше много места за риболов и избрахме едно в пличините откъм стената.Имахме общо 5 удара едната се откачи на брега почти до кепа и другите се забиваха в закачките.Няколко късания и сутринта без удар .Отам решихме да проверим как е на Добротич имаше колеги които изкарали 3 амура а до тях колегите нищо нямаха. Интересното е че толкова много народ посещават яз.Звънец и никой не споделя някаква информация.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега те не споделят защото те не са риболовци а КАСАПИ.И незнам Милен какво прави.Беше казал че ще има такса 10лв. и вземаш 2 риби а то какво става,май и той е като всеки друг арендатор алчен печелбар.
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Здравейте! Досега само четях, но вече реших и аз да напиша нещо. В събота и неделя бях със семейството на Николаевка/големия/. Това което се лови в момента е: шаранчета - 400-500гр. и понякога 1кг-1,2 кг, каракуда - 100-150 гр, амурчета 100-200гр. , раци - дребни 3-10 сантиметра. Едра риба нямаше с изключение на колегите до мен, които хванаха шаран малко над 2кг., а те бяха от 3 дена там. Мисля, че никой не е изненадан от това инфо, защото положението е така от много време. Хората които са си тръгнали доволни откъм риба са много малко.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Аватар
sonax
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sonax »

Според мен на Николаевка има много риба но хората които могат да я уловят са малко ;)
Smirnoff_R
новобранец
новобранец

Мнение от Smirnoff_R »

Здравейте колеги!
Някой има ли информация за яз. ОДРИНЦИ ..... не съм ходил от миналата година там и незнам какви са условията тази година.
Преди имаше арендатор и се плащаше по 5лв. на човек за 3 въдици.
Излизаше основно таранка (100-300гр.) , костур (100-150гр.) и червеноперка (100-150гр.), но някъде бях чел, че имало сом и шаран, които аз досега не съм виждал :?
Мерси предварително :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”