Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Възглавници за къмпинг
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Възглавници за къмпинг
Здравейте, колеги!Какви възглавници използвате, когато сте на палатка.Целта ми е да намаля обема на багажа, понеже нормалните възглавници заемат доста ценно място.Мисля че с надуваеми ще е по-лесно и удобно.При едно семейно ходене, можете да си представите колко място заемат четири възглавници.Ако някой има поглед върху въпроса нека сподели магазини, цени и т.н.Поздрави!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Re: Възглавници за къмпинг
Колега аз използвам обикновенни надуваеми възглавнички за плаж ... само от горе им слагам калафки за нормалните възглавници да не ми се изпотява главата през ноща ... също и тези възглавнички от лодката дори за мен те са по удобни и не взикам място като не са надути може и под седалката на колата да ги сложиш

Тези които аз ползвам,колега са от кауфланд, (също тъка и от практикер),на фирмата INTEX. Бързо се надуват,бързо се спускат и най-важното не заемат място никакво,а и разбира се се спи добре на тях.Струват 3,50 бройката.Успех!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
-
- ще става разбирач
Аз използвам надуваема но не я надувам до край че да ми е по меко като спинкам...

Колеги по думите на мои приятели имало и друг вид възглавници пак надуваеми някой знае ли нещо???
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Аз,спя с две големи пухени,които са ми,'палаткаджийски'.Както и да си наредиш багажа, за тях винаги има място,даже и за още две!