Негованскии бряг блажен...

Модератор: sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Негованскии бряг блажен...

Мнение от Кърцата »

Предупреждавам хората които днес са бляли пред компютрите да не четат темата , че мое да се обринат от яд :wink: :wink: :wink:

Та така: ставам днеска ама нещо не ма свърта... една риба ми се върти из главата... и къде , къде... маршутката и към Негован. реших да се кютна на брега откъм Чепинци, да сменим малко пейзажа дет са вика :wink: пообикалях малко със спининга ама нъцки и реших да се позиционирам. таман се разтоварих и някъде тъпите селяни подпалиха полето и над мен се понесоха едни облаци пушек. реших да не се обгазявам, събрах багажа и айде пак със спининга. обикалях още два часа, да се уморя съвсем, па и огъня да позагасне и се върнах пак на същото място. к'во му харесах, незнам. хвърлих две плувки за щука и айде пак със спининга около тях. обикалях още час и се уморих съвсем, рекох да седна и да почина. както си гриза една вафла "боровец" гледам едната плувка я няма!!! доядох си вафлата и към въдицата. засечка и след малко един крокодил около кило и половина се кротна в тревата. презаметнах и айде пак със спининга. ама на него неще :cry: :cry: :cry:
по едно време задуха вятър и сняг заваля и реших да прибирам и да бегам. придърпах едната въдица към брега и взех да гледам дали рибето играе. вдигам поглед и гледам другата плувка я няма. захвърлих пръчката и се изнесох към нея. докато стигна плувката изплува близо до брега, ама една такава съмнителна се поклаща... тука е... засечка и... тя се навряла в папурите пред мен , чувствам я как се мята ама не мога да я измъкна... насилих яко линията, чак пръта взе да пука и... куката се изправи :cry: :cry: :cry:
върнах се при багажа и посягам да взема клещите да си оправя куката и поглеждам към първата въдица... а там плувката пътува... притичах до нея , но явно рибата усети куката и изплю. почаках малко и извадих. рибето беше яко надъвкано.
то се видя , че няма да си ходя и презаметнах плувките и пак със спининга. повъртях 15 мин. и гледам отдалече едната плувка пак пори водата. бегом натам, ама пак се отказа. вадя и същата картинка, рибето цялото накълцано. ядосах се и избрах най-малката каракудка. седнах до пръчката и зачаках (то и без това задуха яко и ми навираше снега у очите , та за спининг не ставаше) и след 10 мин. плувката пак пое. почаках я малко и... една килограмова красавица полегна в тревата. :lol: :lol: :lol:
реших че няма смисъл повече да студувам, събрах си багажа, пуснах по-голямата щука обратно във водата и айде към маршутката
такъв излет отдавна не бях имал (жалко само че не искаше на спининг)
пет удара на опоскан софииски гльол и то четири от тях в рамките на няма и час... явно рязкото застудяване следобяд я провокира нещо и се фърлиха да ядат като луди, докато сутринта се назлъндисваше... щуча му работа, моиш ли я разбра :?: :?: :?: :?:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Поздравления и Адмирации.

Нямам думи направо
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мого хора го чакаме въпросното застудяване ама принас ниц...
Поздравления за успеха и от мене !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Иван Пандъков
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Пандъков »

Колега, казваш, че ходиш на Негован с маршрутката.Отскоро съм в София и мисля и аз да отида там.Кажи близо до селото ли е баластриерата. Мерси предварително.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

да, преди селото е. преди моста на лесновска , ще видиш баластиерата от дясната страна до пътя. веднага след нея е гьола.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”