Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Термошлаух
Модератор: emo vasilev
Термошлаух
Спомням си,че колега който продаваше старата си щека пишеше в обявата,че върху колената за по-здраво е сложил шлаух(термо шлаух мисля се казваше)
Бих искал да попитам,има ли с диаметър 35мм,как се слага,и от къде в София мога да си купя?!
Бих искал да попитам,има ли с диаметър 35мм,как се слага,и от къде в София мога да си купя?!
Последно промяна от viiksan на Нед Юли 18, 2010 7:33 pm, променено общо 1 път.
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
Re: Шлаух
Термо свиваемо фолио се нарича,мисля,че Майсторски риболов го внасяха,а и в Кауфланд също съм го виждал на щанда за авто аксесоари.Някои бандажират с PVC тиксо черно за ел изолация.
Re: Шлаух
Това е друго,аз питам за термошлаух,не за тиксо нито за фолио!pescador5 написа:Термо свиваемо фолио се нарича,мисля,че Майсторски риболов го внасяха,а и в Кауфланд също съм го виждал на щанда за авто аксесоари.Някои бандажират с PVC тиксо черно за ел изолация.

НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
Re: Термошлаух
Колега само де не те подведа, но аз ползвам термошлаух който се използва във електрониката и го имам съответно във магазините за електронни елементи, във най различни размери. Обикновено е със черен цвят, но може да бъде всякакъв!
п.с магазим Пасат електроникс, намира се от ляво на входа на ТУ София
п.с магазим Пасат електроникс, намира се от ляво на входа на ТУ София
В Практикер го има аз съм копувал от там 

Ок мерси!david_777 написа:В Практикер го има аз съм копувал от там
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
-
- новобранец
Звънни на 02/931-04-73 , Контрагент 35 се казва фирмата вносител , има термошлаухи с различни размери , като повечето са със свиваемост 3:1. Шлауха е шведски на фирмата Cellpack , и е с лепилен слой на всичкото отгоре /за по-добра хермитизация/. Дано съм бил полезен.
П.С> Фирмата има офиси и в Пловдив , Ст.Загора и Варна , ако някой желае координати да ми PM.
Късмет !
П.С> Фирмата има офиси и в Пловдив , Ст.Загора и Варна , ако някой желае координати да ми PM.
Късмет !