Диагностика за Опел Астра!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Диагностика за Опел Астра!

Мнение от Tеди »

Привет Колеги!
Имам нужда от ЧИТАВ диагностик за Астрата(Комби,95год,1.8 Екотек)
Подчертавам читав че нещо два пъти удрям на камък,имам проблем при паленето на топъл мотор!Последно ми хванаха грешка на един датчик което ми струваше 120 лева само за датчика но проблема си остава!Та мисълта ми е ако някой знае наистина читав майстор във София да даде тел.или адрес!
Благодаря предварително на отзовалите се :)
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
toyo1

Re: Диагностика за Опел Астра!

Мнение от toyo1 »

Мене ако ме питаш ходи в сервиза на Опел (Булвария мисля че бяха представителите) че като купиш още няколко датчика и .......Другия вариянт е като минеш централна гара по посока надежда завиваш на първия сфетофар в ляво и от дясно имаше много добър маистор само на Опел под един блок се падаше :idea: които и да питаш ще те насочи ако си в раьона.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Tеди написа:Привет Колеги!
Подчертавам читав че нещо два пъти удрям на камък,имам проблем при паленето на топъл мотор!Последно ми хванаха грешка на един датчик което ми струваше 120 лева само за датчика но проблема си остава!Та мисълта ми е ако някой знае наистина читав майстор във София да даде тел.или адрес!

Отиди в София Ауто. По-сигурно от това няма.

Поздрави :)
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

MapuaH написа:
Tеди написа:Привет Колеги!

Отиди в София Ауто. По-сигурно от това няма.

Поздрави :)
toyo1 написа:Мене ако ме питаш ходи в сервиза на Опел (Булвария мисля че бяха представителите) че като купиш още няколко датчика и .......Другия вариянт е като минеш централна гара по посока надежда завиваш на първия сфетофар в ляво и от дясно имаше много добър маистор само на Опел под един блок се падаше :idea: които и да питаш ще те насочи ако си в раьона.
Мерси за отзивите май по добре в опел :roll:
ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivann »

Този за който говори колегата в горния пост го препоръчвам горещо, намира се след гарата до новия път който направиха от бул Сливница до Надежда казва се Краси аз лично от 10 години без негово мнение или ремонт кола не купувам. давам ти тел 0899454704 надявам се да не е на почивка, звънни и кажи от името на Иван че се обаждаш, той знае че съм запален по риболова и ще се сети. Надявам се да съм бил полезен. П.С. Ако ти свърши работа нему носи ракия защото непие. :o
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

ivann написа:Този за който говори колегата в горния пост го препоръчвам горещо, намира се след гарата до новия път който направиха от бул Сливница до Надежда казва се Краси аз лично от 10 години без негово мнение или ремонт кола не купувам. давам ти тел 0899454704 надявам се да не е на почивка, звънни и кажи от името на Иван че се обаждаш, той знае че съм запален по риболова и ще се сети. Надявам се да съм бил полезен. П.С. Ако ти свърши работа нему носи ракия защото непие. :o
Мерси колега ще му чукна пък да видим какво ще каже :smt023
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Ако ти свърши работа нему носи ракия защото не пие.
ракията,може да я донесеш на срещата.па квото стане. :drinkers:
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

Аз не съм специалист , но , я си погледни датчика на Хол ! От него тръгва всичко ! Или помоли майстор да ти сложи нов или друг !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

rumbata написа:Аз не съм специалист , но , я си погледни датчика на Хол ! От него тръгва всичко !
Съгласен съм с колегата.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Dotuk »

Колега, в 90 % от случаите ( като твоя) е проблем в датчика на коленовия вал.За огромно съжаление , където и да идеш, няма да го хванат на компютъра, освен когато загасне пред тях(майсторите). Най-лесният начин и безболезен е, ако знаеш къде се намира и когато загасне колата, ако е възможно да го свалиш в този момент и да го напръскаш с охлаждащ спрей-когато го сложиш и ако запалиш-е той!
Така ,че диагностикът колкото и да е добър, тази грешка няма да му излезе.Надявам се да съм ти бил полезен.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Ще излезне и още как :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

rumbata написа:Аз не съм специалист , но , я си погледни датчика на Хол ! От него тръгва всичко ! Или помоли майстор да ти сложи нов или друг !
Точно той и се оказа Румба :!: Ма покрай него и презацепване на ангренажния ремък че бил прескочил два зъба според майстора...Дали е така господ знае ама поне сега няма ядове!Та болката си беше хол датчика!
п.п Мерси за отзивите на всички :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”