Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Диагностика за Опел Астра!
Модератор: dantho.mihov
Диагностика за Опел Астра!
Привет Колеги!
Имам нужда от ЧИТАВ диагностик за Астрата(Комби,95год,1.8 Екотек)
Подчертавам читав че нещо два пъти удрям на камък,имам проблем при паленето на топъл мотор!Последно ми хванаха грешка на един датчик което ми струваше 120 лева само за датчика но проблема си остава!Та мисълта ми е ако някой знае наистина читав майстор във София да даде тел.или адрес!
Благодаря предварително на отзовалите се
Подчертавам читав че нещо два пъти удрям на камък,имам проблем при паленето на топъл мотор!Последно ми хванаха грешка на един датчик което ми струваше 120 лева само за датчика но проблема си остава!Та мисълта ми е ако някой знае наистина читав майстор във София да даде тел.или адрес!

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Re: Диагностика за Опел Астра!
Мене ако ме питаш ходи в сервиза на Опел (Булвария мисля че бяха представителите) че като купиш още няколко датчика и .......Другия вариянт е като минеш централна гара по посока надежда завиваш на първия сфетофар в ляво и от дясно имаше много добър маистор само на Опел под един блок се падаше
които и да питаш ще те насочи ако си в раьона.

Tеди написа:Привет Колеги!
Отиди в София Ауто. По-сигурно от това няма.
Поздрави

MapuaH написа:Tеди написа:Привет Колеги!
Отиди в София Ауто. По-сигурно от това няма.
Поздрави
Мерси за отзивите май по добре в опелtoyo1 написа:Мене ако ме питаш ходи в сервиза на Опел (Булвария мисля че бяха представителите) че като купиш още няколко датчика и .......Другия вариянт е като минеш централна гара по посока надежда завиваш на първия сфетофар в ляво и от дясно имаше много добър маистор само на Опел под един блок се падашекоито и да питаш ще те насочи ако си в раьона.

Този за който говори колегата в горния пост го препоръчвам горещо, намира се след гарата до новия път който направиха от бул Сливница до Надежда казва се Краси аз лично от 10 години без негово мнение или ремонт кола не купувам. давам ти тел 0899454704 надявам се да не е на почивка, звънни и кажи от името на Иван че се обаждаш, той знае че съм запален по риболова и ще се сети. Надявам се да съм бил полезен. П.С. Ако ти свърши работа нему носи ракия защото непие. 

Мерси колега ще му чукна пък да видим какво ще кажеivann написа:Този за който говори колегата в горния пост го препоръчвам горещо, намира се след гарата до новия път който направиха от бул Сливница до Надежда казва се Краси аз лично от 10 години без негово мнение или ремонт кола не купувам. давам ти тел 0899454704 надявам се да не е на почивка, звънни и кажи от името на Иван че се обаждаш, той знае че съм запален по риболова и ще се сети. Надявам се да съм бил полезен. П.С. Ако ти свърши работа нему носи ракия защото непие.

ракията,може да я донесеш на срещата.па квото стане.Ако ти свърши работа нему носи ракия защото не пие.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- Румбата
- разбира нещата
Аз не съм специалист , но , я си погледни датчика на Хол ! От него тръгва всичко ! Или помоли майстор да ти сложи нов или друг !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- разбира нещата
Съгласен съм с колегата.rumbata написа:Аз не съм специалист , но , я си погледни датчика на Хол ! От него тръгва всичко !
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега, в 90 % от случаите ( като твоя) е проблем в датчика на коленовия вал.За огромно съжаление , където и да идеш, няма да го хванат на компютъра, освен когато загасне пред тях(майсторите). Най-лесният начин и безболезен е, ако знаеш къде се намира и когато загасне колата, ако е възможно да го свалиш в този момент и да го напръскаш с охлаждащ спрей-когато го сложиш и ако запалиш-е той!
Така ,че диагностикът колкото и да е добър, тази грешка няма да му излезе.Надявам се да съм ти бил полезен.
Така ,че диагностикът колкото и да е добър, тази грешка няма да му излезе.Надявам се да съм ти бил полезен.
Ще излезне и още как 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Точно той и се оказа Румбаrumbata написа:Аз не съм специалист , но , я си погледни датчика на Хол ! От него тръгва всичко ! Или помоли майстор да ти сложи нов или друг !

п.п Мерси за отзивите на всички