Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Петък 13
Модератор: dantho.mihov
Петък 13
Денят Петък, 13-и е наричан още „черен петък“, от незапомнени времена досега продължава да предизвиква у много хора неясното усещане на първобитен страх. На тази дата мнозина са така парализирани от страх, че дори не стават от леглото.

Добре, че не сме чак толкова суеверни, но внимавайте – все пак…

Добре, че не сме чак толкова суеверни, но внимавайте – все пак…

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Петък 13
Ужасен ден. Почнах го легнал по гръб на капака на колата-звезди, романтика, пиенйе и добри приятели.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно днеска ни се падна Регионалната ни среща в Асеновград
как съм е изчеслил и предложил
Чиста случайност чесно

То ние рибарите сме най суеверното общество, имам си едни баба и дядо в хода сутрин мерна ли ги по-добре да си пребира въдиците в гаража и да си легна до жената
И задължително пропускане на разговорите с колегата Краси Кюрпеков, понеже или ще чупа въдица, шатрата ще ми фръкни или ще ми блокира колата
Така че от 13 Петък ли да се страхуваме
има и по-лоши прокоби, който невярва да му дам телефона на Краси да пробва.

Чиста случайност чесно

То ние рибарите сме най суеверното общество, имам си едни баба и дядо в хода сутрин мерна ли ги по-добре да си пребира въдиците в гаража и да си легна до жената

И задължително пропускане на разговорите с колегата Краси Кюрпеков, понеже или ще чупа въдица, шатрата ще ми фръкни или ще ми блокира колата

Така че от 13 Петък ли да се страхуваме

-
- фен клуб-скобар
аа..... не щем му, телефона.chestarfield написа: който невярва да му дам телефона на Краси да пробва.![]()
![]()
![]()
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Баси днес всички полудяват вижте какъв материал открих http://zoohit.bg/page.php?n=118291&SiteID=538
На Струма вадят Пъстърви ГИГАНТИ
ша откача и аз 
На Струма вадят Пъстърви ГИГАНТИ

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Петък 13ти винаги ми е късметлийски ден, един път намерих 2 лв, така че може да даде обратен ефект 

lyusienka написа: може да ми банете и този профил

-
- вече хвърля и на тежко
Незнам за вас колеги обаче на мен този ден ми е супер каръшки.Тази сутрин като се пребирах от работа един магнал щеше да ме отнесе,хубаво че натиснах по рано спирачките та се разминахме на късмет.По принцип не съм суеверен но на този ден наистина става нещо,затва като се прибрах легнах да се наспа,даже след малко пак мисля да си полегна

-
- и господ не е толокова добър
Боли ма главата, сигурно е от петък 13-ти

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Скапан ден ..................................добре ,че е към края си 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...