телефон - HTC - DESIRE

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Заключено
посейдон
ще става разбирач
ще става разбирач

телефон - HTC - DESIRE

Мнение от посейдон »

телефона е на месец и половина - цената му като нов беше 1000 лв , продавам го за 800 лв - СПЕШНО !!! има и 4 гб карта памет . + зарядно ( оригиналното ) . мисля че телефона няма нужда от представяне но все пак за тези които не са запознати с новия андроид ето малко ТД .
http://www.phonearena.bg/htmls/HTC-Desi ... _2422.html
последните ще станат първи......
Аватар
donky
разбира нещата
разбира нещата

Re: телефон - HTC - DESIRE

Мнение от donky »

има ли гаранция
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
посейдон
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от посейдон »

има разбира се .
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jordan_fena »

телефона е страхотен, наистина каество от HTC, както обикновено. Цената мисля, че е добра, ако действително е на месец телефона и с гаранция. лично аз бих си го купил, но предпочитам да си го взема с абонаментна програма с неограничен нет на тела, все пак без нет предназначението на телефона се обезмисля.
Сигурен съм, че който го вземе няма да съжалява, телефона е мн добър.
Успех колега с продажбата :wink:
посейдон
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от посейдон »

телефона е уникален наистина , и ако не ми бяха донесли от САЩ - новия модел нямаше да го продавам този . андроида е УНИВЕРСАЛЕН . върши добра работа като ходите за риба и търсите определени места - просто задайте данни и изчакайте 5 сек . и ще имате подробна информация как да стигнете до мястото . а може да си пуснете и ДЖИ ПИ ЕС навигацията !!! мога да пиша много за този уникат но не мисля да го правя , който знае какво предлагам ще го оцени и без обяснения . ЦЕНАТА НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР . и си остава - 800 лв
посейдон
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от посейдон »

:arrow: :idea:
ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivann »

Точно ТОЗИ ТЕЛЕФОН ще ти го дам чисто нов за 750 лева. Фани се спри вече.
ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivann »

Но, все пак за тези които не са запознати с новия андроид. Ами да ни запознаеш, ако е удобно/ Колега ти за кви ни мислиш :shock:
посейдон
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от посейдон »

теб лично за ПРОСТАК , и то голям . имаш нужда от лекар ванко ( за нервите ) . когато аз го закупих този АНДРОИД цената беше 1150 лв. и ако беше поне малко запознат щеше да го знаеш . спести си безмисления коментар за себе си , защото както виждам си нямаш и понятие от АНДРОИДИ . ако обичаш намери си друга тема да чаткаш в нея . мерси .
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

посейдон написа:теб лично за ПРОСТАК , и то голям . имаш нужда от лекар ванко ( за нервите ) . когато аз го закупих този АНДРОИД цената беше 1150 лв. и ако беше поне малко запознат щеше да го знаеш . спести си безмисления коментар за себе си , защото както виждам си нямаш и понятие от АНДРОИДИ . ако обичаш намери си друга тема да чаткаш в нея . мерси .
Георгиев с думата ПРОСТАК с която се обръщаш към колегата тази ти тема приключи, питаш се защо ли ,ами има си правила и те гласят :

Общи условия и правила на naRiba.com

2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.

2.6 - Избягвайте да отправяте забележки и критики към другите потребители относно неспазване на правилата. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани без предупреждение .

И ми пиши на лични само ако имаш достатъчно аргументи уборващи правилата на форума ,Моля :idea:
Изображение
Заключено

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”