Мнение за род-под

Модератор: sapuna

cucko
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мнение за род-под

Мнение от cucko »

Виждал съм го и до колкото го гледах е здрав но е и тежичък + това бавно става сглобката!Иначе като качество за парите няма да сбъркаш!

п.с. Илийката който ти даде бих избрал аз!(даже в момента съм с магаре но е по-висок клас)
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мнение за род-под

Мнение от svilen_sa6kov »

Тази стойка на Видракс я има един познат и това което съм виждал и чувал от него е това, че стойката е стабилна, но въртока, които определя ъгъла на пръчките е много зле и не държи. За моя познат това е просто уникално предимство защото като му удари на средната пръчка при навирен нагоре род под с отработено движение и бие един шут и автоматик я навежда надолу, та при ваденето да не оплете другите две сопи отляво и отдясно.За мен това е обаче голям недостатък на стоиката. Не ми харесва това, че е доста тежка и направена много дървено -просто казано доста е грозна, а като се има предвид, че род пода трябва/поне според мен/ да радва окото то това не е моята стойка. По отношение на стабилността й пък за мен не е ли стойката тип магаре - стабилността е под въпрос.
За 15 левчета отгоре бих ти препоръчал тази -
http://zen.fishbg.org/index.php?main_pa ... ts_id=2703
Стойката е тип магаре и със сигурнос е в пъти по красива и стабилна от тази за която питаш.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”