Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

За шаранска въдица ?
Модератор: sapuna
За шаранска въдица ?
Здравейте. Искам да попитам, понеже не открих отзиви в нета,за ето този модел на Абу Гарсия.

Пръчката е 3,60, 2,75 lb., и малко под 300 гр., а цената е около 65 лева. Модела е Abu Enticer Pro Carp.
Та бих бил благодарен за изказани мнения за тази пръчка, плюсове и минуси,но
само от колеги които са имали контакт с нея или са ловили с такава.
Благодаря предварително на всички.
Пръчката е 3,60, 2,75 lb., и малко под 300 гр., а цената е около 65 лева. Модела е Abu Enticer Pro Carp.
Та бих бил благодарен за изказани мнения за тази пръчка, плюсове и минуси,но
само от колеги които са имали контакт с нея или са ловили с такава.
Благодаря предварително на всички.
Последно промяна от ribo_men на Сря Авг 18, 2010 6:04 pm, променено общо 1 път.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: За шаранска въдица ?
май никой не е имал честа да има контакт с нея 

За наздравици няма равни в този форум...но за смислен и полезен отговор,едва ли някой ще си направи труда.
Ами като няма адекватни отговори
. Поне наздравици да има !!!

Определено се разубедих,за тази въдица, понеже вчера разгледах и клатих въпросната пръчка. Водачите бяха наистина доста неориентирани (странен метал).И като акция е една идея по лигава от от това което търся.
Контакта на JRC, също не беше нищо особенно,очаквах малко повече,но за бюджетна въдица, на някой може и да му хареса.
Разгледах и Premium carp-a на Mitchel, който определено е по-добър от Абу-то и JRC-то, даже доста, но и той е една идея лигавичък, макар да е 3 лб. Но пък изработката е перфектна,,,абе добра въдица на много добра цена...но когато стигнах до DEFENDER-а, разбрах какво съм търсил...3,60, 3 лб.,пръчката има всичко,красота,финес,класа и строй, който е перфектен според моите разбирания.
Като изключим транспортните недостатъци, то плюсовете са доста повече от минусите.
Това е моята въдица...благодаря на колегите изказали се по въпроса ми.
Много благодаря...
Айде наздраве, отново !!!
Контакта на JRC, също не беше нищо особенно,очаквах малко повече,но за бюджетна въдица, на някой може и да му хареса.
Разгледах и Premium carp-a на Mitchel, който определено е по-добър от Абу-то и JRC-то, даже доста, но и той е една идея лигавичък, макар да е 3 лб. Но пък изработката е перфектна,,,абе добра въдица на много добра цена...но когато стигнах до DEFENDER-а, разбрах какво съм търсил...3,60, 3 лб.,пръчката има всичко,красота,финес,класа и строй, който е перфектен според моите разбирания.
Като изключим транспортните недостатъци, то плюсовете са доста повече от минусите.
Това е моята въдица...благодаря на колегите изказали се по въпроса ми.
Много благодаря...