Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За бракониерите
Модератор: dantho.mihov
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За бракониерите
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- Диканаров
- кандидат преподавател
за бракониерите
Колега Видра, това, което показвате на клипчето е вече достатъчно за да Ви кажа, че рибата е пясъчна акула. Преди дни друг колега бе показал само една снимка и рибата не се виждаше цялата. Рибата е снимана от коремната страна и е престояла на въздух повече от 12 часа. За това съдя по свиването на гръдните и плавници. Рибата е невероятно вкусна. Тя е хрущялна и само мозъчната и кутия е по-твърда. Няма никакви кости и особен мирис. Не ми се иска това да е за бракониери. За тях дърво и нищо друго.
На слука. 

я глеи тука
я гледаите тука за кво бракониерство става дума наще ряпа да ядат
http://www.vbox7.com/play:ccb69a3f
http://www.vbox7.com/play:ccb69a3f
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- Диканаров
- кандидат преподавател
за бракониерите.
Колега Видра, ако желаете погледнете в моята фотогалерия. Там ще видите от този тип риби, които съм харпунирал. Най-голямата от този тип обаче изтървах заедно с стрелата ми. Изпрошна се петата на стрелата ми и рибата избяга. Беше по-дълга от мен с плавниците.
Писал съм за това вече в " най-голямата изпусната риба".Колкото за риболовците с гранатомет, колега Ганчев това е тъжната истина не само в Авганистан. Такова се случва и у нас. Бомбаджии има всякакви и цигани и българи и цивилни с височайша протекция и военни и т. н. Какво можем да направим тук у нас? Ами да пищим по телефоните на ИАРА и полицията. Да ги снимаме и да ги публикуваме. Да им шарим задниците, ама не с боички.

Писал съм за това вече в " най-голямата изпусната риба".Колкото за риболовците с гранатомет, колега Ганчев това е тъжната истина не само в Авганистан. Такова се случва и у нас. Бомбаджии има всякакви и цигани и българи и цивилни с височайша протекция и военни и т. н. Какво можем да направим тук у нас? Ами да пищим по телефоните на ИАРА и полицията. Да ги снимаме и да ги публикуваме. Да им шарим задниците, ама не с боички.

- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: за бракониерите
Щом е така връщам си думите назадДиканаров написа:Колега Видра, това, което показвате на клипчето е вече достатъчно за да Ви кажа, че рибата е пясъчна акула. Преди дни друг колега бе показал само една снимка и рибата не се виждаше цялата. Рибата е снимана от коремната страна и е престояла на въздух повече от 12 часа. За това съдя по свиването на гръдните и плавници. Рибата е невероятно вкусна. Тя е хрущялна и само мозъчната и кутия е по-твърда. Няма никакви кости и особен мирис. Не ми се иска това да е за бракониери. За тях дърво и нищо друго.На слука.

--- Конфуций---
--- Конфуций---
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
КОЛЕГА ,Краси 7650 написа:започвате да се преповтаряте - тези клипове ги гледахме преди месеци
и сега пак от начало - измеслете нещо ново
Може да говориш от твое име,но не от името на целия форум
Това че ти си ги гледал не значи всичкиДиканаров написа:Колега Видра, това, което показвате на клипчето е вече достатъчно за да Ви кажа, че рибата е пясъчна акула. Преди дни друг колега бе показал само една снимка и рибата не се виждаше цялата. Рибата е снимана от коремната страна и е престояла на въздух повече от 12 часа. За това съдя по свиването на гръдните и плавници.

--- Конфуций---
--- Конфуций---