За бракониерите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

За бракониерите

Мнение от vIdRaTa »

За бракониерите само то тези красавциhttp://www.vbox7.com/play:ba993cc3 :twisted: :twisted: :twisted:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

за бракониерите

Мнение от Диканаров »

Колега Видра, това, което показвате на клипчето е вече достатъчно за да Ви кажа, че рибата е пясъчна акула. Преди дни друг колега бе показал само една снимка и рибата не се виждаше цялата. Рибата е снимана от коремната страна и е престояла на въздух повече от 12 часа. За това съдя по свиването на гръдните и плавници. Рибата е невероятно вкусна. Тя е хрущялна и само мозъчната и кутия е по-твърда. Няма никакви кости и особен мирис. Не ми се иска това да е за бракониери. За тях дърво и нищо друго. :evil: На слука. :lol:
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

я глеи тука

Мнение от Gan4eff »

я гледаите тука за кво бракониерство става дума наще ряпа да ядат
http://www.vbox7.com/play:ccb69a3f
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Ей тез от клипчето на Gan4eff бих ги гръмнал със собственото им РПГ... Баси педе...те :evil: :evil: :evil: .
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

за бракониерите.

Мнение от Диканаров »

Колега Видра, ако желаете погледнете в моята фотогалерия. Там ще видите от този тип риби, които съм харпунирал. Най-голямата от този тип обаче изтървах заедно с стрелата ми. Изпрошна се петата на стрелата ми и рибата избяга. Беше по-дълга от мен с плавниците.
Писал съм за това вече в " най-голямата изпусната риба".Колкото за риболовците с гранатомет, колега Ганчев това е тъжната истина не само в Авганистан. Такова се случва и у нас. Бомбаджии има всякакви и цигани и българи и цивилни с височайша протекция и военни и т. н. Какво можем да направим тук у нас? Ами да пищим по телефоните на ИАРА и полицията. Да ги снимаме и да ги публикуваме. Да им шарим задниците, ама не с боички. :evil: :evil: :evil:
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: за бракониерите

Мнение от vIdRaTa »

Диканаров написа:Колега Видра, това, което показвате на клипчето е вече достатъчно за да Ви кажа, че рибата е пясъчна акула. Преди дни друг колега бе показал само една снимка и рибата не се виждаше цялата. Рибата е снимана от коремната страна и е престояла на въздух повече от 12 часа. За това съдя по свиването на гръдните и плавници. Рибата е невероятно вкусна. Тя е хрущялна и само мозъчната и кутия е по-твърда. Няма никакви кости и особен мирис. Не ми се иска това да е за бракониери. За тях дърво и нищо друго. :evil: На слука. :lol:
Щом е така връщам си думите назад :) С дървото за тях съм напълно съгласен само с една поправка-Да е чепато и да им е заврято отзаде :twisted: А акулата ще я оставим за дегостиране за някоя среща на форума,но не на въздух, а във фризера, че току виж изкарала акъла на някой колега :wink: :D
--- Конфуций---
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

започвате да се преповтаряте - тези клипове ги гледахме преди месеци
и сега пак от начало - измеслете нещо ново :cry:
Красимир от Балчик
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Краси 7650 написа:започвате да се преповтаряте - тези клипове ги гледахме преди месеци
и сега пак от начало - измеслете нещо ново :cry:
КОЛЕГА ,
Може да говориш от твое име,но не от името на целия форум
Диканаров написа:Колега Видра, това, което показвате на клипчето е вече достатъчно за да Ви кажа, че рибата е пясъчна акула. Преди дни друг колега бе показал само една снимка и рибата не се виждаше цялата. Рибата е снимана от коремната страна и е престояла на въздух повече от 12 часа. За това съдя по свиването на гръдните и плавници.
Това че ти си ги гледал не значи всички :shock:
--- Конфуций---
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”