За хищник на яз. Жребчево

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
etgeorgiev
новобранец
новобранец

Re: За хищник на яз. Жребчево

Мнение от etgeorgiev »

Близо до комплекс Жребчето, което вече е станало нарицателно "Жребчето" има ръкав на язовира, минава се покрай 2 кравеферми. Там улова на хищник започва през септември. Миналата година само за 4 часа изкарахме 36 костура около 25 см и 4 щуки. Само едната беше на дъно. Лови се на метър и половина - два, стръв горчивка или змиорка.СЕзона беше благоприятен с оглед на това, че приятелчетата с които бяхме тогава са ходили и по отделно и никой не се е връщал с по-малко от 10 едри костура за няколко часа.
Не, че няма риба. Просто рибата е омесена с повечко вода.
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

Имам сигнали за доста хващана щука на язовира,но не вярвам,защото тука на Копринка не ще още (в смисъл не гони),слаба работа.Някои колега може ли да каже как е хавата там с щуките,че другата седмица имам ходене до Паничерево и мисля да се разкарам да я потърся.
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

щука верно има много ама прекалено голям процент от нея е дребна ...
Изображение
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

naskox7 написа:щука верно има много ама прекалено голям процент от нея е дребна ...
Не е много,а малко, и не е дребна.НО аз и на това съм доволен.От 7.00 до 11.00-7 ЩУКИ.Наи малката-0.800кг другите по 1кг и малко отгоре,една 1,5кг и една 3-4кг изтървана,която се отскубна на самия бряг,за която ме е яд,но така и е писано.Костур нямаше.Пожелавам на всеки тази слука и пишете. :smt023
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от bigfisherman »

na4o_kz написа:
naskox7 написа:щука верно има много ама прекалено голям процент от нея е дребна ...
Не е много,а малко, и не е дребна.НО аз и на това съм доволен.От 7.00 до 11.00-7 ЩУКИ.Наи малката-0.800кг другите по 1кг и малко отгоре,една 1,5кг и една 3-4кг изтървана,която се отскубна на самия бряг,за която ме е яд,но така и е писано.Костур нямаше.Пожелавам на всеки тази слука и пишете. :smt023
Е коя от изброените по-горе риби, според теб "... не е дребна ...", освен тази изтърваната, другите са за обратно във водата!Направо гигантски щуки си извадил ... уби ме от едри риби, е затова няма да има трофейни риби защото си мислите, че щука между 800гр. и 1,5кг. е ЕДРА риба :axe:
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

е и аз имах в предвид такива под и около килограм
Изображение
timoteev
новобранец
новобранец

Мнение от timoteev »

На 26.08 вечерта към 6кг щука.
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

timoteev написа:На 26.08 вечерта към 6кг щука.
супер ... браво .
Изображение
Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Мнение от steaven »

na4o_kz написа:
Много ми е интересно какво им ядеш на тез щуклета ?
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Пичове унищожавате популация която след време ще търсим,как въобще ги прибирате тези писалки акъла ми не го побира :!:
Изображение
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

Давам инфо,а не рецепти за готвене.Никъде не съм писал,че съм вземал или ял.Не корете хората,без да знаете.А на bigfisherman и steavan бих казал да си отварят очите преди да пишат.Заради такива като вас братлета хората не дават или спират дори да дават инфо за вида и размера на своя улов.Човек дава инфо и 5 човека му скачат на главата.Такива сме българите и ще си патим.А като гледам как сте дащни откъм инфо вие :smt090 .Като не можете поне гледаите.Sorry ако съм обидил някои,не е нарочно.
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

na4o_kz написа:Давам инфо,а не рецепти за готвене.Никъде не съм писал,че съм вземал или ял.Не корете хората,без да знаете.А на bigfisherman и steavan бих казал да си отварят очите преди да пишат.Заради такива като вас братлета хората не дават или спират дори да дават инфо за вида и размера на своя улов.Човек дава инфо и 5 човека му скачат на главата.Такива сме българите и ще си патим.А като гледам как сте дащни откъм инфо вие :smt090 .Като не можете поне гледаите.Sorry ако съм обидил някои,не е нарочно.
Абсолютно си прав ,поздравления за улова.Аз за това си мълчим.
Изображение
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

:smt023
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

na4o_kz написа: Не е много,а малко, и не е дребна..........7 ЩУКИ...-0.800кг другите по 1кг и малко отгоре,една 1,5кг и една 3-4кг .
За тези твои приказки се подразниха колегите и никъде не си споменал,че си върнал рибата. :idea:Не скачай като ощипана девойка. :D
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

===================
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 8:11 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”