Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Ще стане ли
Модератор: Paublo_Eskobar
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Ще стане ли
Начи тази сутрин както си ядох филията с лютеница ми дойде една идея аз ловя в язовир няма смисъл да казвам името и ловя на плувка знам че идеята е малко глупава и налудничева но се пак искам да си кажете мнението,
Та идеята е да згорещя захар така че да стане карамел и в някаква форма да сложа фолио да не залепне за съда и да изчакам да истине след това да го махна от формата и съда.Ако го хвърля като захранка дали ще привлече некоя по-едра рибка или каракуда.
П.П ощя сам НОВ и не ми се смейте

Та идеята е да згорещя захар така че да стане карамел и в някаква форма да сложа фолио да не залепне за съда и да изчакам да истине след това да го махна от формата и съда.Ако го хвърля като захранка дали ще привлече некоя по-едра рибка или каракуда.
П.П ощя сам НОВ и не ми се смейте

Викат ми Николаев 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Re: Ще стане ли
Толкова концентрирана захарта не би била добра захранка, колега. Използваме карамела като дип, за да може да се разтваря добре във водата. Карамелизирана захар според мен няма да доведе добри резултати. Тя се размива безкрайно бавно.
Иначе поздравления за идеята! Добрите рибоулови се постигат след добро експериментиране. Не спирай да мислиш, не се знае, може да си пръв с някаква иновация, която да бъде много успешна
.
Успех!
Иначе поздравления за идеята! Добрите рибоулови се постигат след добро експериментиране. Не спирай да мислиш, не се знае, може да си пръв с някаква иновация, която да бъде много успешна

Успех!
Никога не пия карал!

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Ще стане ли
Колега щом ти е хрумнало докато си ял филията с лютеница, значи ще стане.
А идеята ти ми звучи малко по-зимно...
А идеята ти ми звучи малко по-зимно...