Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболовът бил майсторлък, дрън-дрън!
- danev69
- сериозен играч
Re: Риболовът бил майсторлък, дрън-дрън!
Човека си захрани сериозно сектора и си лови.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Абе не е точно така.Въпреки всичко отивам на риболов, отивам да уловя риба, иначе щях да ходя на екскурзия някъде.Риболовът за мен е състезание, няма ли я крайната цел губя мотивация.Иначе темата е многопластова, за маса е супер.GODzillata написа:[
Магията е природата - да избягаш от стреса на ежедневието на тишина, чист въздух, спокойствие....да се заредиш с енергия.
Пък ако ще да кълве.
-
- разбира нещата
Одавна съм стигнал и аз до същия изводМагията е природата - да избягаш от стреса на ежедневието на тишина, чист въздух, спокойствие....да се заредиш с енергия.
Пък ако ще да кълве.

- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
"И аз не ходя за риба заради рибата.Кат неще да кълве,сядам,пия си питието,хапвам си хапването и се наслаждавам на природата и спокойствието"
е тука е истината. а като искаме риба пращаме жените да метат вьдиците
е тука е истината. а като искаме риба пращаме жените да метат вьдиците

пускайте ги,за да хващате
- GODzillata
il4o6o написа: е тука е истината. а като искаме риба пращаме жените да метат вьдиците

Това го научих от Наско.

Прав си, многопластова е - стари/нови такъми, късмет/случайност/майсторлък, време и място, бегли/задълбочени познания/опит, риболов за маса/за трофеи...и т.н., нещо като тема за казармата....нещо като тема за зимата...G.Petkov написа:...Риболовът за мен е състезание, няма ли я крайната цел губя мотивация.Иначе темата е многопластова, за маса е супер.

Утре ще метна снимки на уловистия воблер.
Според мен цвета не е от значение, важна е играта/вибрациите, както и задължителното условие - наблизо да има хищник.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Не е дрън -дрън,Кире...ти придойди пак към нас,пък да те заведа в едно течение,ама сред камънак и дълбочина 20-35 см ,под адска жега,и на плувка "буре"1 грам ,да се опнем да хващаме риби?Няма големи бели мрени и щуки,дето от глад и хищнически инстинкт не усещат де им е устата и де им е гъзера,има сал дребни рибки,преяли от естествено съдържащата се храна в реката.Давай при тези "вводни"да видим дали ще направим за 12 часа три кила -да има достатъчно за "пърженица"/както казват тук- да се разбира за мезе" на корем" за бирата или студената ракия,според предпочитанията/.После ще говорим за майсторлък ли трябва да иде реч,за кадем ли или за късмет.В голяма река,еле като Дунав,и Асан Кьоравия да пуснеш с неква въдица,и той може да хване нещо.Ама стига бъзикни,убави са ти примерите,чудесен ти е репортажа,да си жив и здрав 

- G.Petkov
Тази я броим за "втора" зимна тема.Като завали снега ще ги раздуем.GODzillata написа:....нещо като тема за зимата...![]()
У