Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Начало ама май не се знае
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Начало ама май не се знае
Реших да пробвам на Пясъчник как стоят нещата.Честно казано пълен валат.Бях на 25.02.05 но според местните овчари преди няколко дни рибата е играела много.Според мен трябва да задържи времето добре 5-6 дни и работата ще тръгне.Е колеги ако имам по топла информация ще Ви обадя веднага

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бях в залива този до които се минава през селото.То до другите заливи не става с кола трябва джип 4х4.Ако задържи роне да не вали и да понапече ще атакувам пак в петъкKARAMEL написа:Къде точно пробва?
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"