Бракониерите в Бургаска област

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
jotem06
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Бракониерите в Бургаска област

Мнение от jotem06 »

Браво на ИАРА-Бургас.Отново перфектна акция на порой и бата.Колеги не ги корете хората откакто назначиха новия шеф Янчо Янев нещтата коренно се промениха.От нас се иска само съдеиствие.Нещтата вървят на добре.http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=519058
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

Малиии...колко глупости сте изписали за ахелойската река.Аз пък предлагам да я пуснат за риболов през забраната,така и така всички пускат обратно улова(изключвам индиянците ама тях и без това забрана не ги лови)от друга страна има само каракуда и не е кой знае какъв проблем като я хващаме и пускаме.На всякъде има по някой водоем оставен за риболов,за нас най близо е Бургас,ама не е много близо :?
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

krasii написа:Малиии...колко глупости сте изписали за ахелойската река.Аз пък предлагам да я пуснат за риболов през забраната,така и така всички пускат обратно улова(изключвам индиянците ама тях и без това забрана не ги лови)от друга страна има само каракуда и не е кой знае какъв проблем като я хващаме и пускаме.На всякъде има по някой водоем оставен за риболов,за нас най близо е Бургас,ама не е много близо :?
Аз не съм сигурен, че има само каракуда.Не ми се пиши да не ги правя повече бракониерите. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk

Мнение от snegk »

Днеска над къмпинг Ахелой, на реката под бента,над 10 коли и два буса.Яко бракониери, ама на кой ли му пука.А там има няколко модела риби :twisted: :twisted:
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Ето една странджанска красота :evil: До пейката има и къща а в нея явно и хора.

Изображение

Изображение
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
snegk

Мнение от snegk »

Горе в сладководния колега пише, че и на Камчия е трагично положението.Така, че нещата не отиват на добре, ами на зле. :twisted:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

На Малко Шарково втора седмица подред се вадят шарани от по 10-15кг на серкмета и мрежи от самите горски, които "вардят" за бракониери през ловния сезон.
Достоверна информация от човек присъствал на събитието и на въпроса какво е това безумие, отговора бил - Това е риба не е дивеч :evil: :evil:
Денонощно стоят мрежи по три реда на Горно полянския ръкав и на Воденския ръкав, но кой ще следи за реда при положение, че самите "стражари" ги пускат.
ПОВРЪЩА МИ СЕ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

strijok написа:На Малко Шарково втора седмица подред се вадят шарани от по 10-15кг на серкмета и мрежи от самите горски, които "вардят" за бракониери през ловния сезон.
Достоверна информация от човек присъствал на събитието и на въпроса какво е това безумие, отговора бил - Това е риба не е дивеч :evil: :evil:
Денонощно стоят мрежи по три реда на Горно полянския ръкав и на Воденския ръкав, но кой ще следи за реда при положение, че самите "стражари" ги пускат.
ПОВРЪЩА МИ СЕ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Човек ... за Шарково съм писал десетки пъти и аз, виждам и на теб ти се е доповръщало ... там отдавна проверяващи и бракониери са синонимни понятия. Рипах, рипах и умалях .. :( От никъде светлина не видях, никой не успя да направи нещо по въпроса. Знам само едно - преди години язовира беше пълен с шаранджии, миналата година много често го сварвах пуст без нито един рибар ... което си е показателен факт!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
halil1988
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от halil1988 »

http://news.burgas24.bg/164363.html
Сигурно е бракониерствал с ток.
Но Бог вижда и наказва!
Изображение
bokobogdan
новобранец
новобранец

Мнение от bokobogdan »

ако е бракониерствал с ток , жалко , ама за рибата :mrgreen: .ако е нещастен случай по друг повод, пожелавам му да се оправи на завалията, дано се оттърве невредим :smt059
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
kolombo79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kolombo79 »

Само едно ми е чудно,как рибар от Бургас е приет в Пирогов :lol:
''Рибар от Бургас е пострадал след токов удар. Той е приет по спешност в Пирогов, съобщиха от пресцентъра на болницата. 66-годишният П.М. е с реална опасност за живота в реанимацията на столичната болница.....
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Нещата хич невървят на добре, оня ден бяхме със Живко на КРЗ-то за риба и дойде един със лодка и започна да си пъска мрежата близо до буните. Живко му се развика и оня се дръпна стотина метра навътре и пак си пусна мрежата. После като тръгна да излиза, аз отидох да го чакам на брега да му търся сметка, и човека ми каза-ние местните тука винаги си пускаме мрежи и на Ваята също, като го питах не те ли е страх от ИАРА той ми каза че те не ги закачат, само дето те-бракониерите едни на други си крадяли мрежите.
Изображениеима ли комат кучета много
legolata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от legolata »

хващате са 10 човека,като ги хванете-бой,бой,бой и им палите мрежите.изпитаният метод за оттърване от бракониери!
Изображение
Нека вали,нека вей,ич на уя да ти ней!
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

legolata написа:хващате са 10 човека,като ги хванете-бой,бой,бой и им палите мрежите.изпитаният метод за оттърване от бракониери!
Абе не става с бой бе хора...всеки трети тука е бракониер!Дай да изтрепем половината окръг тогава!Има си законодателство,има си хора поставени там,за да следят за нередности!Ако ние вземем властта в наши ръце,дайте да ни превеждат половината данъци по нашите сметки!Има си съвсем нормални начини за борба с бракониерите,но са доста рисковани!Наш колега krasi81,беше подхванал една агитация,но с това че си спасил няколко риби,рискуваш да си докараш и доста беди на главата!Хората са доста отмъстителни! :evil:
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
legolata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от legolata »

еми като тея,дето уж са "дългата ръка на закона" не си вършат работата,кво прайме?седим,спамим си в темите безсмислено,псуваме и дотам. :| аз не виждам смисъл в това,което ми казваш,след като ИАРА не си върши качествено работата.ако искаш мога да ти дам пример?
Изображение
Нека вали,нека вей,ич на уя да ти ней!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”