БТК -VIVACOM

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: БТК -VIVACOM

Мнение от doko »

Леле как ми оплюхте работодателя и в частност колегите ми. Кроки това че имаш клетка над селото не означава че можеш да ползваш нета. Трябва ти 3G или поне преходна мрежа 2.75G на пълен обхват. А що се отнася до мобилна услуга не че бачкам там ама немаме равни. Офертите които се предлагат в момента нямат конкурентни на пазара а за цените за разговор към друг оператор и роймуниг няма смисъл да говоря. Просто човек трябва да си сменя плановете а не да си бичи на старите от преди 2 3 години.
Някъде напреде колега се оплакваше че БТК преподписвала клиентите си - ТОва е вярно само и единствено за АДСЛ услугата когата няма мобилна закачена към нея, заразлика от конкуренцията която те шиба яко в дупарката за всяка една услуга. Поздрави на всички аз чезвам за риба, ако ви треба нещо като инфо относно операторите свиркайте насреща съм.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Доко,няма по-големи измамници от Вивател.От години ползвам и Глобъл,сега останах само с тях и да тикажа че за три телефона и интернет,плащам от 120 а този месец 160 лв за всички.Седи си при работодателите,щом ти плащат добри пари,но са измамници и надписват сметките,това го твърдя от личен опит.Мислят си че хората не разбират от това,какво мегабаит и какво гигабайт :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Доко,няма по-големи измамници от Вивател.От години ползвам и Глобъл,сега останах само с тях и да тикажа че за три телефона и интернет,плащам от 120 а този месец 160 лв за всички.Седи си при работодателите,щом ти плащат добри пари,но са измамници и надписват сметките,това го твърдя от личен опит.Мислят си че хората не разбират от това,какво мегабаит и какво гигабайт :lol: :lol: :lol:
Там е проблема брат.Много хора не са наясно, че при тарифен план 1гигабайт, като изтеглят един филм в хубав формат и на края на месеца ще се побъркат от плащане.Всеки трябва да е наясно какво дърпа и колко е размера на това което използва. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Илийка,аз ползвам от много време Глобълския интернет и сега даже пиша от язовира.Никога не съм плащал повече от 40 лв на месец,колкото ми е таксата за 5 ГБ.Реших че Вивател ще имат по-добър обхват,по простата причина че клетката им е наблизо и си въобразих че може да е по-силен нета.Взех карта и флашка,пробвах няколко пъти да влизам и да се ровичкам из форумите ( никога не свалям филми или музика от флашката - в час съм )Няма да ти казвам как се опулих на края на месеца,след като за три четири логвания през Вивакомския нет ми искаха 106 лв,освен предварителните дато ги платих за 4-5 ГБ които мога да ползвам.Явно при хора които не са в час им минава номера и си ги дялкат всеки месец както си искат.След като няколко пъти видях че нета им е по-слаб и от Глобълския,спрях да влизам с техния и продължих и до сега си ползвам само Глобълския нет.До сега с Глобъл,никога не са ми надписвали сметката и за мен са най-коректните. Вивател и МТел са абсолютни измамници и като те пробват първия път на дебела сметка,щом си платиш ще те доят всеки месец и ще ти надписват сметките.Това е,аз го преживях на собствен гръб и за мен са измамници,нищо че са работодатели на колега,щом му плащат да си работи :lol: :lol: :lol:

Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Последния договор който направих е 35 лева Интернет, Домашен телефон с включени 30 безплатни минути към Vivacom и мобилен телефон с включени 500 безплатни минути към Vivacom (всеки месец по 500 и се натрупват когато останат) даже го ползвам като домашен. Късмет
Изображение
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Колега,говоря абсолютно безплатно с всички в глобъл + 100 минути към другите оператори а интернета ми е 5 или 4 ГБ - 40лв с таксата на месец.И аз вземах от този техние 35 лв но за няколко проби на края на месеца ми тряснаха 106лв.Късмет и се моли да не решат че си балък и ще видиш как и какви минути ти се трупат :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Колега,говоря абсолютно безплатно с всички в глобъл + 100 минути към другите оператори а интернета ми е 5 или 4 ГБ - 40лв с таксата на месец.
Аз съм на абсолютно същата тарифа към Глобул и на жената зех преди 4 месеца безжичната оферта за интернет за лаптопа.
И съм много доволен и от двете.
Както каза бат Любо ако не сваляш филми си плащаш само таксите и сичко е ок, а и съм нямал никаде проблем с нета.
За двете общо плащам общо по 60лева максимум.
А се кърта от разговори,а постояно жената е в нета като ходим някаде.
Най съм доволен от Глобул а съм минал от сички оператори.
Това не е реклама а от опит и бъркане в джоба.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”