Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

В дефилето
Модератори: Павел Иванов, sestrata
В дефилето
Днес с колегата Vladmir решихме да се разходиме( да поспинингуваме) по Искъра. Времето беше малко намръщено, но въпреки всичко се получи риболова донякъде, отначало сигурно час само с плахи удари и то рядко. По късно имаше и по сериозни, докато накрая най сетне колегата хвана сефтето, после още едно разписах се и аз и така по няколко клена. Абе доволно, нали не сме капо...

Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: В дефилето
Браво за излета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Поздравления за излета.
ПП. Баш тоя участък, край кръчмата, държи ли някакви едри риби, че само маломерки имам там?
ПП. Баш тоя участък, край кръчмата, държи ли някакви едри риби, че само маломерки имам там?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- вече хвърля и на тежко
Много обичате да ходите на Лакатник! Браво!
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- daniel defoe
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
Държи , но трябва да упорстваш много на воблер в дълбоките бързеи преди моста за Лакатник!!! Или на скакалец- 2 бр. с по голяма кука и по далеч от теб да е заметнат. на 3,4,5, и 6.09 съм тамchirusa_bg написа:Поздравления за излета.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
sandista написа:Абичи, особено единия с гащиризона
И к'фо за него....? Момчето да не отиде за риба и го сочат с пръст

Хайде в сряда съм на Враца чакам хубава трапеза в "Абичи" стил (да не качвам снимки да ни гледат хората)....
На рЯката ми е най-добре 
Спининг клуб "Абичи"

Спининг клуб "Абичи"
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
Без компромати, ако обичашVladmir написа:[.....(да не качвам снимки да ни гледат хората)....

Хубав риболов си спретнал, като нашия със Сашо днес. По 2 кленчета по около 10 см. Но пък той сефтоса Товадито

Ходенето по мъките няма край тая година

Браво страхотен излет