Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Поредното капо
-
- вече хвърля и на тежко
Поредното капо
здравейте на всички.днес сутринта в 6.00 часа станах и тръгнах към реката да търся сома.В 6.30 бях на мястото започнах да монтирам ислед малко почнах да хвърлям става въпрос за спининг.То не бяха силикони,попер,клатушки,воблери и т.н.Без никакво пипане,а сома беше там защото се обръщаше и се виждаше.Не знам дали заради времето или аз не уцелих точната примамка,но нищо утре пак ще пробвам майката му е ходене.наслука на всички
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Поредното капо
Успех утре!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- вече хвърля и на тежко
мерси колега ако ударя нещо ще снимам.наслука
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Наслука, колега, дано утре улучиш правилната примамка за дядо сом
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега, рибата може да ти удря шамари с опашка, но не калве ли, и господ не може да ти помогне.
Не се предавай, днес капо , утре пак, на трети изненада и емоций, трябвали да хващаме всеки път и да губим тръпка от дадения водоем и т.н.
Не се предавай, днес капо , утре пак, на трети изненада и емоций, трябвали да хващаме всеки път и да губим тръпка от дадения водоем и т.н.
-
- вече хвърля и на тежко
благодаря градски мисля, че не беше до примамката,а от времето защото беше ту слънчево ту облачно,а и там на реката/тук искам да уточня,че става въпрос за река в Каталуния./ севидяхме с един руснак които ми показа снимки от вчера на телефона си два сома по 20 кг.той също недоволстваше,че играе,а не взима.
-
- вече хвърля и на тежко
мерси колега qno_zloo не се предавам ама поне да не ги виждах пред мен.ще изчакам да падне още водата и да се съберат защото сега са много пръснати, а руснака дето беше там ми каза в края на септември да очаквам най добри резултати
Има една поговорка::Никога не се знае кога една жена ще даде и кога една риба ще кълве. 
Успех утре.

Успех утре.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- вече хвърля и на тежко
ха,ха,ха много си прав колега и това е вярно ,мерси
-
- новобранец
Не го бях чувал този лафbobir написа:Има една поговорка::Никога не се знае кога една жена ще даде и кога една риба ще кълве.
Успех утре.

Ходене му е майката.
Успех.
Успех.

Не ходи утре а иди тази вечер,и наблегни на попера,когато се стъмни,според мен през деня попера не е толкова подходяща примамка.Колкото до силиконите те са за зимата,когато реакциите на рибите съответно и на сома,са бавни и ако зимно време му хвърляш воблери,на него му се струва,че минава торпедо покрай него ,клатушките са почти за всеки сезон,воблерите ги мятай когато е светло преди стъмняване,но щом си видял сома значи е там и ако е твоята риба ще я хванеш.silurus glanis написа:...силикони,попер,клатушки,воблери и т.н.Без никакво пипане,а сома беше там защото се обръщаше и се виждаше.Не знам дали заради времето или аз не уцелих точната примамка,но нищо утре пак ще пробвам майката му е ходене...