Спешно инфо за Тракиец!?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Спешно инфо за Тракиец!?

Мнение от КрасиПловдив »

Колеги, помагайте с инфо, че риболова ще е утре. Къде,какво, как...всякаква информация ще ми е полезна.Благодаря предварително!!!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

излизат дребни писалки бели рибки и костур ! и червеноперка на баластерната ! най добре е от страната на село Гълъбово до скалите или магарешките чуки ! НАСЛУКА !
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

ribarq написа:излизат дребни писалки бели рибки и костур ! и червеноперка на баластерната ! най добре е от страната на село Гълъбово до скалите или магарешките чуки ! НАСЛУКА !
Запознай ме малко с обстановката...дълбочини..има ли течение, каква стръв(не че няма да нося поне 4 вида:)..)
Риболов с директен или мач е по-добрият вариант?Имам интерес към мирните риби.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

КрасиПловдив написа:[ Запознай ме малко с обстановката...дълбочини..има ли течение, каква стръв(не че няма да нося поне 4 вида:)..)
Риболов с директен или мач е по-добрият вариант?Имам интерес към мирните риби.
Течението е в зависимост от мястото на което си а дълбочината също .... стръвта се избира според това каква риба ще ловиш за бяла е наи добре на жива стръв ( белурка ) на дълбочина не повече от 180 см ! или на някоя блесна или воблер ! същото се отнася и за костура само че той калве и на щерляци ( симеоновчета както му викат ) за червеноперка и таранка (каракуда) на бял червеи ( на грос по 3-4 червеичета ) , дълбочината си я избираш ти взависимост от мястото ! ...... за мен наи добрите места в момента по яз. Тракиец за хищник е от село Гълабово кам магарешките чуки а ако наблягаш на червеноперката и таранката може да пробваш на Баластерната ! в края ! :):):):) НАСЛУКА !
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Бяхме на аза до с. Караманци(там ме заведоха)...Уклея най-много напомняше за себе си. Супер труден и измъчен риболов. На пинки или вердевас(естествен) излъгах някоя риба.След това решихме да отиден на Гарваново.За нас-пак труден риболов.Извадих някоя добра бабушка на кус-кус, след което решихме да се прибираме. Много ниско налягане около Хасково. Може би това беше причината за плахото кълване. Другата седмица ще натиснем някъде другаде. Надявам се другите колеги да са се справили по-добре.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”