Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

БАЛАСТИЕРНИ каракудки
-
- вече хвърля и на тежко
БАЛАСТИЕРНИ каракудки
те от sinoptik.bg написали хората събота - дъжд ама като се оцъклих към 7.30 и превъртях на ум близките гьолове и като ми се дигна адреналина
викам на боряна - днес съм на баластиерата немога цял ден интериорно от дивана на масата.. дигам калъфите и газ на хондю
моето местенце свободно и обрасло небето навъсено аха да завали..разпъвам

фидера високо като за платерина което наложи кошница 50гр щото и ветрец имаше

мача ниско и леко в ляво до едни стърчащи клони от водата.. точно там пролетта големите караконджули много приятно ме изненадаха както и безброй слънчовци
ама тоя път тактиката ще е по инак - никакви ярми само стрелби
ей го панаира

някой си беше забравил стиропора и реших да го ползвам за холна масичка
стрелях кастери бяло червейче стрелях ягодови гранули кус-кус и царевица фърлих ваглера на куката два бели топнати в шоколад абе буржоазни глезотии .. и кааато заваля немога да мръдна от чадъра
има няма след час първи по сериозен интерес на фидера.. засичам там е

ваглера статичен сменям на торен на царевичка на торен+бял на бял+кастер на боб+наденица на бира+шкембе+бакшиш с постоянни стрелби.. няма никой вир вода станах
обаче фидера пак

и пак

ето кошницата и мезето

вали арабийската рибите редки няма екшън става ми студено решавам да правя от мача фидер
боряна ми е обещала за коледа втора фидерка барабар с макарата абе златна жена виж сега как ми трябва да дигна производителноста
фърлям втората леко вляво малко критично зад клоните квото ще да става.. опа фидера тръгна

и коста костуракис глътнал до панкреаса

айде и мача се записа

чадъра взе да пропуска нали е плажен
покривам се с хавлиите треперя термусчето ми с чая в колата остана префърля три и половина настъпва гладъ хлебеца и ловджийките в колата останаха
опа пак мача.. повежда в клонаците закача откача заравя се в треволяка отпред дигам смело и радост

предвид метеорологията реших да сгъвам.. първо мача на неговото петно мятам фидера
улисъл съм се сгъвам бърша подсмърчам и с периферията регистрирам фидера фръква макарата се удря в стойката и пада в тръстиката.. малии засичам и айде пак в тия клони отпускам леко.. няма никой бах са в заплеса немога да си намеря място капе от чадъра поне кошницата да се откачи че ми е от скъпите като на bob nudd.. напъвам и тя изсфистява покрай ухото ми и се забива в тревата отзад ай пък ся едноок
да карам до люлин но пък пофащах доволно пак на тая кука owner chinta и на traper feeder+малко химия от van den yende
бягане с калъфите през дъжда заораване с хондю напред назад свинщина боряна звъни айде че кумовете идват на гости с другата ръка ям ловджийки а с по другата пия чай
извода - и да дуе и да вей ич на у.. ти да ней само глей да си за риба
наздраве
викам на боряна - днес съм на баластиерата немога цял ден интериорно от дивана на масата.. дигам калъфите и газ на хондю
моето местенце свободно и обрасло небето навъсено аха да завали..разпъвам

фидера високо като за платерина което наложи кошница 50гр щото и ветрец имаше

мача ниско и леко в ляво до едни стърчащи клони от водата.. точно там пролетта големите караконджули много приятно ме изненадаха както и безброй слънчовци
ама тоя път тактиката ще е по инак - никакви ярми само стрелби
ей го панаира

някой си беше забравил стиропора и реших да го ползвам за холна масичка
стрелях кастери бяло червейче стрелях ягодови гранули кус-кус и царевица фърлих ваглера на куката два бели топнати в шоколад абе буржоазни глезотии .. и кааато заваля немога да мръдна от чадъра
има няма след час първи по сериозен интерес на фидера.. засичам там е

ваглера статичен сменям на торен на царевичка на торен+бял на бял+кастер на боб+наденица на бира+шкембе+бакшиш с постоянни стрелби.. няма никой вир вода станах
обаче фидера пак

и пак

ето кошницата и мезето

вали арабийската рибите редки няма екшън става ми студено решавам да правя от мача фидер

боряна ми е обещала за коледа втора фидерка барабар с макарата абе златна жена виж сега как ми трябва да дигна производителноста
фърлям втората леко вляво малко критично зад клоните квото ще да става.. опа фидера тръгна

и коста костуракис глътнал до панкреаса

айде и мача се записа

чадъра взе да пропуска нали е плажен

опа пак мача.. повежда в клонаците закача откача заравя се в треволяка отпред дигам смело и радост

предвид метеорологията реших да сгъвам.. първо мача на неговото петно мятам фидера
улисъл съм се сгъвам бърша подсмърчам и с периферията регистрирам фидера фръква макарата се удря в стойката и пада в тръстиката.. малии засичам и айде пак в тия клони отпускам леко.. няма никой бах са в заплеса немога да си намеря място капе от чадъра поне кошницата да се откачи че ми е от скъпите като на bob nudd.. напъвам и тя изсфистява покрай ухото ми и се забива в тревата отзад ай пък ся едноок

бягане с калъфите през дъжда заораване с хондю напред назад свинщина боряна звъни айде че кумовете идват на гости с другата ръка ям ловджийки а с по другата пия чай
извода - и да дуе и да вей ич на у.. ти да ней само глей да си за риба
наздраве

Последно промяна от paranorm на Вто Сеп 07, 2010 10:06 pm, променено общо 1 път.
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

Re: БАЛАСТИЕРНИ каракудки
Евала,уникален репортаж
И доста добри караконджули,замо незнам как си ги дърпал със тоя килим пред тебе
п.п За въпросните кошници дай някоя снимка да ги разгледам по от близо ако имаш
Мерси предварително!

п.п За въпросните кошници дай някоя снимка да ги разгледам по от близо ако имаш

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко

пускайте ги,за да хващате
-
- кандидат преподавател
Браво колега .Това се казва рибарски инат.Вънка нека си вали аз ще си ловя
Дано другия път да са повече караконджулите 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- ще става разбирач
barbolov.1977 написа:Супер си колега,това Люлинци нямаме удържане

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- bigfish133
- ще става разбирач
Страшен репортаж си направил , поздравления
!
П.П. Пиши поне името на жена ти с главна буква , щото ако види как си го написал може и да не купи новия фидер ...

П.П. Пиши поне името на жена ти с главна буква , щото ако види как си го написал може и да не купи новия фидер ...

-
- кандидат преподавател
Много готино изложен репортаж , и перфекни караконджоли !
Върл Shimano фен!
-
- вече хвърля и на тежко
[/quote]
тя знае че хич не обичам главностите и препинателите ..чиста реч-чиста емоция
нaздравей

нaздравей

Последно промяна от paranorm на Вто Сеп 07, 2010 10:27 am, променено общо 1 път.

- ignatov78
- ще става разбирач
Супер репортаж,и много хубави каракуди си надърпал.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хахахах,добър си Бигфишbigfish133 написа:Страшен репортаж си направил , поздравления!
П.П. Пиши поне името на жена ти с главна буква , щото ако види как си го написал може и да не купи новия фидер ...![]()

А излета си е направо приказка

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- bigfish133
- ще става разбирач
paranorm написа:тя знае че хич не обичам главностите и препинателите ..чиста реч-чиста емоция
нздравей

-
- сериозен играч
Страшни караконджоли!
Къде са тези балистери?

-
- вече хвърля и на тежко
на 20км от люлин по околомръсното в посока кремиковци
обикаляне му е майката