Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На р. Тополница днес
- danev69
- сериозен играч
Re: На р. Тополница днес

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво Симе. Тополница ми е любима ама само в горното течение.
-
- кандидат преподавател
Ако решиш някой път да наминеш надолу , обади се , да се запознаем ! Аз често ходя на Поибрене и лова и по реката , и на язовира , така че може и да се срещнем някой път !!!dako71 написа:Браво Симе. Тополница ми е любима ама само в горното течение.
Върл Shimano фен!
-
- вече хвърля и на тежко
разбирате им на тополнишките рибоци нямате празно..абе не се ли чу по едно време че имало повечко арсений в язовира
някакви чакри не се ли отключиха от мезето.. левитации паранормални явления

някакви чакри не се ли отключиха от мезето.. левитации паранормални явления

АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Аха,яви ми се Агата/заради дантелите в палатката ми/ ма не знам другите дали я видяха...А може и от мастиката да е било,знам ли... 

не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря за поканата. Както е казал народа от дето е жената от там е и родата. А пък тя меченка та си ми на една ръка разтояние. Бе ще се засечем някой ден.simo72 написа:Ако решиш някой път да наминеш надолу , обади се , да се запознаем ! Аз често ходя на Поибрене и лова и по реката , и на язовира , така че може и да се срещнем някой път !!!dako71 написа:Браво Симе. Тополница ми е любима ама само в горното течение.
-
- научил се да хвърля
Браво, супер сте
.

баче Симо,понаскубалисте ги с Насето,браво.Аз с тва бачкане само гледам снимки и се облизвам.

- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Браво колеги!
Доста рибета сте хванали. По нашия край , на такива тихи места, кефалите се ловят изключително трудно,много са предпазливи . Така че относно риболова - майстораги сте си.
Но това със съпругите и ангажиментите съм го слушал много пъти. Може и да греша , но май Светльо си е тръгнал по друга причина. Пък и вие сте едни несъобразителни - да оставите колегата на сухо. Другия път си вземете по някоя биричка , пък да видим дали ще има ангажименти.
Доста рибета сте хванали. По нашия край , на такива тихи места, кефалите се ловят изключително трудно,много са предпазливи . Така че относно риболова - майстораги сте си.
Но това със съпругите и ангажиментите съм го слушал много пъти. Може и да греша , но май Светльо си е тръгнал по друга причина. Пък и вие сте едни несъобразителни - да оставите колегата на сухо. Другия път си вземете по някоя биричка , пък да видим дали ще има ангажименти.

-
- кандидат преподавател
Мите , доно зимата да си по- айляк , та да направим некой излет заедно !revox написа:баче Симо,понаскубалисте ги с Насето,браво.Аз с тва бачкане само гледам снимки и се облизвам.
Върл Shimano фен!
-
- ще става разбирач
Браво, добре сте си прекарали! Сега е времето на сладката царевица- и аз в събота направих добър риболов на Марица на същата стръв.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много е хубаво това място, но за съжалениие само съм го оглеждал, никога не съм опитвал да ловя. Добър риболов е станал.