Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Материалите на трабуко
Модератор: sapuna
- slayder
- ще става разбирач
Re: Материалите на трабуко
Болонезето и то е телескоп с водачиsvetlio101 написа:Ами за болонезето не знам ама аз искам да си взема телескоп с водачи до 50 лв нали на трабуко и затова ако някой си е взел да каже!

Дава ли? И дава и взема.
-
- новобранец
Ами болонезето не се ли озползва при риболов на ръка бързо течаща(или се лъж).А телескопа с водачи за риболов на каракуди и т.н.
Трабукото е много готина марка
-
- новобранец
А специално карбоновите телескопи издражливи ли са на трабуко.
къде има магазин на трабуко в софия или нещо с поръчка
-
- разбира нещата
Малка макаричка(1) на фирмата двугодишна.Работи перфектно,вади различни рибоци,добър дизайн 

Ползвал съм 3 вида пръчки на трабуко и съм очарован.Телемач-4,20 ,акция мисля 20-40, телемач 3,50-много лека и телескоп 3,6 акция 30-60(мисля), карбон всичките и със сик водачи.Отлични впечатления имам от всичките.За съжаление скоро ми откраднаха такъмите направо с големия сак
....и оцеля само телемача 4,20, но останалите ще ги възстановя отново от същата марка, макар и моите модели да бяха на 5-8 години.Към макарите на марката съм леко резервиран, а също и не открих добри влакна за себе се.От Пловдив съм и...за повечето е ясно от къде ще пазарувам-не е тайна, просто да не правя реклама......