телефон и блутут слушалка

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Заключено
nikko281281
разбира нещата
разбира нещата

телефон и блутут слушалка

Мнение от nikko281281 »

Продавам телефон Nokia 1616, Bluetooth Nokia BH-105-ЧИСТО НОВИ И ЗАПЕЧАТАНИ -цена за комплекта 55 лв.
Взимал съм ги от М-тел!
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: телефон и блутут слушалка

Мнение от jordan_fena »

кодиран тел и не бачка с други карти :wink:
само да добавя.....колега не се сърди...... но тоя bluetooth е пълен кенеф, продавам ги такива, но са........
айде стига съм спамил, извинявам се
nikko281281
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikko281281 »

Точно така,колега! Затова съм писал,че е взиман от Мтел,също така няма камера,Блутут,OS,Wi-Fi и т.н., чисто нов телефон в ниския клас-за разговори-най-хубавото е,че е на половин цена. Това,че е кодиран,не означава,че никой във форума не използва М-тел,нали? Най-хубавото е,че е чисто нов,с 2 години гаранция-на половин цена! За блутут слушалката....Nokia за 20 лв.-чисто нова,има и слушалки за 300 лв.,всеки си купува според нуждите!
Защо се произвеждат евтини макари Shimano,като всички знаем,че най-добрата е Stela,защо всички не си купуваме само японски въдици,макари и воблери щом знаем,че са най-добри?.......Всеки може да отговори сам за себе си.....
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jordan_fena »

в никакъв случай не съм имал намерение да ти преча в продажбата. знам какво представлява тела щото ги продавам и смея да кажа че го даваш на много добра цена, а и е много здрав като телефон. а и все пак е чистак нов.
Но мисълта ми беше за блутута, че наистина не струва, тъй като всеки, който си е взел такъв, има оплаквания, а и ни бяха раздали такива служебни и имам опит с тях. Много шум, при продължително ползване ни се появяваше болка в ушите, и т.н
Но тела който го вземе няма да сбърка, а и все пак може да се разкодира :wink:
nikko281281
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikko281281 »

Ок,не знам дали е добра наистина,предложиха ми ги с точки и ми излезна без пари,гледах ги в сайта-чисто нови са и ги пускам на половин цена! Нямам нужда от тях,затова ги продавам!
НОВА ЦЕНА ЗА ДВЕТЕ-50 ЛВ.
nikko281281
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikko281281 »

Продадени-ключ,моля!
Заключено

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”