Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо бе, Булсатком?
Модератор: dantho.mihov
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Защо бе, Булсатком?
Saxon написа:Какво става пак в тая скапана държава? Кой позволи на тия цървули от булсата да купуват мачовете от Лига Европа, да не говорим за Англия-България, след като 80 % от желаещите няма как да го гледат в домовете си? Аз нямам и няма да си пусна Булсатком, просто защото са нагли, тъпи и некадърни!
Извиках ги преди няколко години да ми пуснат в апартамента, че като взеха да се мяткат едни кабели през три стаи...викам им, момчета, тази простотия няма как да стане, донесете кабелен път, да се закове по первазите и да скрием кабелите. Нямали такава практика....като нямате, събирайте си нещата, и да ви няма....не стига, че ми осраха терасата с грозната си антена, ами и жилището ми ще опашат с кабели.
Не знам законово как стоят нещата, но не би трябвало смешни кабеларки като Булсатком да имат право да излъчват европейски мачове, след като не могат да осигурят национално покритие!
П.П. Трудно се сдържам да не напиша няколко стабилни псувни, но имам сериозен респект към модераторите, Господ здраве да им дава!
Бате аз лично съм много доволен от цифровата телевизия Булсатком.Благодарение на цифровите телевизии гледаме ТВ на вилите си, по селата, в чужбина, както и на риба ако сме с каравана, кемпер и имаме нужните аксесоари.Виждам, че имаш лични отношения към Булсатком, ама според мен вместо да се разправяш с работниците е трябвало да отидеш при шефовете. В БГ обикновено работниците си правят свободни съчинения и след като няма оплакване няма и санкции.Като в риболова виждаме бракониерите, псуваме ги, ама не се обаждаме на горещите телефони.
Смешно е да се класифицира цяла една фирма, компания, град или нация само заради един неграмотен и невъзпитан човек.
Иначе за останалото с плащането и музиката го е казал Павката.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Защо бе, Булсатком?
Сакси,сори братле,ама и аз този път не мога да се съглася с ропота срещу БУЛСАТа.
Ами другите са ITV PARTNER.Даже те първи стъпиха на пазара с този номер с идивидуалните чинии.
И си бяха хит на времето си де.НО
Но Булсата излязоха по-прозорливи,и им набиха канчето - грубо казано.
До преди 2г подържах кабелната в селото,та много неща са ми ясни от преди това.
Сега за настоящето.
Ами гъвкави са Булсата по отношение на пазара,и поради тази причина,
всички малки кабеларки по села и паланки,до края на месеца затварят кепенците.
Защото свърши "безплатния обяд" братле.
Защото на 60% от програмите в тези кабеларки си беше кражба на канали,и съответно тяхното излъчване в селото.
Иначе тази кабеларка с 200-300 абоната няма как да съществува при такса 10 кинта и 20 излъчвани канали.
Ако е по-голяма таксата - насреща са Булсата и Партнера,нали чаткаш ?
TV+ ами силни са.Платили са до колкото знам към 150 млн,от догодина да си вдигнат спътник,
та камо ли да откупят правата за едни спортни състезания.
Тези дни в село почват монтажите на Булсата.
Всички абонати на кабеларката ги включват безплатно.
Сега не знам как е - но това не е ли пак добър поглед върху нещата от страна на тази фирма ?
То че все някой ще командва парада - ни е ясно.
Но поне гледаш каквото си искаш - и с качество.
В случая не ти е виновен Булсата,а TV+,или по-точно К 1 ( че се ослушват като мушмороци )
ама това вече е друг разговор де.
Лично мнение.
Ами другите са ITV PARTNER.Даже те първи стъпиха на пазара с този номер с идивидуалните чинии.
И си бяха хит на времето си де.НО
Но Булсата излязоха по-прозорливи,и им набиха канчето - грубо казано.
До преди 2г подържах кабелната в селото,та много неща са ми ясни от преди това.
Сега за настоящето.
Ами гъвкави са Булсата по отношение на пазара,и поради тази причина,
всички малки кабеларки по села и паланки,до края на месеца затварят кепенците.
Защото свърши "безплатния обяд" братле.
Защото на 60% от програмите в тези кабеларки си беше кражба на канали,и съответно тяхното излъчване в селото.
Иначе тази кабеларка с 200-300 абоната няма как да съществува при такса 10 кинта и 20 излъчвани канали.
Ако е по-голяма таксата - насреща са Булсата и Партнера,нали чаткаш ?
TV+ ами силни са.Платили са до колкото знам към 150 млн,от догодина да си вдигнат спътник,
та камо ли да откупят правата за едни спортни състезания.
Тези дни в село почват монтажите на Булсата.
Всички абонати на кабеларката ги включват безплатно.
Сега не знам как е - но това не е ли пак добър поглед върху нещата от страна на тази фирма ?
То че все някой ще командва парада - ни е ясно.
Но поне гледаш каквото си искаш - и с качество.
В случая не ти е виновен Булсата,а TV+,или по-точно К 1 ( че се ослушват като мушмороци )
ама това вече е друг разговор де.
Лично мнение.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА