Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Инспектори на ИАРА Плевен са хванали трима бракониери
Модератор: bobopeli
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Инспектори на ИАРА Плевен са хванали трима бракониери
Инспектори от сектор "Рибарство и контрол" към ИАРА Плевен са извършили проверки по река Дунав. При речен километър 611, инспекторите са забелязали скутер тип "Тримаран". Скутерът е спрян при 617 речен км, при село Байкал, община Долна Митрополия. При направената проверка са открити 8 маломерни сомчета с размери между 20 см. и 40 см., общото им тегло е било около 3.500 кг. Констатирано е, че лицето е извършвало улов на маломерна риба и в тази връзка му е съставен акт за улов на маломерна риба, съгласно Закона за рибарството и аквакултурите.
Инспекторите на ИАРА Плевен са съставили още два акта на нарушители.
Под устието на река Искър в района на село Гиген, община Гулянци, област Плевен е хванат бракониер. Съставен му е акт за извършване на стопански риболов без разрешително.
Под пристанището на село Сомовит, община Гулянци е съставен акт и на любител рибар за извършване на риболов без билет.
Инспекторите на ИАРА Плевен са съставили още два акта на нарушители.
Под устието на река Искър в района на село Гиген, община Гулянци, област Плевен е хванат бракониер. Съставен му е акт за извършване на стопански риболов без разрешително.
Под пристанището на село Сомовит, община Гулянци е съставен акт и на любител рибар за извършване на риболов без билет.
Re: Инспектори на ИАРА Плевен са хванали трима бракониери
Браво,само така да деистват!!! 

Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
браво хванали са кокошкарите :D600 метра бракониерски мрежи извадени от язовир "Бели Лом"
10.09.2010 г.
При проверка на язовир "Бели Лом", инспектори от сектор "Рибарство и контрол" към Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури Разград и служители на подвижна горска стража към РДГ Русе са извадили 3 бр. хрилни мрежи с обща дължина 600 метра. Мрежите са на неизвестни извършители, за които е съставен констативен протокол. Инспекторите са успели да върнат във водите на язовира уловената в мрежите риба.
поредния неизвестен извършител

10.09.2010 г.
При проверка на язовир "Бели Лом", инспектори от сектор "Рибарство и контрол" към Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури Разград и служители на подвижна горска стража към РДГ Русе са извадили 3 бр. хрилни мрежи с обща дължина 600 метра. Мрежите са на неизвестни извършители, за които е съставен констативен протокол. Инспекторите са успели да върнат във водите на язовира уловената в мрежите риба.
поредния неизвестен извършител

Ееее, браво тоя пък я намериха. А досега колко риба с мрежи е извадена от там ......t68 написа:браво хванали са кокошкарите :D600 метра бракониерски мрежи извадени от язовир "Бели Лом"
10.09.2010 г.
поредния неизвестен извършител![]()
![]()
![]()
![]()

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
на мен ми се иска по често да посещават река искър,защото всяка сутрин когато отида на реката виждам мрежари

Ами обади им се. Мене един път ме беше ядосал един, понеже хвърляше върху моите въдици, обадих се и след 20 минути дойдоха и му взеха мрежата и серткметоribolovcho написа:на мен ми се иска по често да посещават река искър,защото всяка сутрин когато отида на реката виждам мрежари

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ами обади се и кажи, че е системно. Хората от ИАРА знаят какво да направят.ribolovcho написа:във 5.40 сутринта на кой да се обадиш