Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Бата?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Язовир Бата?
Здравейте колеги! имате ли някакво инфо за язовир Бата? смисъл какво излиза? Казаха ми че имало сом и толстолоб ??? но аз пак да се консултирам със съфорумниците....
благодаря предварително!

Последно промяна от Божидар Стойков на Пет Сеп 10, 2010 10:10 pm, променено общо 2 пъти.

Re: Язовир Бата?
според мен пробваи кефала 

Изключително много слънчак, каракуда и редки кефали. Другата риба вече е история.
- borislav58
- сериозен играч
Е чак па история .Има риби ама трябва да спадне водата за да намалее водораслото.Всичката риба е там и няма кълване .Догодина живот и здраве може и да се лови .Костур се лови доста .rumci написа:Изключително много слънчак, каракуда и редки кефали. Другата риба вече е история.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Да не бъркаш язовира колега???borislav58 написа:Е чак па история .Има риби ама трябва да спадне водата за да намалее водораслото.Всичката риба е там и няма кълване .Догодина живот и здраве може и да се лови .Костур се лови доста .

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- научил се да хвърля
на последьк има инфо от колеги 4е някои ''любители риболовци'' направо ебеват майката на шарана на ''стрьв'' харпун
направо ебават майката на вси4ко

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Днес бях на бата... пълен батак!!!! захраних добре и каракудата се въртеше там но всичката хваната беше върната обратно... пробвах и кефала с блесна и воблери... смених поне 10 но отново нищо... на жива рибка пак нищо и в крайна сметка само каракуди. Четох че язовира е доста истърмъчен и доста мрежи са пускани вътре може за това да не дава... На язовира в Порой има повече вчера бях там Резултат: 2 шарана по кило-две и много костур но дребен. Поздрави!

Здравейте,
да питам и аз. Този язовир на Бата, този който е по-близо до Габерово ли е? и Язовира на Порой всъщност опашката на Оризаре ли е? На слука. Г.
да питам и аз. Този язовир на Бата, този който е по-близо до Габерово ли е? и Язовира на Порой всъщност опашката на Оризаре ли е? На слука. Г.
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
за същите иде реч,ама БАТА е изтърбушен тоталноgojco написа:Здравейте,

YOU LL NEVER WALK ALONE